Lifestyle | Birthday Presents I got (25e birthday)

Mocht je het gemist hebben, ik ben laatst jarig geweest. Op 14 juli werd ik alweer 25 jaar jong, wat een leeftijd he? Gelukkig word ik nog steeds regelmatig 20 geschat, ik zit dus voorlopig nog wel even goed (denk ik). Ik had op mijn Instagram een poll gehouden of jullie het leuk zouden vinden om mijn birthday presents te zien, de uitslag was ja; dus daar zijn we dan. Iets later als dat ik had gepland maar het was erg druk de afgelopen week (iets met 68 uur werken). Ik ben daarentegen wel heel erg verwend met mijn verjaardag dus de leukste cadeautjes zet ik even voor je op een rijtje!

What did I get?

Ten eerste heb ik een heleboel centjes gekregen, en daar is natuurlijk helemaal niets mis mee! In tegendeel word ik daar toch stiekem ook wel heel erg gelukkig van. Ook kreeg ik wat cadeaubonnen (bol.com & Douglas), en deze vind ik toch ook erg fijn (mijn vrienden en familie kennen mij goed moehaha) aangezien ik altijd wel weer iets wil hebben bij de Douglas en de bol.com is volgens mij landelijk de meest gebruikte webshop (dit is een gok?). Van mijn ouders kreeg ik ook geld, maar met de bedoeling dat ik er iets van zou kopen waar ik al een tijdje over aan het nadenken was! Een weight hoelahoep! Deze heb ik dan ook gelijk besteld. Komt binnenkort een artikel over op mijn blog!

Van mijn lieve vriendinnen in Hoogland kreeg ik wat Blond Amsterdam servies! Een te leuke snijplank van de I<3Holland collectie en 2 bordjes voor sushi! Super leuk! Van een andere vriend van mij kreeg ik 2 borden van de Blond Amsterdam snack lijn! MEGA LEUK. Toevallig had ik net van mijn lieve voorkeursgezin Birgit 1 van deze bordjes ook gehad, maar dat is helemaal niet erg want ze zijn echt te leuk! Ik kreeg ook een reisgids van MOMO, met de beste tips voor fashion city’s (New York, Paris, Milaan etc.), leuk voor een eventuele volgende stedentrip! Daarnaast kreeg ik nog heerlijke producten voor mijn haar vanuit een echte kapperszaak (THANKS ROBINS MAMA) en wat douche dingen wat natuurlijk altijd goed is.

De langste ketting!

Van mijn vriendengroep “door ‘t hele land” kreeg ik een super mooie ketting van Anna + Nina (was dat verlanglijstje wat ik had gemaakt toch erg handig bleek). Ik ben deze gelijk gaan dragen en hij is nog niet van mijn nek af geweest! Love it!

Van mijn broer en zijn vriendin kreeg ik dit leuke beeldje van een olifant, hij past perfect op mijn kamer en past ook helemaal bij mij. Mijn favoriete dier is nog steeds een olifant!

 

Ik ben dus weer ontzettend verwend! Cadeautjes krijgen is toch ook echt wel heel erg leuk, the element of surprise! Nogmaals bedankt iedereen voor de leuke cadeautjes; ik voelde mij echt jarig!

Liefs,
Rosita Elise

3 thoughts on “Lifestyle | Birthday Presents I got (25e birthday)

  1. Zo leuke cadeau’s heb je gehad zeg! Enne, ik vind cadeaubonnen ook altijd zo leuk om te krijgen. Toch net iets leuker dan gewoon geld, en je hebt het idee dat je “gratis” kunt shoppen bij je favo winkel haha.
    Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.