Lifestyle | oude baby foto’s | bring back memories

Eens in de zoveel tijd is het zo leuk om de zolder op te duiken; alle dozen met baby boeken tevoorschijn te halen en hierin te bladeren met je mama. Afgelopen week was mijn mama een beetje aan het opruimen en kwamen we wat baby foto’s tegen. Maar ook wat foto’s van mijn mama als baby en kind. Het leek mij leuk om mezelf eens lekker gek op te stellen en de leukste baby foto’s met jullie te delen. Of naja een greep uit de collectie; want we hebben niet alle foto’s bekeken natuurlijk.

oude baby foto’s

Ik was veel te vroeg geboren (5 weken, welgeteld) daardoor heb ik mijn eerste weken in het ziekenhuis doorgebracht. Ik lag in een couveuse en kreeg hulp met ademen. Hieronder zie je wat foto’s hoe ik er bij lag. Ik was maar 46 cm en 2640 gram, vet klein!

Growing up..

Ook nog een foto van toen ik jarig was; mijn bed was een onderkomen voor mijn baby born denk ik.. overal lagen knuffels en dingen hahaha love it.

Familie

Mijn familie is redelijk groot; mijn ouders zijn uit elkaar gegaan toen ik 2 was. Mijn vader trouwde opnieuw waardoor ik er 2 stiefbroers en een stiefzus bij kreeg. Mijn eigen broer zag je net al heel trots op de foto staan. Nou zijn mijn stiefbroers en stiefzus gewoon echte broers en zus, het voelt voor mij niet anders. Ik vond ook wat leuke foto’s van mij en mijn zus; priceless. Zijn we niet mega lief?

Schoolfoto’s

De welbekende schoolfoto’s die je elk jaar moest maken op de basisschool; ook hier kwamen we er een paar van tegen; blijft toch mega grappig om te zien. (Serieus hoe lang was mijn haar daar… Omygod..) EN DIE KLEDING HAHA.

Ook deze foto van de communie en carnavals foto’s die gemaakt zijn op school. Hoe leuk is dit; Pipi Langkous all the wat!

 

Herkent iemand dit? PLEASE DO.

Black&white

Hoe cool is het tijdperk van onze oma’s en opa’s, maar ook de tijd dat mijn moeder nog heel jong was is in zwart witte foto’s vastgelegd. Zo kwam ik een knappe foto van mijn opa tegen; hij is helaas overleden toen ik nog jong was. Maar had hem nog nooit zo jong op de foto gezien! Ook mijn moeder kwamen we tegen; en iedereen zei altijd al dat ik op mijn moeder leek; maar sinds ik deze foto’s heb gezien besef ik me dat dat dus ook echt zo is! WOW!

Genoeg voorschut gestaan..

Haha nou ik heb er flink om gelachen kan ik je zeggen; er moeten nog ergens veeeeel meer foto’s zijn, maar die lagen idd echt diep verstopt op de zolder en konden we niet vinden.. misschien ooit een deel 2? Voor normale foto’s moet je maar gewoon naar mijn Instagram gaan; daar ben ik een stuk volwassener (ahum).

Ik ben benieuwd of jullie dit leuk vinden en wie weet kan ik je aanmoedigen als je zelf een blog hebt om dit ook te doen een soort tag maar dan anders haha! Lijkt mij heel leuk om te zien hoe jij er als baby uit zag. Ik ben in mijn beleving in ieder geval geen spat veranderd heb nog steeds dezelfde lach en de bolle wangen haha.

Liefs,
Rosita Elise

9 thoughts on “Lifestyle | oude baby foto’s | bring back memories

  1. Haha jij bent zo’n schattig kind ❤️ Ik was ook een couveuse kindje maar ik kwam 2 weken te laat (met de keizersnede) want ik had er geen zin in. Kreeg ik ook nog eens een leuke ziekenhuisbacterie ?? Nog een maand in het ziekenhuis gelegen. Alsnog was ik een minuscule baby die je op 1 hand kan vasthouden haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.