Fashion (sort of) | Carnavals outfit 2018

Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent; ben je voor het eerst hier of ben je al bekend; stamp met je voeten zet je handen in je zij; ik ben Roos en wie ben jij! Het gaat aankomend carnavals seizoen denk ik de carnavals kraker worden. Maar aankomende vrijdag begint dan het echte carnaval en daar horen outfits bij. Daarom ga ik je dit jaar mijn carnavals outfit laten zien (hoe vaak kun je het woord carnaval in de mond nemen, ik ben enthousiast oke). Ben jij benieuwd naar wat ik aan ga doen?

Carnavals outfit 2018

Dit jaar ging ik voor het eerst naar een echte carnavalskleding winkel; en ik keek mijn ogen uit! BIZAR hoeveel keus er is; normaal kijk ik online en dan bestellen we een pakje. Maar dit keer ging ik echt naar de winkel. Er zijn natuurlijk elk jaar de populaire outfits; zo zie je heel veel boefjes; politiepakjes, clowns, sexy stewardessen, dierenoutfits, glitter en glamour. En ook ik ben schuldig; want ik heb ook een politiepakje; die wel echt heel leuk is. Maaaaar een nieuw jaar; en ik wilde een nieuwe outfit. Uiteindelijk in de winkel twijfelde ik tussen 2 pakjes en die ga ik je vandaag laten zien. Heb er uiteindelijk maar 1 genomen want ja; volgend jaar wil ik ook weer iets nieuws kopen haha. (bijvoorbaat al sorry voor de slechte foto’s kwaliteit het was nogal donker daarbinnen).

Minnie Mouse jurk – €24,50 (je koopt hem hier)

Dit was het eerste jurkje wat ik aan trok in de winkel; MINNIE MOUSE. Hoe leuk is dit jurkje, ik vond hem zo leuk staan en ik voelde me er erg goed in. Tijdens carnaval zul je merken dat de jurkjes echt steeds korter worden; sommige jurkjes trek je aan en dan zie je letterlijk je billen er onder uitkomen. Het is dus altijd even goed zoeken. Uiteraard zouden hier wel de Minnie Mouse oren bij moeten en eventueel witte handschoenen.

Cupcake jurk – €38,50 (je koopt hem hier)

Als tweede deze jurk; een cupcake! Een vriendin van mij vond deze en we vonden hem zo uniek en hadden hem nooit eerder gezien. Wel heel leuk om een cupcake te zijn; alleen twijfelde ik over de “geen mouwen” kwestie. Want als je met carnaval de polonaise moet lopen en je moet dan je armen omhoog doen; IK HOU DAAR GEWOON NIET ZO VAN. Dus dat was een twijfelaar; plus het feit dat ik trots ben dat ik ben afgevallen en dan zou ik een taart gaan dragen.. beetje gek misschien?

Gekozen voor….. MINNIE MOUSE

Uiteindelijk heb ik er dus voor gekozen om enkel de Minnie Mouse mee te nemen; ik voelde me hierin net iets meer op mijn gemak. En ik ging voor een cute jurkje. Ik kocht er ook nog een petticoat bij; dan staat het jurkje nog iets meer opzij; wat natuurlijk bij Minnie Mouse ook echt zo is. De oren had ik thuis al liggen vanuit Disney. Met carnaval zelf trek ik een huidskleurige panty aan met lange zwarte sokken en schoenen die in de vuilnisbak mogen na carnaval. Dit was ff een snelle foto; jullie zullen vast wel meer foto’s voorbij zien komen volgende week in de weekplog!

De petticoat die ik er onder draag vind je hier! €22,95

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn outfit vinden, ik vind het wel cute; alleen die foto is een beetje ongemakkelijk! Ik heb er al helemaal zin in; zeker omdat ik zoals je kunt zien in mijn weekplog; al een pre-carnaval party had.

Ga jij carnavallen aankomend weekend? En zo ja; als wat ga jij verkleed dit jaar?

Liefs,
Rosita Elise

 

8 thoughts on “Fashion (sort of) | Carnavals outfit 2018

 1. Ah zooo schattig, staat je heel leuk! Ik vind zo’n schattig jurkje veel leuker dan een veel te kort pakje. Ik sla over haha! Ik ben vorig jaar ook niet geweest en dat beviel me heel goed!

 2. Ahhh zo’n leuk pakje, ik heb ook nog overwegen als Minnie te gaan dit jaar! Uiteindelijk ga ik met een vriendin als Black and White Swan, daar post ik toevallig morgen een artikel over!

 3. Haha zo leuk!! En leuk ook die handschoentjes erbij. Carnavalspakjes zoeken vind ik altijd leuk, maar het is altijd zo’n duur grapje.. Ik flans zelf ook wel is wat in elkaar haha. Met die oude kleren van iedereen hier vind je ook nog wel is schatten. Helaas vier ik dit jaar geen carnaval, heel veel plezier!! X

 4. Wat een superleuk jurkje heb je uiteindelijk gekozen! Echt een toffe outfit zo. Als ik dit soort leuke Carnavalsoutfits zie, vind ik het toch wel een beetje jammer dat er bij ons in de buurt geen Carnaval wordt gevierd 😉

 5. Wat een leuk cute jurkje! Zo los op een foto ziet carnavalskleding er altijd een beetje vreemd uit denk ik haha, maar je moet het je ook inderdaad even voorstellen in een drukke kroeg waar iedereen verkleed is 😉
  Ik kan ook weer niet wachten tot het weekend is!! Zo een zin in carnaval.
  Geniet ervan jij ook he!
  Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.