Rosita Elise | plog week #48

weekplog #48

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Volg me op mijn Instagram (wooohooo de 1000 gehaald!): Rositaelise

Weekplog #48

Afgelopen week was een hele drukke warme week, ik denk dat dat de hele week precies goed weergeeft. Ik denk dan ook dat iedereen de afgelopen week wel eens geklaagd heeft; en geef jezelf eens ongelijk. Oh ik heb me toch ook wat af geklaagd de afgelopen week, werken in deze warmte zou verboden moeten zijn. Desondanks stonden er ook weer leuke dingen op de planning kijk je mee?

Op maandag ga ik weer lekker werken, in de ochtend heb ik even een knuffel momentje met mijn lieve poesje Daisy! Zr is echt al zo gegroeid!

Tijd voor een workout – bodypump! Love it!

In de avond nog lekker een yoghurtje en een serie! Lekker vroeg slapen!

Op dinsdag was het zweten geblazen in mijn gezin, de kraamvrouw heeft hele erge bekkenklachten en kan dus niet de trap af. Zij slapen helaas op zolder, dus naast het feit dat ik telkens 2 trappen op moet rennen om haar te helpen en eten en drinken te brengen, is het daar ook nog eens echt 35 graden. De warmte gaat allemaal omhoog en naarmate de dagen werd het steeds ondraaglijker om daar te werken. Ik had het echt HEET.

In de avond nog een heerlijke sh’bam les met deze lieve meiden! Vooral leuk ook dat de foto na het sporten is dus we zien er echt op ons best uit!

Heel spontaan ging ik daarna nog rijden samen met Marit en Charlotte, ik mocht weer op Virona; ze kijkt een beetje verbaasd hier haha!

Lekker paardje rijden, kan je zeggen deze paarden zijn echt wel groot zeg maar haha!

Een van mijn heerlijke zomerse maaltijden de afgelopen week!

Even bijkomen na een uur bodypump les!

Donderdag weer de hele dag gewerkt! Oma is er ondertussen ook weer een weekje, en dus Benji ook! Die was helemaal blij dat ik er weer was! (deze arm is btw van oma!)

Ken je dat; dat je de hele week alleen maar werkt en sport en dus helemaal geen normale kleding draagt!? Ik heb dat soms wel eens zeker als ik niets gepland heb in de avonden met vrienden of vriendinnen. Ik moest wat boodschappen doen en toen heb ik mijzelf toch maar is even een beetje vrouwelijk aangekleed whaha.

Al weken loop ik langs deze ijsjes heen; ik als trouwe M&M liefhebber moet deze toch echt een keer eten! Maar ik heb ze voor nu toch maar weer even netjes terug in het vak gelegd!

De boodschappen zorgde er wel voor dat ik deze heerlijke taco salade kon maken; omnomnom!

Het is alweer vrijdag, en het was in de middag alsof er een föhn op je gericht stond tijdens het fietsen. De temperaturen waren echt mega hoog vrijdags!

Sporten was dan ook killing! Maar we zijn wel geweest! WOOHOO!

Op zaterdag ochtend had ik een ochtend bezoekje van Daisy! Haar oogje wordt al steeds beter en ze rent en vliegt door het huis heen! Ze is heel speels en vind het heerlijk om op de arm te slapen.

Laatste ontbijt maken voor het gezinnetje op de zaterdagochtend!

Daarna belandde ik in de Hudson’s Bay waar ik deze New Balance tegenkwam met intense korting! Wat vind jij van deze schoenen?

Ook deze paste ik; ik vind ze toch wel ontzettend tof hoor; op mijn verlanglijstje voor mijn volgende paar schoenen!? Wat vind jij van deze oldskool vans?

In de avond ging ik wat doen met Ilona! Op de fiets en lets go! Ik vind zo’n hele strakke staart mij zo raar staan!

Ja daaaaar is ze! Knapperd is het toch ook! Had ze ook nog eens een heel lief kaartje meegenomen met hoe trots ze op me was! Kijk zulke vriendinnen moet je koesteren! Super trots dat ik jouw getuige mag zijn bij je bruiloft volgend jaar <3.

Zie je die popcorn? Die was aan het einde van de avond helemaal leeg!

Het was namelijk tijd voor Mamma Mia! Woohoo! Hij was weer ontzettend leuk; de muziek was heerlijk!

Nu is het alweer zondag, heb ik vanochtend ineens weer contact gekregen met een heel oud vriendinnetje van de basisschool! Hoe leuk! Ik wou de hele dag in de zon liggen, maar er was geen zon. Zul je altijd zien; ben je eindelijk vrij want ja de afgelopen week met die hitte moest ik gewoon hele dagen werken; nu was ik vrij; zon weg! HEB IK WEER. Hopelijk wordt het morgen beter!

Komende week weer een paar vrije dagen en dus ook weer tijd voor mijn blog! Er komt een persoonlijke update aan en ik heb weer een leuke review die ik wil gaan schrijven! SPANNEND HE? Hele fijne week weer gewenst en geniet van de zomervakantie als je die al hebt!

Liefs,

Rosita Elise

 

 

 

3 thoughts on “Rosita Elise | plog week #48

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.