Fashion | Shoplog Myjewellery & ColourfulRebel

Ik had me de afgelopen maanden voorgenomen niet meer zoveel te kopen; dat is ook wel redelijk goed gelukt. Ik heb niet veel gewinkeld en op kleding gebied eigenlijk niets gekocht. Maar nu ontkwam ik er even niet aan; ik kocht een super leuke trui bij Colourful Rebel samen met een vriendin en ook wilde ik mijn ketting-party om mijn nek uitbreiden. Daarom vandaag een mini shoplog met mijn gekochte items. Vinden we dit leuk?

Colourful Rebel

Ik heb dit merk al eerder benoemd in shoplogs en de trui die ik al in mijn bezit had komt regelmatig voor in mijn weekplog. En opnieuw was het raak; deze trui had ik eigenlijk al super lang op het oog. Het is namelijk zo dat ik ontzettend nacho-verslaafd ben en ik eet dit dan ook het allerliefst bij een vriendin van mij thuis. De nacho’s die zij maakt zijn echt het allerlekkerst (credits voor jou Wandie). Maar goed de nacho-verslaafden die wij dus zijn kwamen deze trui tegen en al meerdere malen zeiden we; die moeten we hebben! Maar de prijs stond me ontzettend tegen; nu kwamen we er dus laatst achter dat er 70% korting was op verschillende producten; en ja hoor ook de trui met nacho’s. Nu zijn we allebei deze trui rijker en kunnen we binnenkort samen fangirl-en in dezelfde trui als we weer op reis gaan samen.

Nacho sweater – €64,95 €19,50 (Ik wil hem heel graag linken maar ken hem niet meer op de site vinden, sorry!)

My Jewellery

Ook op deze site zit ik regelmatig te zoeken naar leuke goodies; heb er al vaker wat besteld maar dit keer was ik echt verkocht aan 3 items. Als je me volgt op Instagram dan weet je dat ik tegenwoordig niet vies ben om mijn leopard sjaal met volle glorie te dragen. Ik vind panter-printjes tegenwoordig alleen maar leuk en helemaal geen Veerkamp-stijl. Het mag gezien worden; en als je het maar niet te overdreven maakt is het tegenwoordig hartstikke modieus en hip (toch?). Ik kocht dan ook een leopard-oorbel een bijpassende ketting en ook nog een ketting met een muntje eraan; deze had ik al een hele lange tijd in mijn winkel-verlanglijstje zitten. Ik vind veel kettingen dragen echt super leuk; en samen met mijn Anna+Nina kettingen heb ik nu een aardig leuke nek-party om mijn nek (Ik zeg teveel nek in deze zin, maar i dont care want ik wil nek-party/ketting-party een ding maken hihi).

Charm earring – leopard – gold/silver – €12,95 (vind je hier)
Pendant necklace – leopard – gold/silver – €24,95 (vind je hier)
Small coin necklace – gold/silver/rose – €19,95 (vind je hier)

Ik ben benieuwd wat jij van deze items vind? Ik vind ze echt heel leuk en ben helemaal verliefd op de oorbel!

Liefs,
Rosita Elise

6 thoughts on “Fashion | Shoplog Myjewellery & ColourfulRebel

  1. Oh die trui is echt leuk! Colourful Rebel heeft super leuke items! En die sieraden.. Zelf heb ik laatst ook geshopt bij MyJewellry, love it! Ben benieuwd naar je nek-party items! Misschien leuk om een keer een artikel over te schrijven? Never enough jewelry, right? X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.