Lifestyle | JBL E35 on-ear headphone | Review

Een leven zonder muziek kan ik mij niet voorstellen, als ik in de ochtend wakker word zet ik als eerste (oke niet helemaal als eerste maar wel snel vaak) de radio (100%NL) aan op mijn telefoon en ga ik mij dan vervolgens aankleden. En natuurlijk is dat niet het enige moment van de dag dat muziek een groot onderdeel uitmaakt. Wat dacht je van in de auto; wanneer je in winkels loopt; of wanneer je naar een feestje gaat in de stad (of bij een verjaardag). Als de muziek dan ook nog eens lekker klinkt is het ook gelijk een stuk lekkerder om naar te luisteren; toen ik benadert werd door Bax-shop.nl en een van hun producten (koptelefoon) mocht uit testen koos ik direct voor een koptelefoon; JBL E35 On-ear headphone; een witte die mooi past bij mijn Macbook. Benieuwd? Kijk dan vooral even verder.

Bax-shop.nl

Bij Bax-shop.nl kun je online en offline (in de winkel) terecht voor verschillende muziek items. Je kunt hier onder andere microfoons, muziekinstrumenten en koptelefoons vinden. Ben je dus een muziekliefhebber dan is Bax-shop.nl echt een webshop/winkel voor jou. Vroeger heb ik hier wel eens een microfoon gekocht waar ik erg tevreden mee was, dus dat ik nu van Bax-shop.nl een koptelefoon mocht uitzoeken vond ik heel leuk. Zeker aangezien ik al een lange tijd aan het twijfelen was om een nieuwe aan te schaffen.

Het is een hele fijne webshop met goede service en ook nog eens snelle service, bestel je namelijk voor 23:00 krijg je de volgende dag nog je bestelling binnen. En ben je niet tevreden kun je binnen 60 dagen retourneren en krijg je je geld gewoon terug. Daarnaast is er ook nog eens 3 jaar garantie wanneer je een product bij Bax-shop.nl besteld. Even wat fijne informatie om toch te weten!

Vandaag gaan we de JBL E35 On-ear headphone reviewen!

JBL E35 On-ear headphone

Ik mocht zoals ik net al benoemde dus een koptelefoon uitkiezen en ik wilde er vooral een die bij mijn andere items pasten, mijn macbook vooral aangezien ik hem daar het meest mee zal gaan gebruiken. Ik koos voor de witte JBL E35 On-ear headphone, de recenties waren goed en ook mijn techneutische vriendjes zeiden dat deze goede kwaliteit had. Dat wilde ik natuurlijk eerst wel zelf beoordelen. Een paar dagen terug kwam hij binnen en ben ik hem gaan gebruiken.

Het is geen draadloze koptelefoon, dit hoefde van mij ook niet perse want vaak gaat daar de kwaliteit alleen maar van achteruit. Hij zit comfortabel op mij oren en geeft na lange tijd dragen geen pijn aan mijn oren (soms heb je dat wel eens dat je een soort van oorpijn krijgt).

Het geluid is echt mooi helder, ik moest er op het begin even aan wennen, omdat je natuurlijk je oren afschermt en met gewone Apple oortjes komt er wel nog geluid bij van buitenaf. Met de koptelefoon op ben je wat meer afgeschermd waardoor je het geluid wel beter ontvangt of nouja binnen krijgt (ik ben natuurlijk geen technici of kenner van dit soort producten maar hey, ik doe mijn best). Ik hou daar wel van, dat afgesloten zijn van de buitenwereld dus ik ben fan!

Daarnaast is het ontwerp lekker strak, is de band niet te hard op je hoofd en verstelbaar. Het is bedekt met een stof, het enige waar ik bang voor ben dat deze een beetje smoezelig of vies kan worden. Maar de tijd zal het leren, ik weet dat ik deze badboy veel zal gebruiken wanneer ik (nieuwe vlogs) aan het editten of werkend aan de blog ben. En stiekem ziet het er natuurlijk ook heel erg stoer uit om met een koptelefoon op straat te lopen (want dat zien we tegenwoordig overal!).

JBL E35 On-ear headphone – €87,– €69,-  je vind hem hier!

Ik ben benieuwd of jij ook voor een witte koptelefoon zou kiezen als je de mogelijkheid had! En was je al bekend met Bax-shop.nl? Ga er zeker eens een kijkje nemen

Liefs,
Rosita Elise

 

*Dit artikel bevat een gekregen product en is in samenwerking geplaatst

3 thoughts on “Lifestyle | JBL E35 on-ear headphone | Review

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.