Lifestyle | Mijn verjaardags wishlist! (cadeautips)

Een verjaardags wishlist? Ja zeker! Over 2,5 week ben ik alweer jarig, wat gaat de tijd toch ongelofelijk snel. Ik word ook al echt “oud” nee grap. Ik word dit jaar 25, en dat vind ik toch best wel een mijlpaal. Naast dat ik nu ook bezig ben met mijn verjaardag plannen, leek mij ook leuk om een soort wishlist te maken. Vaak krijg ik geld voor mijn verjaardag; maar ik vind cadeautjes toch eigenlijk veel leuker. Daarom voor al mijn lieve familie, vriendjes en vriendinnetjes; deze dingen vind ik erg leuk! (hint hint hint)

Wishlist

Nu ik zo bezig ben met deze blogpost ga ik er ook echt serieus over nadenken; wat zijn namelijk dingen op dit moment die ik heel erg graag zou willen hebben. Uiteindelijk is er een best wel grote lijst uitgekomen; oeps!

Blond Amsterdam – Efteling setje van de Indische waterlelies
Als eerste is er een nieuwe uitbreiding van het Blond Amsterdam Efteling servies, er is nu namelijk een serie van het sprookje De Indische waterlelies. Super leuk en zeker leuk voor mijn Blond Amsterdam collectie.

Blond Amsterdam – Soepkommen (Fruit & Veggies lijn)
Misschien had je het al door, maar ik probeer mijn uitzet voor een eventueel ooit huisje bij elkaar te sparen. Nu kwam ik ook super leuke soepkommen tegen op de Blond Amsterdam website.

Blond Amsterdam – Snack bord & Pancake bord & Snackschaal & Efteling & bijkletsen vorkjes & lepeltjes
Ook zijn er nog een aantal andere producten die ik van Blond Amsterdam heel graag zou willen. Ik zet er nog een paar op een rijtje! Hihi (verder heul niet verslaafd aan Blond Amsterdam).

Luchtje – Marc Jacobs Daisy Love 
Als ik al heel lang een bepaald luchtje wil is het er 1 van de Marc Jacobs Daisy lijn, al die geuren zijn zo ontzettend lekker. Afgelopen week rook ik de nieuwste; en jeetje ik was verliefd! Deze zou ik zeker aan mijn geur collectie willen toevoegen!

Benefit – BADgal Bang! Volume Mascara
Deze heb ik al een hele tijd op mijn verlang lijstje staan; daarnaast is mijn mascara nu lichtelijk aan het uitdrogen; dus het is zeker tijd voor een nieuwe bijna! Hoe leuk zou het zijn als ik deze na mijn verjaardag weer kan testen!

Cowboysbag – Cowboysbag the College bag Black
Daarnaast ben ik een tijdje terug verliefd geworden op deze tas; ik heb denk ik echt al 4 Cowboysbags oeps. Maar ik vind de kwaliteit fantastisch en daarnaast zijn ze tijdloos. Alleen deze bevat dus een super mooi ingewerkt vak voor je laptop. Hoe handig is dit?! Aangezien ik nog wel eens met mijn laptop richting de stad wil gaan om daar lekker te werken in een café. Deze tas zou super leuk zijn, in Cognac is die ook erg mooi maar ik zag nu dat deze zwarte in de aanbieding is bij Bol.com! A Girl can dream right voor grote cadeautjes (kijkt papa lief aan).

Sieraden – Anna + Nina oorbellen 1 & 2 & ketting
Al een hele tijd ben ik fan van de sieraden van Anna + Nina, de kwaliteit is mooi en de kettingen zijn echt geweldig. Ik heb er eigenlijk altijd 2 om; maar ik zou heel graag een nog iets langere willen zodat er iets meer speling is kwa lengtes rondom mijn nek. Jaja waar je mee bezig bent he als vrouw haha. Ik heb een plain ketting op het oog waar ik dan ooit een leuke bedel aan kan hangen. En hoe leuk zijn deze oorbellen (voor mijn ear-party want over enkele weken mag ik mijn 3e oorgaatjes gaan wisselen met nieuwe oorbellen).

Nieuwe sporttas – Nike Club Team Swoosh duffel sporttas medium
Al een tijdje zit ik te zoeken naar een fijne tas om mijn sportkleding in op te bergen. Soms ga ik namelijk werken en dan gelijk door naar de sportschool. En dan vind ik het toch wel fijn dat mijn sportschoenen niet bij mijn sportkleding samen zit. In deze tas kun je het zonder een extra tas om je schoenen heen te doen van elkaar gescheiden opbergen. Klinkt ideaal!

 

Wishlist

Zo mijn verlanglijstje is best wel groot geworden, daarnaast vind ik leuke nieuwe boeken ook altijd erg leuk om te krijgen en zijn bonnen van bijvoorbeeld: Douglas, bol.com, Pandora (want ik wil een bedel voor Macgic aanschaffen) en Zalando ook helemaal goed. Best wel leuk om op deze manier een verlanglijstje te maken haha! Er zijn echt nog miljoenen dingen die ik nog meer had kunnen bedenken maar deze staan al een tijdje op mijn verlanglijstje!

Welke items uit mijn lijstje vind jij het leukst?!

Liefs,
Rosita Elise

8 thoughts on “Lifestyle | Mijn verjaardags wishlist! (cadeautips)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.