LIFESTYLE & TRAVEL | EEN EFTELING VLOG!

Efteling vlog

Ik kondigde het van de week al aan dat er weer een vlog aan zou komen, en daar is die dan de Efteling vlog. Als je mij goed kent en of goed gevolgd hebt het afgelopen jaar; dan weet je dat ik een ontzettende Efteling fan ben. De dag na mijn verjaardag ging ik samen met vrienden ernaar toe en hadden we weer een leuke tijd samen. Deze vlog geeft ook wel precies weer hoe wij zijn; beetje chaotisch; gezellig; gekkigheid en vooral veel slap gepraat. Ik zou zeggen kijk er naar en geniet van deze (hoop ik) leuke vlog.

“Nu komt er het echte youtube-praatje; vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal en een duimpje omhoog te steken!” (hoor ik er nu bij?)

Vlog nummer 2; in de Efteling!

Vond je dit nou een leuke vlog weer? En heb je zoiets van hey dit moet je vaker doen? Laat het dan vooral even weten in een reactie hieronder of in de vlog!

Liefs,
Rosita Elise

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.