Lifestyle | The ICE CREAM Tag!

The ice cream tag – Aangezien het zulke heerlijke temperaturen aantikt in Nederland zijn we allemaal drastisch opzoek naar afkoeling. Het kan ook niet anders, want wij Nederlanders klagen wat af over het weer; het ene moment vinden we het te koud en het andere moment klagen we weer dat we het te heet hebben. Al met al is het dus nooit goed, maar omdat het zulk lekker weer is dacht ik; laat ik daar eens een voordelig puntje uit halen en die delen met jullie. Want bestaat er iets mooiers tijdens de zomermaanden dan ijs? Je kunt me veel wijs maken, maar ijsjes zijn echt liefde tijdens deze warme zomerdagen. En hoe leuk dat er een Ice Cream Tag bestaat! Ik vul hem vandaag in en ik daag al mijn blog-vriendinnetjes uit hem ook in te gaan vullen!

De ICE CREAM tag!

 1. Wat is je favoriete ijsje?
  Hm lastig hoor, ik denk een Split (ken je ze nog met dat gele laagje?) of een stoplicht-ijsje of twister (weet niet hoe die heten, maar we weten denk ik allemaal wat we bedoelen).
 2. Wat is je favoriete topping op softijs? (disco dip, chocoladesaus, nootjes)
  Disco dip, moet ik dit nog uitleggen? Ik blijf gewoon graag een klein meisje!
 3. Bakje of hoorntje?
  Ik hou van hoorntjes (wat een gek woord als je dat zo typt) ik vind dat vaak nog het lekkerste onderdeel van het ijsje (love me some carbs #fitgirl).
 4. Welk ijsje vind je totaal niet lekker?
  Chocolade ijs (gek he, want ik ben gek op chocola), ik vind die smaak gewoon echt niet lekker dan.
 5. Ben je meer een liefhebber van softijs, yoghurt ijs of waterijs?
  Ik ben ontzettend fan van waterijs, je maakt mij heel gelukkig met een simpel raketje of perenijsje. Maar op zijn tijd kan ik ook erg genieten van een simpel softijsje bij de IKEA en laten we degene die ik bij vraag 1 beschreef niet vergeten.
 6. Hoeveel ijsje eet jij ongeveer in de zomer?
  Ik denk dat ik er teveel eet, toevallig heb ik vanmiddag mijn eerste echte “zomer” ijsje gegeten. Een soft-ijsje. Ik denk dat er elke hele warme week wel een water-ijsje tevoorschijn komt, ik weet niet of dat veel is? Ik denk het wel.
 7. Welke drie smaken ijs neem jij op je horentje?
  Appel (lekker fris), yoghurt (ook lekker fris) en als er een gekke smaak zoals kinder bueno; snickers; oreo is, neem ik die ook. Maar ik ga meestal voor frisse smaken, het is tenslotte al heet genoeg en dan wil ik afkoeling.
 8. Verzin een naam voor je zelfverzonnen ijsje!
  Het Rosbos ijsje!
 9. Hoe ziet je droom ijsje eruit? Waar zou die uit bestaan?
  Oh jeetje, dat wordt een uitdaging ik ga mijn best doen! Mijn droomijsje zou dan denk ik toch op een hoorntje zijn (waar dan stukjes Oreo in verwerkt zitten), met daarin een frisse yoghurt smaak, een laagje aardbeien saus, stukjes Oreo (opnieuw ja) kleine stukjes M&M (de gele), een klein beetje Oreo ijs en daarboven weer dezelfde laag met yoghurt ijs en aardbeiensaus. En om het af te maken een hele Oreo bovenop (want Oreo is life).
 10. Ga je weleens een ijscoupe eten.
  Eigenlijk niet, ik vind de combinatie met fruit die er dan vaak in zit zo overheersend en dat eet ik dan liever los van elkaar. Geef mij maar gewoon een hoorntje dan of een lekker waterijsje.

Dat was de ICE CREAM tag. Waarschijnlijk zul je nu wel zin in een ijsje hebben, ik namelijk wel. Het schijnt vanaf morgen weer een stukje slechter weer te worden; dus grijp je kans nog even om het “excuus”; ja het is zooooooo warm te gebruiken voor een heerlijk ijsje!

Wat is jouw favoriete ijsje? Laat het weten in de comments!

Ondanks deze van Pinterest komen, zoiets moet mijn Oreo ijsje worden; maar dan dus met Oreo uiteraard, al zien die koekjes er ook goed uit hoor!!!

Fablouise bedacht deze heerlijke tag! Thanks!

Liefs,
Rosita Elise

3 thoughts on “Lifestyle | The ICE CREAM Tag!

 1. Nu heb ik zin in een ijsje, haha! Ik houd ook helemaal niet zo van chocolade ijs terwijl ik dol ben op chocolade, het smaakt in ijsvorm gewoon een beetje vreemd?!

 2. IJs is altijd heerlijk op elk moment en of aangelegenheid yummie idd ik heb zin in ijs gekregen.
  Frambozen ijs met pecannootjes en chocoladesaud lekkerrrrr
  ♥.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.