Rosita Elise | plog week #37

Weekplog #37

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Artikelen afgelopen week:

Lifestyle – the ice cream tag – lees je hier!
Travel – Mijn favoriete foto’s gemaakt in Krakau – lees je hier!

Volg me op mijn Instagram (BIJNA1000): Rositaelise

Afgelopen week wat leuke dagen gehad, nieuw gezinnetje aan het werken en een leuk feestje in het altijd mooie Hoogland. Kijk je weer mee?

Hieronder de foto’s van de afgelopen week:

Afgelopen maandag had ik mijn laatste dagje werken! Ik kreeg een mooie bos bloemen, die ik dan op mijn plaats weer doorgaf aan mijn moeders; aangezien het komende week moederdag is vond ik dat gelijk een goede match. Aangezien ik niet weet of mijn ouders dit stiekem lezen; ga ik maar niet zeggen wat ik ze ga geven. Dat komt wel in de volgende weekplog!

Daarna ging ik lekker in de hangmat een boekje lezen; ik hou van Jill Mansell haar boeken! Daarna ging ik nog even anderhalf uur wandelen met een muziekje in.

Op dinsdag was ik vrij, ik ging in de ochtend lekker naar mijn paardje; de zon scheen heerlijk en ik genoot van het zonnetje! Terwijl Macgic lekker in de wei stond.

Daarna had ik afgesproken met een vriendinnetje; gezellig samen zwemmen en in de zon liggen; heerlijk! In de avond nog een lesje Sh’bam! Yas!

Woensdag was een super leuke dag! Ik nam mijn nichtje mee naar de Efteling als verassing. Ze wilde dit al een hele lange tijd en nu kon het dan eindelijk aangezien ze mei-vakantie had!

Ze durfde zelfs in de vliegende hollander, ondank ze dat wel een beetje spannend vond en de eerste keer met ogen dicht en dicht tegen haar tante aan was!

Hoi Pardoes!

Ook kwam ik nog een vriendin van mij tegen die ik veel te weinig zie en spreek! Aan het einde van de dag is ze ook een paar uurtjes met ons mee gelopen en mijn nichtje wilde alleen nog maar naast haar zitten in de attracties haha!

Je weet dat een dagje leuk is geweest als je nichtje op de terug-rit heerlijk ligt te slapen!

Afsluiter een ijsje!

Donderdag was het hemelvaart, en mijn opa werd 91! Tijd voor een feestje; ik trok een blouse aan waar ik vervolgens al spijt van had; want het was best warm!

Vrijdag werd ik weer opgeroepen, ik stond donderdag ook al te wachten voor een gezinnetje. Dus tijd om aan het werk te gaan! Mijn kleinste baby tot nu toe; maar liefst 2210 gram!

Zaterdag had ik gewerkt en mocht ik iets eerder naar huis; vervolgens was het tijd voor de gazonmaaierrace. Een jaarlijks event waarbij er geraced wordt met brommers, grasmaaiers (duh) en dit jaar ook segways, erg hilarisch!

Biertjes drinken met vrienden!

Tussendoor nog even song festival kijken en het werd iets te laat waardoor vandaag werken toch best een beetje een pittige werkdag was haha! Nu is het moederdag en worden alle moeders in het land in het zonnetje gezet.

Geniet van de komende week! Hopelijk komen er weer wat mooie dagen betreft het weer! Ik heb er al veel zin in want er staan leuke dingen op de planning!

Liefs,
Rosita Elise

3 thoughts on “Rosita Elise | plog week #37

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.