Fashion | Shoplog Intersport (Nike)

De afgelopen tijd ben ik me weer veel meer bewust met sporten bezig gaan houden. Nu deed ik al een heel tijd steeds meer aan bodypumpen en ook in de Sh’bam les ben ik steeds vaker te vinden. Nu heb ik ongeveer 1,5 jaar terug een Nike broek aangeschaft en heb ik enkele sport-shirtjes. Afgelopen week was ik het zat; altijd maar zwart dragen en dezelfde sportoutfit. Mijn broek moest zo vaak gewassen worden per week dat ik hem vaak ook kwijt was en hij dan aan de waslijn hing. Tijd voor een nieuwe sportoutfit. Samen met mijn moeder belandde ik toevallig in de Intersport, een sportwinkel waar ze van alles verkopen op het gebied van sport. Tijd om te winkelen en ben ik geslaagd? Nou echt wel! Hierbij een sport shoplog, misschien geeft het je inspiratie om ook een nieuwe sportoutfit te gaan aanschaffen!

Motivatie

Motivatie is iets wat ontzettend belangrijk is bij sporten, afvallen en een gezond lichaam. Goed voor je lichaam zorgen vergt veel energie en tijd. Iets waar ik dan ook motivatie uit kan halen is het feit als ik dan toch moet sporten; een leuke outfit kan dragen. Hiervoor droeg ik eigenlijk altijd zwart in de sportschool, daar gaan we vandaag verandering aan brengen.

Shopping time bij Intersport

Ik kocht in totaal 6 items: een broek, een sport-bh, 3 sporthempjes en een sport trui. Aangezien ik van Nike weet dat ik het een ontzettend fijn merk vind en ook mijn andere sport outfit van dit merk heb wilde ik stiekem toch ook nu gewoon weer Nike hebben. Ik vond een aantal leuke items van Nike (sommige producten kon ik online niet vinden sorry).

Nike Classic Swoosh Futura Sport BH – €30,00 

Nike Power Tights – €49,99

Nike Pro Tank Top – €24,99

Daarnaast vond ik nog wat items die ik niet online kan vinden (heb echt zitten zoeken, als jij ze wel ergens tegen komt let me know)

Nike sweater Dri fit – €64,99

The Nike tee dri-fit – €34,99

Ik kan dus voorlopig weer even vooruit met mijn nieuwe sport outfit! Het leuke is ook nog eens dat ik een hele boel van deze items met korting heb kunnen scoren. Er is nu namelijk stapel korting bij de Intersport en uiteindelijk kreeg ik op 3 items 50% korting! Zo was de trui nu ineens voor de helft vd prijs! LOVE IT. Zo en nu ga ik lekker sporten; want van al dat typen over leuke nieuwe kleding krijg ik er helemaal zin in! hihi.

Liefs,
Rosita Elise

One thought on “Fashion | Shoplog Intersport (Nike)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.