Rosita Elise | plog week #27

Plog week #27

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Afgelopen week was een hele drukke werkweek en ook een heleboel leuke dingen gedaan. En heel tof; ik ben ook naar een event geweest waar ik voor uitgenodigd was. Ben jij benieuwd? Lees dan vooral verder.

Hieronder de foto’s van de afgelopen week:

Maandag was ik nog een extra dagje aan het uitzieken, dat was echt toch wel heel erg fijn; want ik was nog niet helemaal fit. Ik maakte me wel helemaal ready to go; met een lekkere zwarte outfit.

Ik ging dus even lekker naar buiten, even met mama langs de action. Waar ik alvast cadeautjes kocht voor mijn nichtje.

We gingen ook naar de kringloopwinkel, daar schreef ik een artikel over (die vind je hier). Dus mocht je benieuwd zijn wat ik daar gedaan heb klik dan vooral even op dit linkje nadat je dit artikel natuurlijk gelezen hebt haha.

In de avond at ik nog een gezonde snack terwijl ik een spelletje speelde op mijn computer. Wie houdt er ook zo van tomaat met feta?

Dinsdag was het weer tijd om te werken; en natuurlijk maakte ik ook weer een fruithapje. En hoe leuk ze hadden roze slagroom; echt fantastisch.

Ik ging even langs de Albert Heijn waar ik mijn slag sloeg bij de Blond Amsterdam actie van de Efteling. En ik had geluk want er was ook nog eens 50% korting! WAAAAAUW!

Daarnaast was het super koud en zat ik in de avond met een trui in mijn bed haha; het was deze week dan ook wel echt niet te harden koud.

Woensdag opnieuw een dagje werken; en hoe leuk toen ik beneden kwam en naar buiten keek lag er sneeuw! IM SCHNEE!

Terwijl iedereen lekker sliep; maakte ik fruithapjes, schreef ik in de map en ruimde ik beneden op. Daarna had ik nog wat tijd over en aangezien ik alles klaar had las ik even kort in mijn nieuwe boek. Ik ben dan altijd gelijk helemaal verslaafd; zo erg is dat.

In de avond ging ik met vriendinnen langs een andere vriendin haar nieuwe huisje bekijken; maar ben serieus helemaal vergeten een foto te maken oeps! Dus even een schaamteloze selfie.

Op donderdag vlocht ik de haren van de oudste dochter in het gezin (deze foto mocht ik met toestemming maken), het gezin vond het zo leuk dat ik het eigenlijk elke dag daarna deed. Hoe cute ziet dit er ook uit.

Opnieuw een roze fruithap voor mama en ook de oudste mocht smikkelen.

BENJI! Dat betekend dat oma de aankomende dagen er weer is; en Benji wilde gelijk weer even knuffelen.

Vrijdag lukte het vlechten zelfs nog veel beter; hier was ik dan ook wel een beetje trots op.

In de middag was ik zo moe dat ik eventjes ging opwarmen in mijn bed en dus ook in slaap viel; oeps!

In de avond had ik een soort tupperware-party bij mijn nicht. Ze had iemand geregeld die met allemaal leuke sjaaltjes, portemonnees, tassen en oorbellen kwam die wij dan konden kopen. Ik heb zelf niks gekocht maar het was wel heel gezellig.

Er was ook cake.. die heb ik niet geproefd.. maar omnomnom wat zag die er lekker uit.

Dit is Carmen, mijn lieve nicht hihi.

Zaterdag opnieuw een ochtend werken, dat vloog voorbij. Het is ook gewoon zo fijn als je een leuk gezin hebt. Love dit snapchat filter hihi.

In de middag had ik een event; ik was namelijk uitgenodigd als blogger om langs te komen en allerlei lekkers te proeven. Hier lees je morgen meer over op mijn blog. Kleine preview; je kunt zien dat ik lekker aan het genieten was.

Ik ging daarna even langs mijn vader hun nieuwe huis kijken en toen was hun hondje Bo echt mega statisch; was nogal hilarisch om te zien.

In de avond keek ik Harry Potter; daar word ik toch altijd zo’n gelukkig meisje van. Al mag Harry hier wel echt even iets vrolijker kijken!

Op zondag ging ik weer een ochtend werken, dat vloog voorbij. Daarna ging ik langs oma, want die was jarig! En wat een leeftijd: 94 jaar alweer!

Ook zag ik daar mijn nichtjes natuurlijk; en 1 daarvan had met schaatsen haar pols bezeerd en moest daarom gips. Daar wilde deze tante wel even haar naam opschrijven. HAAAA, de mooiste plek ook echt.

In de avond at ik een hapje bij La Cubanita en ging ik naar de film Game Nights; vond de film leuk maar wel een beetje over de top haha. En super grappig; mijn werk komt altijd in het reclame blok voorbij. Aangezien ik daar geen foto’s van heb gemaakt (oeps) sluit ik af met deze lieve foto van mijn opa en oma, in de 90 en nog steeds elkaar hand vast pakken. Ik vind dit toch wel een beetje goals hoor in het leven.

Een hele fijne week voor jou gewenst, ik ben blij dat ik me weer een stuk fitter voel en dat ik weer lekker gewerkt heb. Aankomende week heb ik ook weer een hoop leuke dingen gepland; kom je dan weer kijken?

Liefs,
Rosita Elise

 

 

 

 

5 thoughts on “Rosita Elise | plog week #27

  1. Lekker weekje nichtje!! nu nog ff een date plannen
    De ladiesnight kwam bij Juut4kids vandaan. via insta en facebook te volgen!? leuke sjaals, tasjes, armbanden, portemonees en nog veel meer leuks! Neem gauw een kijkje?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.