Food | Hotspot Amersfoort The Blueberry (event)

Vandaag iets nieuws op mijn blog, namelijk een hotspot the blueberry in Amersfoort. Ik vertelde al eerder dat ik ontzettend fan ben van de Bagels & Beans (dat kon je hier lezen). En vandaag heb ik iets heel speciaals, een tijdje terug kreeg ik een mailtje met een uitnodiging voor een opening van een nieuwe ontbijt/lunch-room in Amersfoort. Ik kende de plek al via Instagram en wilde er al een hele tijd heen want het zag er heerlijk uit. Afgelopen week was het dan zover: de pre-food party van The Blueberry Amersfoort Noord. En ik laat jou vandaag zien hoe het was en wat voor lekkers je er kunt eten.

Wat is The Blueberry

Op de Hof, het gezelligste plein van de Amersfoortse binnenstad én in het gezellige winkelcentrum Emiclaer in Amersfoord-Noord vind je deze ontbijt & lunchzaak met een Amerikaanse twist: The Blueberry. Je kunt er de lekkerste cheesecake, kleurrijke cupcakes, verrukkelijke taarten tot bijzondere (huisgemaakte) drankjes maar ook het lekkerste all-day ontbijt met vers belegde sandwiches, pancakes, smoothies & milkshakes. Je kunt er natuurlijk ook heerlijke koffie en thee krijgen.

Even wat sfeer beelden van de inrichting

Een beetje een gevalletje New york meets Amersfoort. Dus wil je een keer op zijn Amerikaans lunchen of ontbijten, dan is The Blueberry echt iets voor jou.

De pre-food party

Om 13:00 was de inloop, we kregen een mini milkshake en mochten een plekje uitzoeken waar al allerlei zoetigheid stond. Daarna werden we verwelkomt door de eigenaresse en haar zus, de meeste uitgenodigden waren bloggers of genodigden die al heel veel bij de eerste vestiging aanwezig waren. Echt heel leuk want zo heb ik wat nieuwe bloggers leren kennen die ook nog eens in de buurt van Amersfoort; of Amersfoort zelf wonen. Het was dan ook ontzettend gezellig en daarnaast was er eten en dat is zeg maar altijd goed (dik worden met Rosita).

Caramel milkshake

We mochten als eerste een stuk taart uitkiezen (of een cupcake of iets anders). Er is namelijk altijd genoeg zoetigheid wat zelf gemaakt is en kan ook wisselen per dag. Ik koos voor een tum-tum taart, en omy.. het was zo lekker; maar ook zo machtig (opnieuw dik worden met Rosita).

Tum Tum Cake

Dik worden met Rosita

Chocolate Dr. Pepper cake 

Ondertussen werden er allerlei hapjes van de menu-kaart rondgebracht (in mini versie), vooral de avocado smash was echt heerlijk. En de sloppy joe, dat is toch wel een Amerikaanse klassieker. Daarnaast mocht je alles van de kaart bestellen en dan werd het naar je gebracht (echt super lief). Ik bestelde nog een grote unicorn shake, want ja die wilde ik wel even in het echt bewonderen. Kijk maar gewoon naar de foto’s, ik denk dat die genoeg zeggen.

Red Velvet pancakes

Avocado Smash (mini)

French Toast

Fruit bowl

Strawberry Unicorn Milkshake

Goodiebag

We kregen ook als bedankje een hele leuke goodiebag mee naar huis, daar zaten ook nog wat verschillende dingen in (en de menukaart waardoor ik nu de hele tijd honger heb). Ook zaten er nog wat stukjes chocola in; die echt heel erg lekker zijn want die heb ik stiekem al geproefd.

Nogmaals ontzettend bedankt voor de uitnodiging, ik vond het ontzettend leuk, gezellig (en vooral erg lekker). Ik kom snel weer bij jullie genieten. Ben je nou nog niet genoeg overtuigd neem dan zeker even een kijkje op de website: http://www.theblueberry.nl/

Ben je dus in de buurt van de binnenstad van Amersfoort (het hof), of op Emiclaer in Amersfoort-Noord; neem dan zeker een kijkje bij deze geweldige plek. Het is echt heerlijk; mijn favoriete nieuwe lunch-room. Ik zal daar zeker met mijn Macbook te vinden zijn terwijl ik geniet van mijn avocado smash. Het leven van een blogger is zo slecht nog niet.

Liefs,
Rosita Elise

20 thoughts on “Food | Hotspot Amersfoort The Blueberry (event)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.