Rosita Elise | plog week #49

weekplog #49

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Volg me op mijn Instagram (wooohooo de 1000 gehaald!): Rositaelise

About me | Update over mijn leven | 1

Lifestyle | Birthday Presents I got (25e birthday)

Weekplog #49

Zo opnieuw een warme week die weer voorbij is gevlogen, ik weet wel dat er nog steeds niet altijd aan te wennen valt deze temperaturen De afgelopen week verliep een beetje gek voor mij, ik had wat heerlijke vrije dagen maar werd helaas ook ziek. Gelukkig sloot ik de week nog goed af en kon ik daardoor ook weer van het weer genieten! Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Ik startte de week met een middag in de zon, het was niet mega heet en ik kon met mijn laptopje in de zon heerlijk aan wat artikelen werken! Had eindelijk weer een beetje de smaak te pakken om wat artikelen te schrijven (go me!).

Daisy vind het ook erg leuk in de tuin, hier was ze heel gefocust met een blaadje aan het spelen. Waar je als kat uren mee bezig kunt zijn he?

In de avond volgde ik weer een bodypump lesje! Beetje spieren kweken!

Beetje gekke foto, maar Daisy lag graag op mijn benen onder de tafel haha!

Tijd om weer even te gaan paardrijden, zo fijn dat ik af en toe mag rijden op 1 van de paarden van de stal waar ik was. Ik mis Macgic wel heel erg, snel hem weer knuffelen.

Het ging nog verbazingwekkend beter dan ik had verwacht! Ze liep best mooi Virona!

In de middag kwam ik bij de HEMA deze leuke stickers van Blond Amsterdam nog tegen, daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen; oeps! Hierna ging ik nog naar de Sh’bam les, lekker dansen in deze warmte!

De volgende dag (woensdag) had ik afgesproken met Sabrina, een vriendinnetje van mijn basisschool. Na jaren geen contact hebben we nu heel erg leuk contact en een heleboel plannen! Kijk er nu al helemaal naar uit! We gaan ook samen iets doen wat we hopelijk snel binnen hebben zodat ik het op mijn blog kan laten zien! Hier gingen we haar hond even uitlaten! Heel grappig zelfs vroeger toen ik bij haar als kind bij haar thuis ging “spelen” na schooltijd hadden ze dit ras hond al. DJ heette de hond toen, dit is Hunter! Heel lief beestje (zeg maar gerust beest).

Ik weet niet wat ik hier aan het doen ben, maar Sabrina maakte deze foto onverwacht “LEUK VOOR JE BLOG”, altijd lief als de mensen om je heen zo met je meedenken! Als je goed kijkt zie je misschien wat ik vast heb en waar het mee te maken gaat hebben met wat we gekocht hebben!

Helaas kwam ik er bij terugkomst achter dat ik het slot van onze woning niet meer werkte en dus de deur niet open kreeg. Ik ben na alle tv uitzendingen over malafide slotenmakers al bang zat, dus na een lange tijd googlelen toch maar een in mijn ogen betrouwbare slotenmaker gebeld. Gelukkig kon deze de deur zo voor me openmaken voor een normaal tarief! Als je nog op zoek bent naar een betrouwbare slotenmaker raad ik Slotenmaker Amsterdam 365 aan!

Ik at deze heerlijke kip kapsalon die ik zelfgemaakt had! Krijg hier zo’n honger van als ik dit nu zie!

Nog even knallen in de sportschool bij bodypump en de dag zat er alweer op!

Op donderdag werkte ik aan mijn blog, dat gaat er dan ongeveer zo aan toe. Ik was ondertussen op werk aan het wachten want ik moest weer op wacht.

In de zon liggen tijdens wachten op een baby is helemaal niet zo erg!

Als je mijn persoonlijke update hebt gelezen weet je dat ik binnenkort van baan verander, 1 van de redenen daarvan was toch echt het “wachten”. Opnieuw had ik het verdrietige en vervelende gevoel van het wachten, ik werd er vervelend van en wist met mijzelf opnieuw geen raad. Tegen de verveling en ongeduldigheid deed ik een potje yahtzee met mama (ik won).

Helaas werd ik niet opgeroepen, maar wel ziek. Ik voelde me de dag erna ontzettend lamlendig en na de hele dag uitstellen toch maar kantoor gebeld dat ik me echt niet goed voelde. En ziek naast een pasgeborene staan lijkt me geen goed idee. Niet alleen ik begaf het, omdat mijn bed mijn grootste vriend was; en naast mijn bed dus Netflix en dus mijn iPad; begaf mijn iPad hoes het ook nog.. zo jammer want dit is een originele van Apple zelf en super fijn. Op vage wijze scheurde het ineens af? Komt het mis door de warmte?

Tot zondag voelde ik me dus niet zo lekker, heel irritant en vooral ook erg vermoeiend. Op zondag voelde ik me beter en wilde ik weer werken; kreeg ik onverwachts nog extra vrij van mijn werk omdat het heel rustig was. Helemaal niet vervelend!

Mijn lieve nichtje Tess werd 3 jaar! Wat wordt ze al groot <3 liefde!

Ook nog even een kort bezoekje aan de Intratuin met de familie, ik ga dan altijd meteen naar de Blond Amsterdam afdeling! Herkenbaar? Ik kocht een hele leuke broodtrommel (want ja we gaan weer studeren hahaha).

Spontaan ging ik ook nog met mijn ouders uiteten, was niet helemaal de bedoeling maar wel lekker. Ik nam spareribs omdat ik daar zo’n ontzettend zin in had.

Aangezien we toch al ongezond bezig waren, nam ik ook nog een cheesecake. Ik had zo’n intense buikpijn na het uiteten, die cake was echt too much! OEPS. Daarnaast lekker in de zon gelegen en gezwommen. Een hele fijne dag!

Op naar een nieuwe fijne week, ziek zijn word ik toch altijd zo simpel van. Ik wil gewoon dingen kunnen doen en me niet ziek voelen! Gelukkig voel ik me nu weer een stuk beter. Een hele fijne week gewenst!

Liefs,

Rosita Elise

One thought on “Rosita Elise | plog week #49

  1. Weer zo leuk hoe je dit schrijft. En als ik dit lees ben ik weer extra blij dat we weer contact hebben. Het voelt zo gezellig en vertrouwd!!!!! En super vet dat “ons projectje” straks online komt. Zelfs ik krijg hier nu ineens hele leuke ideeen bij voor je blog. Ik app je hahaha.

    Daarnaast wil ik nogmaals even zeggen dat ik trots op je ben hoe je afgelopen week hebt gedaan, voor jezelf hebt gekozen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.