Rosita Elise | plog week #21

Plog week #21

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Afgelopen week was ik de hele week aan het werk, ging ik weer sporten, maakte ik een afspraak, schreef ik een blog over mijn irritaties en had ik een verjaardag. Kijk je mee? Ik vind het trouwens fijn om feedback te krijgen over mijn weekplogs; missen jullie dingen of vinden jullie de weekplogs tot nu toe altijd leuk om te zien? 

Hieronder de foto’s van deze week:

Maandag startte ik de dag in mijn gezin, ik was de zondagavond opgestart dus eigenlijk kon ik nu pas echt goed opstarten. Ik werkte de hele dag en belandde in de avond op de bank met Netflix.

Op dinsdag ging ik opnieuw werken (wordt het zo’n week? ja), daarna had ik ook nog eens cursus van kantoor; of naja teamoverleg en zag ik weer wat lieve collega’s. MIJN HOOFD HAAAAAAA; de zon was real.

Ik kwam thuis; wat bleek.. een boete.. ARE U KIDDING ME? Het viel gelukkig mee; maar toch balen.

In de avond ging ik dansen met Saskia en Marsha bij de Sh’bam les; serieus het ging al een stuk beter als vorige week.

Op woensdag werkte ik een halve dag en in de middag werkte ik een beetje aan mijn blog. In de avond was het tijd voor Bodypump en ik wist na de les meteen dat ik ontzettend spierpijn zou krijgen. Oeffff!

Dit is hoe mijn haar zit na een douche-beurt; CURLS sort of.

Nog even een throwback naar zaterdag, de Alaaf live avond met dames van de carnaval. Oprecht deze foto is leuk; ik ben ook echt de enige zonder kiel hahaha.

Donderdag ook weer een halve dag werken; vandaag was die heftige storm en toen ik naar huis reed lagen deze takken op onze steeg. Nu lijkt dat niet zo spannend maar ik remde echt net op tijd want ik zag de takken vallen (ik was even achteruit gegaan om er zeker van te zijn dat ze niet op mijn auto zouden gaan waaien).

De hond is deze week niet blij met me; in het gezin waar ik zit hebben ze 2 hele grote honden die de hele tijd op me springen dus ik ruik volledig naar andere honden ben ik bang. Snuffelen was dan ook het enige wat ze doet als ik thuis kom.

Ik zag een dekbed bij Vera Camilla, ik twijfel dus nu heel erg of ik deze wil aanschaffen! Mijn mama en ik delen vaak dit soort gesprekken haha.

Op vrijdag werkte ik; en moest gewoon krabben in de ochtend; hier was ik niet op voorbereid kan ik je zeggen.

Ook kocht ik een kaartje voor een vriendin van mij; soms is dat fijn om iemand even een hart onder de riem te steken.

Ik deed alvast een voorbereidende cursus op de EHBO herhalings cursus binnenkort; dat moeten we elk jaar doen. Ik behaalde de toets met gemak! Heuj!

Schreef een blog over dingen die ik irritant vind; je vind hem hier. En stiekem vond ik het echt heel leuk om even mijn frustraties te uiten haha.

Op zaterdag werkte ik weer een halve dag; ik kocht snel een cadeautje voor mijn nichtje die is 7 jaar geworden. Ik kocht een pop (ik kan je vertellen het was een hele onderneming om hem werkend te krijgen).

Gelukkig was ze er heel blij mee!

Nostalgie; we kwamen terecht op spelletjes van vroeger en ik kwam er dus achter dat je “snake” van de oude Nokia telefoons kunt downloaden als app; dat ziet er dus zo uit (dit is een screenshot van mijn Iphone; het is net alsof je de Nokia vast hebt; HILARISCH. Mijn nichtjes vonden het maar een stress-spel (dit was overigens mijn record die middag).

Ook nog even een foto met mijn andere nichtjes en met neefje Lyam; ja echt een kinderfestijn hahahaa

In de avond nam ik een heerlijke douche en dook ik in bed met Wie is de mol?; toch wel een leuk seizoen dit keer; enkel nog geen idee wie de mol is. Jij wel?

Op zondag had ik mijn laatste werkdag en ik kreeg een super lief cadeautje van mijn gezin; chocola; gaat weer helemaal mis en een Blond Amsterdam mok, wordt er altijd zo verlegen van als je bedankjes krijgt na een kraamweek. Het is zo lief; maar ook zo niet nodig!

In de middag ging ik 1,5 uur wandelen met mijn ouders; we hebben in totaal iets van 8km gelopen.

Mijn fitbit was ook trots op me; hihi, ik kan hem helaas niet altijd om omdat ik hem met werken niet om mag; maar met sporten en als ik weet dat ik “actief” bezig ga heb ik hem altijd wel om. Hier had ik hem dus ook pas omgedaan op het moment dat we gingen wandelen haha.

In de avond gingen we uiteten; oeps; morgen start ik weer streng met mijn dieet want het gaat al een aantal weken helemaal mis. En wil toch echt mijn streefgewicht gaan halen. Ik at een heerlijke hamburger.

We keken het tweede deel van The Hungergames, en daarna dook ik met mijn laptop in bed en maakte ik mijn blogpost af (deze lees je nu dus) haha; slaaplekker!

Ik heb weer een hele drukke week gehad; aankomende dagen heb ik wat leuke dingen op de planning staan en heb ik natuurlijk een paar dagen vrij, ik ga morgen eerst maar eens een beetje uitslapen. Ben ik aan toe! Fijne week <3

Liefs,
Rosita Elise

5 thoughts on “Rosita Elise | plog week #21

  1. Wat een leuke week! Je kan je fitbit trouwens ook in je broekzak doen, of aan je riemlusje (ik weet niet hoe het echt heet haha) hangen, want dan meet hij je stappen ook! Dat doe ik altijd tijdens mijn werk.

  2. Wat een hele hoop leuke en vrolijke foto’s! Dat met het dieet herken ik ook, elke week de beste voornemens maar dan komen er elke keer weer onverwachte etentjes enzo op mijn pad!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.