Lifestyle | 5 dingen waar ik niet zonder kan in de lente/zomer

De lente en de zomer zijn al helemaal aangekomen in (het normaal koude) Nederland. En ondanks dat iedereen nu waarschijnlijk veel liever buiten is in de zon, deel ik je vandaag mijn 5 dingen waar ik niet zonder kan in de lente/zomer. Dus vind jij het veel te warm om in de zon te liggen; lees dan vooral dit artikel lekker verder. Wie is er benieuwd waar ik niet zonder kan?

Stipt op nummer 1: de zonnebril!

Als je mij tegenkomt zonder zonnebril is dat waarschijnlijk omdat ik hem vergeten ben (en daar ontzettend van baal), want zodra de zon ook maar een beetje schijnt neem ik mijn zonnebril overal mee naar toe. Mijn favoriet is toch wel mijn RayBan, ondanks dat ik er maar één heb (de andere is afgelopen april gesneuveld) maakt me dat vrij weinig uit. Je kunt er toch maar één tegelijk dragen! Daarnaast maakt het je outfit in mijn beleving net even iets meer summerproof. Hier op mijn instagram zie je mijn nieuwe RayBan Wayfare (original)! Ik zou het erg leuk vinden als je me volgt op mijn social media!

Nummer 2: een mooie bikini!

Nu heb ik geen perfect beach body, maar hey a girl can dream right? Ik vind een mooie bikini wel heel belangrijk want, zodra je er comfortabel in voelt ga je er ook gelijk veel zelfverzekerder in voelen en dat straal je dan weer uit. Een beetje #bodypositivity is altijd goed (thanks @veracamilla).

Protection for my skin (SPF); Australian gold – Bali Body; Absolute must op nummer 3

Mijn doel in de zomer is altijd om zo bruin mogelijk te worden, ik bedoel operatie “ik kom net terug van een 100 dagen vastzitten op een onbewoond eiland waar het altijd 40 graden is” begint bij mij al vanaf de eerste dag dat ik in de zon kan liggen. Ik word dan ook altijd super blij als ik na een dag in de zon liggen zo’n heerlijke witte afscheiding bij mijn bikini broekje zie. Al is het niet super charmant als je dan naakt voor de spiegel staat; maar hey dat doe ik toch nooit, want daar word ik ook niet gelukkig van haha. Wel is het super belangrijk om dan je huid goed te beschermen zodat je niet verbrand, vooral tijdens het reizen (lees als; backpacken) wil je natuurlijk niet dat je verbrand (je zou maar je backpack moeten dragen met verbrande schouders of rug, au). Daarom gebruik ik altijd graag een goede zonnebrand. Afgelopen zomer was het merk Australian gold echt favoriet, het ruikt heerlijk, trekt snel in, en je word er ook nog eens iets dieper en sneller bruin van (mits je er 1 neemt met bronzer erin). Wel ben ik aankomend jaar stiekem een beetje benieuwd naar de producten van BaliBody, ken je het merk nou nog niet; het schijnt dé beste tanning oil te zijn op aarde. Wanneer je naar hun Instagram pagina gaat ben je ook al snel geneigd om dit te geloven!

Zouden jullie dit leuk vinden, als ik dit zou testen?! *een product van BaliBody*

4: Slippers, sandalen en gekleurde teennagels!

In de zomer wil je je zo luchtig mogelijk kleden en ook wanneer je naar het strand gaat komen de voetjes tevoorschijn. Ik heb verder ontzettend een voetenfobie en kijk dan ook niet graag naar voeten (ook niet die van mijzelf). Maaaaaaaar, ik vind gekleurde teennagels op bruine voetjes en een leuk paar slippers toch wel erg leuk. Sinds kort ook sandalen, ben nog steeds op zoek naar het perfecte paar zoals je hier kon zien. Zolang ik maar niet naar anderen hun voeten hoef te kijken of ze hoef aan te raken (ik krijg al de rillingen als ik er aan denk haha). Mijn favo slippers zijn de Ipanema’s (nee niet de bekende Havaiana’s). Ik kan er werkelijk waar de hele dag op lopen, de kwaliteit is fantastisch en je hebt ze in super veel verschillende modellen en kleuren! Ik wil er dit jaar dan ook zeker wat meer kleuren van kopen aangezien ik nu enkel de zwarte heb!

Als laatste (nummer 5), maar zeker niet minder belangrijk: een goed gevulde e-reader of een heerlijk boek om te lezen in de hangmat.

Gewoon stil liggen in de zon kan ik niet, dan ga ik me nogal snel vervelen of ik val in slaap (wat ook wel weer lekker is). Maar een goed boek vind ik altijd super leuk en het zorgt er ook nog eens voor dat de tijd lekker snel gaat en je dus ook sneller bruin wordt – operatie “ik kom net terug van een 100 dagen vastzitten op een onbewoond eiland waar het altijd 40 graden is” -. De laatste tijd lees ik veel boeken van Jill Mansell, wil je meer over mijn boeken verzameling weten? Laat het dan vooral even weten wie weet kan ik er een los artikel over schrijven!

Wat zijn jouw ultieme benodigdheden voor de lente/zomer?

Liefs,
Rosita Elise

 

4 thoughts on “Lifestyle | 5 dingen waar ik niet zonder kan in de lente/zomer

  1. Ben het met allemaal eens! Zeker een goede zonnebril is een must, want ik heb snel last van de zon. Inmiddels is Vevina ook een must voor mij, want dat helpt tegen schurende benen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.