Fashion | Shoplog Amsterdam (ZARA PULL&BEAR)

De afgelopen tijd vind ik het steeds leuker worden om te winkelen en nieuwe items te proberen. Nu was ik van de week met Lieke in Amsterdam en ondanks dat we gingen voor foto’s maken en gezellig kletsen, waren we uiteindelijk toch ook in de winkels te vinden. Ik kocht wat kleine make-up dingen die bijna op waren en ondanks dat ik nooit in de Pull&Bear slaag, kocht ik er nu mijn favoriete kleding-item van 2018 tot nu toe. De volgende dag moest ik nog even een cadeautje kopen voor een vriendin van mij die jarig was het afgelopen weekend en besloot ik toch ook even de Zara in te lopen. En aangezien ik het altijd wel leuk vind om shoplogs op mijn blog te zetten (tegenwoordig dan) dacht ik; time for a shoplog!

Shopping time bij de Zara

Ik kocht 3 items bij de Zara; een panter-print shirtje, een nieuwe zwarte broek met gaten op de knieën en een zwart spijker-rokje. Eigenlijk 3 items die ik al langer op mijn verlanglijstje had staan, maar eigenlijk al veel langer in mijn kledingkast hadden moeten hangen. Ik heb het al vaker gezegd; maar ik kan panter-printjes tegenwoordig gewoon veel meer waarderen dan vroeger. Ik vind dit dan ook super leuk om in de zomer in mijn rokje te dragen, sneakers eronder leuke riem erbij en done.

T-shirt met print – €5,95 (koop je hier)

Authentic mini rok – €19,95 (koop je hier)

Hi-rise/shaper zwart – €19,95 (koop je hier)

Shopping time bij de Pull&Bear

Zoals ik net al zei zal dit misschien wel mijn favoriete item van de aankomende lente worden, het is de perfecte tussen-jas. Hij zit lekker oversized, het is denim (we weten allemaal hoe fan ik ben van denim) en hij kan overal bij. Het maakt mijn outfit gelijk lekker stoer en ik hou daar wel van. Je hebt hem ook nog in het zwart, en lichter denim.

Overzised Denim jack met scheuren – €39,99 (koop je hier)

Zo dat was het dan alweer, mijn mini-shoplog. Ik ben altijd voorstander van minder items kopen waar je super blij van wordt; dan heel veel items kopen waar je minder blij van wordt. Wat is jou favoriete item?

Liefs,
Rosita Elise

8 thoughts on “Fashion | Shoplog Amsterdam (ZARA PULL&BEAR)

  1. Vooral die broek en dat spijkerjack vind ik heel leuk! Ik heb ook al een paar jaar een spijkerjasje, maar die is al best versleten en ik ben nog steeds op zoek naar een goede vervanger. Het is echt een fijn item om te hebben 🙂

    Liefs!

  2. Wat een leuke items! Vind het zwarte spijkerrokje echt mega leuk. Ik heb trouwens een keer zo’n gescheurde broek gehad van Zara en dat was echt een grote favoriet, toch ik eruit scheurde, hahaha. Misschien moet ik hem maar eens opnieuw aanschaffen!

  3. Ik vind het zo leuk dat je denim jasje nu je favo item is, heb ik je toch even goed aangespoord hem te kopen <3. En leuk dat je alsnog zo'n rokje gevonden hebt!

  4. Wat een leuke items heb je geshopt! Ik vind het zelf ook leuk om een bepaald item te kopen, waarvan ik weet dat ik andere items al heb om een outfit te maken.
    Liefs,
    Yara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.