Rosita Elise | plog week #43

weekplog #43

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Artikelen afgelopen week:

FASHION | SHOPLOG INTERSPORT (NIKE) – lees je hier!
BEAUTY | NIEUWE PIERCING (+VLOG) – lees je hier!

Volg me op mijn Instagram (wooohooo de 1000 gehaald!): Rositaelise

Weekplog #43

Afgelopen week was het weer een volle week met veel sporten, werken, wandelen, langs mijn verzorg paardje, met vrienden afspreken en tijd voor mijzelf. Het is nu zondag avond en ik kan je zeggen dat ik echt ontzettend moe ben van de afgelopen week. Maar gelukkig wel heel erg voldaan moe en dat is natuurlijk alleen maar goed. Kijk je weer mee naar mijn week?

Hieronder de foto’s van de afgelopen week:

We beginnen de week met een lekker stukje fietsen! Op naar het werk; het was best fris en dan vind ik mijn leren jasje toch echt wel helemaal top! Een lekker goedemorgen hoofd ook.

Met mijn goede voornemen om de week goed te beginnen startte ik de maandag avond met een lesje bodypump! Toen ik er nog zat te wachten tot het begon moest ik nog wel even zin kweken haha.

Daarna dook ik lekker met mijn Macbook in bed en keek ik ondertussen nog even wat Gossip Girl, ik kan daar soms zo van genieten in mijn bedje aan mijn blog werken.

Op dinsdag ochtend voor het werken kwam mijn stiefvader ineens binnen met dit mini kleine poesje. Haar oogjes zaten helaas een beetje dicht dus die ging mijn mama schoonmaken; ik hou van onze poesjes op de boerderij. Ik ging de hele dag werken en in de avond ging ik naar de Sh’bam les; daar heb ik geen foto genomen!

Tijd voor een wandeling op de woensdag middag; de zon scheen dus ik trok een kortere trainingsbroek aan; de benen in de zon is natuurlijk altijd goed.

In de avond hadden we het jaarlijkse personeelsuitje, we werden uitgenodigd voor een BBQ bij een hele mooie molen in Soest.

Mijn super lieve collega Hedy!

Naarmate de avond vorderde werd het steeds gekker en meliger; en was het ook tijd om even een foto met meerdere te maken. Zo lief al deze mensen!

Donderdag weer een ochtendje werken; ik ging de spiegel schoonmaken en toen dacht ik joehoe ik maak een foto.

Ik verwende mijzelf door een LINDA en LINDAMeiden te halen; ik vind deze bladen zo heerlijk om te lezen!

Ik lunchte met een pitabroodje met kruidenkaas, kipfilet en komkommer. Maar keek ondertussen Temptation Island; ik ga nu al helemaal stuk na het eerste kampvuur. Het kan dus gewoon nog erger dan afgelopen seizoen (maar echt hoe dan?)

Nadat ik in de middag al een klein half uurtje had gewandeld had ik in de avond afgesproken met Max en Bo, we gingen een uur springen bij JumpSquare in Nieuwegein. En dat was weer heerlijk genieten!

We waren Bo ook een tijdje kwijt.. Yo succes he!

Op vrijdag werkte ik mijn laatste dagje; aangezien het gezin wilde slapen zat ik even op de bank te knuffelen met de baby!

Ik kreeg een super lief cadeautje; 2 heerlijke douche producten. We hadden het over vakanties gehad en ze wilde me deze geven omdat ze met Bali te maken hadden; zo lief!

In de middag ging ik even met mijn mama naar Macgic op het paardenkamp, ik wilde even knuffelen maar hij stond in het land. Gelukkig kwam hij wel naar me toe bij het hek!

Ik wist niet dat een paard zo verwildert kon worden binnen een week (OMYGOD). Maar nog steeds een knapperd <3.

Ik had zoals je (hier) kon lezen daarna met mijn mama nieuwe sportkleding gekocht en die testte ik in de avond gelijk uit door een uurtje te gaan dansen in de zumba les!

In de avond had een date-night met Ilona! We hadden het over van alles en genoten van een heerlijk drankje. Wat ben ik toch ontzettend blij met een vriendin zoals haar <3.

Op zaterdag had ik een beetje opstart problemen; ik lag zo lekker in mijn bedje. Ik wandelde in de middag in de Soesterduinen ongeveer 2 uur en genoot van het zonnetje.

In de avond ging ik de Simsen en ik vond deze puppy zo ontzettend schattig; dat mijn ouders gek van me werden (HET IS ZO’N POEEEEPIE).

Op zondag had ik een date met Michael, een goede vriend van mij. We hadden afgesproken om samen eens een heel grote wandeling te gaan maken. Aangezien we beide een Fitbit hebben leek ons dit wel een leuke uitdaging. Tussendoor kochten we een heerlijk en gezond broodje bij de Bakker Bart. OMNOMNOM.

Daar gingen we hoor; vet sportief 20+km lopen!

Dit is wat mijn Fitbit er na een hele dag van vond; ik denk dat ik genoeg heb bewogen vandaag!

Dit lekkere maaltje had Michael ook nog voor mij gemaakt na het wandelen. Want goed eten is ook belangrijk met veel sporten!

Zo de week vloog voorbij; echt ontzettend veel gedaan. Aankomende week heb ik het tot nu toe iets rustiger; maar de week kan zo weer vol zitten natuurlijk. Wat heb jij voorn leuks gedaan afgelopen week? Laat het weten in een reactie!

Liefs,

Rosita Elise

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.