Lifestyle | Op zoek naar unieke geboortekaartjes?

geboortekaartjes

Wanneer jouw kleine geboren is wil je dit het liefst met iedereen delen. Nu is het versturen van een appje niet bepaald persoonlijk. Het is een veel leuker idee om een partij geboortekaartjes in huis te halen. Dankzij deze kaartjes zal je in staat zijn om iedereen op een unieke manier het goede nieuws te vertellen. Bij Cottonbird ben je aan het juiste adres voor de beste kwaliteit geboortekaartjes. Tijd om je hier in dit artikel wat meer over te laten zien, zo weet je precies wat je allemaal te wachten staat!

Talloze soorten stijlen geboortekaartjes

Het leukste aan de geboortekaartjes van Cottonbird is dat je een enorm aanbod zult vinden met soorten stijlen om voor te kiezen. Door deze ruime verscheidenheid aan diverse stijlen zal je in staat zijn om de kaartje te vinden die precies aansluiten bij wat je zoekt. Ben je op zoek naar een modern kaartje met een unieke achtergrond? Of zoek je toch een wat traditioneler kaartje met gouden versierinkjes? Je kunt het zo gek nog niet verzinnen of het is wel mogelijk bij deze aanbieder. Hierdoor zal er voor iedereen een kaartje te vinden zijn wat precies aansluit bij wat je zoekt. 

Voeg je persoonlijke touch toe

Uiteraard is het mogelijk om voor jouw geboortekaartjes zelf aan de slag te gaan met het personaliseren. Wij raden je zeker aan om van deze optie gebruik te maken, hiermee geef je de geboortekaartjes namelijk een eigen uitstraling mee. Dit maakt het gelijk een stuk bijzonderder. Denk goed na over wat je precies op de kaart wilt hebben. Wil je al een foto van het kind op de kaart zetten? Of moet dit een verrassing blijven tot de kraamvisite? Je bent zelf de baas over wat je met je eigen kaartjes wilt gaan doen!

Tips voor het samenstellen van geboortekaartjes

Kies je ervoor om ook geboortekaartjes van Cottonbird te bestellen dan hebben we een aantal handige tips die we je mee kunnen geven om alles uit de kaartjes te halen: 

  • Denk goed na over het lettertype – het lettertype is erg belangrijk voor de uitstraling van de kaart. Kies een lettertype wat er mooi uitziet, maar wat niet te lastig is om te lezen.
  • Kijk naar de kleuren – voor de kleuren zal je altijd zelf moeten bekijken wat wel en wat niet bij elkaar past. Een combinatie als wit/zwart met goud is natuurlijk altijd prima. 
  • Maak er iets persoonlijks van – een persoonlijke uitstraling kan niet genoeg benadrukt worden. Het is van cruciaal belang dat je er echt iets eigens van maakt, je krijgt immers niet zo vaak een kind!

Door zelf een kijkje te nemen op de site van Cottonbird ( https://www.cottonbird.nl) zal je er binnen no time achter komen wat de mogelijkheden zijn voor het laten maken van geboortekaartjes. Er is keuze genoeg, dit maakt het voor iedereen mogelijk om de meest unieke kaartjes te bestellen om de geboorte goed in te luiden. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.