Stationary | plan with me maart

Het einde van de maand, dat betekend tijd om mijn bulletjournal weer bij te werken. Er breekt weer een nieuwe maand aan en dat wordt weer plannen. Ik weet nu al dat Maart een hele drukke maand wordt en ik heb daar ontzettend zin in. Afgelopen week even iets minder blogs online omdat ik ontzettend ziek was en mijn energie wilde gebruiken om beter te worden; moet kunnen dacht ik en waarschijnlijk was het je niet eens opgevallen. Ik heb op momenten dat ik mij iets beter voelde wel mooi de tijd kunnen gebruiken om aan mijn bulletjournal te werken. Ben je al benieuwd naar hoe ik deze maand ga invullen?

Hoe beviel mijn februari lay-out?

Ik zei het al eerder; het is zo fijn dat je het elke maand opnieuw kunt “uitvinden” en wijzigingen kunt aanbrengen aan de dingen die je niet fijn vind. Ik had afgelopen maand minder tijd voor mijn bujo dan ik had gewild; ik heb bijvoorbeeld ook de laatste 2 weekspreads niet gemaakt omdat ik niets gepland had staan (lees ziek) en de carnavalsweek was ik alleen maar aan het feesten dus er viel weinig te plannen. Ik heb een carnaval 2018 spread gemaakt en daar leuke herinneringen opgeschreven en getekend. Mijn uitgaven hield ik in het begin heel goed bij; maar verwaterde toch weer een beetje. Verder wilde ik toch ook mijn mood gaan tracken, dus dat ga ik in maart doen. Daarnaast mis ik toch een beetje kleur in mijn bujo, ja ik hou van de cleane uitstraling van enkel zwart wit maar toch ga ik lichte accenten gebruiken. Benieuwd hoe februari eruit zag? Check dan even mijn plan with me van februari hier.

De maart lay-out

Als eerste gebruik ik deze kleuren in mijn bulletjournal verder gebruik ik gewoon een micron 0,3 voor de lijnen.

De voorkant van mijn Maart lay-out, ik ga voor een hert-thema met een lijnenspel. Ik zag dit op pinterest voorbij komen en vond het zo tof; soms is een idee beter goed gejat dan slecht bedacht.

Het maand overzicht; heb ik hetzelfde gehouden als vorige maand. Dat werkte heel fijn en vooral het plannen van de blog vond ik erg fijn.

Mijn mood-tracker; Hierbij kleur ik elke dag een stukje van het hert in (in elk vakje staat een nummer voor elke dag van de maand). Vond ik wel creatief van mijzelf.

Mijn geld-uitgaven pagina.

Dan het weekoverzicht; ook iets anders ingedeeld; zo hoop ik meer overzicht te hebben met puur mijn afspraken. Links hou ik nu een kleine lijst waar ik taken neer kan zetten die ik in die week gedaan moet hebben. Zo heb ik hopelijk iets meer overzicht.

En zoals ik net al benoemde heb ik vorige maand een Carnaval-spread gemaakt; hoe leuk vinden jullie deze geworden? Hihi; ik word er heel vrolijk van.

Vorige maand kreeg ik heel veel leuke reacties en wilde jullie dit graag maandelijks zien! Dus bij deze; ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en of jullie er zelf een beetje inspiratie uithalen?

Liefs,
Rosita Elise

13 thoughts on “Stationary | plan with me maart

  1. Wat een toffe bulletjournal! Super creatief ben je. Ik vind het juist wel mooi dat je het voornamelijk zwart/wit houdt.
    En die mood-tracker met dat hert is echt heel leuk bedacht! Ik hoop dat ie aan het einde van de maand helemaal groen is <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.