Rosita Elise | plog week #38

Weekplog #38

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Artikelen afgelopen week:

Lifestyle | JBL E35 on-ear headphone | review – lees je hier!
Lifestyle |  5 dingen waar ik niet zonder kan in de lente/zomer – lees je hier!

Volg me op mijn Instagram (BIJNA1000): Rositaelise

Een week met werken, sporten, paardrijden, familie en een verassing voor mijn ouders! Benieuwd?

Hieronder de foto’s van de afgelopen week:

Goeiemorgen het was weer maandag, de ketting struggle was weer real en ook het feit dat ik echt niet wakker kon worden om naar mijn laatste dagje werken te gaan. Natuurlijk er maar snel uitgeklommen om deze week weer te beginnen!

Deze heb je waarschijnlijk wel voorbij zien komen op mijn Instagram, ik had ontzettend schoenen struggles. Ik was namelijk bij een gezin aan het werk die werkte bij Nike en daardoor krijg ik korting op schoenen. Zij vonden de roze het tofst; mijn keuze ging naar alle 3 maar kon de keuze niet maken. Uiteindelijk werd de keuze voor mij gemaakt omdat ze niet meer in mijn maat waren. Uiteindelijk is het wit geworden en ben er ontzettend blij mee! Welke had jij genomen? En super leuk natuurlijk dat ik die korting kreeg door hun!

Na werken moest ik nog even extra op wacht en dat deed ik door even te netflixen (er zijn nieuwe afleveringen van The 100) YAS!

Op dinsdag had ik cursus, ik stond de nacht nog extra op wacht en genoot van de zon terwijl ik aan het wachten was om op tijd naar de cursus te gaan!

In de avond naar de Sh’Bam les met Marit en Charlotte! Je moet er wat leuks van maken he als je geen zin hebt om te sporten haha!

Woensdag was het weer tijd om naar Mac te gaan, lekker even gereden zonder zadel! Nog maar een paar weken.. wat gaat de tijd ongelofelijk snel!

Woensdag was het ook weer tijd voor een nieuwe aflevering van Shadowhunters, is er iemand die ook die serie kijkt? En veel belangrijker; heb je de boeken gelezen?

Ik chillde hem nog even in de hangmat voordat ik ging sporten. INKIJK oeps (ik voel me nu net Evelyn HAHA kus meid).

Deze foto maakte ik terwijl ik bij de wei zat te genieten van de zon en alle mini paardjes (en Macgic) kwamen kijken wat ik aan het doen was. Ik moest zo hard lachen om deze foto! Het is net of die lacht!

Ik reed nadat ik even op Macgic had gereden ook nog op deze mooie merrie, ze heeft net een veulen gehad en dit is de eerste keer in een lange tijd dat er weer op haar gereden werd. Nu ben ik dit soort paarden echt niet gewend dus ik moest even wennen, maar uiteindelijk liep ze heel netjes! Privé les van Marit is natuurlijk ook altijd goed.

In de avond was het tijd voor de verassing voor mijn ouders. Ik nam ze mee naar Soldaat van Oranje, ik was iets te zomers gekleed maar was er oprecht van overtuigd dat het warmen zou worden haha. Hint; zie je mijn nieuwe mooie witte Nikes; love it.

Daar zijn we hoor! Wat zijn ze toch cute he samen.

De meest fotogenieke foto ever! Maar we zaten op rij 3, echt mega vooraan! En de voorstelling was opnieuw heel bijzonder. Ik had dit keer wel een hele andere cast; wat ik toch stiekem jammer vond want vond de stem van deze acteur (van de hoofdrol) iets minder.

Op vrijdag ging ik met mama naar de Primark, ik kocht er vooral pyjama’s en sokken. Verder had mijn mama nieuwe zomerkleding nodig en daar slaagde we goed voor bij een andere winkel. Kon ik lekker zitten en oordelen haha.

Zaterdag stond ik sinds 0:00 weer op wacht; ik werd er om 08:45 uitgebeld voor een bevalling in het ziekenhuis. Dus daar gingene we!

Helaas werd het medisch en dook ik daarna nog even lekker mijn bedje in!

Ik kreeg door dat er een nieuw seizoen van 13 reasons why was en keek de eerste aflevering. Daarna moest ik in de avond weer werken en was ik om 23:30 weer in mijn bedje!

Op zondag was ik dus ook weer lekker aan het werk, het is toch wel heerlijk om met zo’n kleintje op de arm te zitten!

Ik hielp het gezin met het maken van de traktatie voor de visite. Soesjes met witte chocolade en blauwe muisjes! De chocolade had ik gesmolten, ik dipte de soesjes erin en strooide er dan muisjes overheen.

Best goed gelukt; en lekker dat het eruit zag! Nu ben ik lekker aan de slag voor mijn blog terwijl ik een heerlijke playlist aan heb staan op youtube.

Zo dat was mijn week alweer, de week vloog voorbij. Aankomende maandag wil ik een schone start maken in iets persoonlijks waar ik hopelijk over een maand of 2 iets meer ga vertellen op mijn blog. Nu heb ik het hier gezegd dus moet ik me er zelf echt aan gaan houden. Fijne Pinksteren nog!

Liefs,

Rosita Elise

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.