Rosita Elise | plog week #46 & #47

weekplog #46 & #47

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Artikelen afgelopen 2 weken:

MIJN BLOG BESTAAT 1 JAAR! FEEST!

Fashion | birthday outfit 2018 (25 years) + winactie

Volg me op mijn Instagram (wooohooo de 1000 gehaald!): Rositaelise

Weekplog #46 & #47

De afgelopen 2 weken waren weer chaotisch, daarom dacht ik (aangezien ik zondag avond heel laat thuis was en mega moe); laat ik anders komende week gewoon weer 2 weken combineren. Dus vandaar; daar ben ik dan weer met een update van de afgelopen 2 weken. Zoals je misschien wel merkt ben ik de afgelopen weken ontzettend druk en heb ik iets minder tijd voor mijn blog; komende week komt er een persoonlijke update daarin ga ik jullie iets duidelijker vertellen hoe het komt en wat er allemaal speelt in mijn leven.
Als je de vorige weekplog gelezen hebt dan weet je dat er in de afgelopen 2 weken (of als je op mijn Instagram hebt gekeken) dat ik jarig ben geweest! Daarnaast had ik wat leuke uitstapjes en wat spannende dingen om weer te doen.

Kijk je mee?

Hieronder de highlights van de afgelopen 2 weken:

Als eerste open ik deze week met de mededeling dat ik opnieuw trotse tante ben geworden! Een nieuw neefje: Daan! Mijn lieve zus Mariska is op 9 juli bevallen van een prachtige zoon en oh wat was ik trots! Ik ging in de middag uit mijn werk snel naar haar toe om haar te feliciteren en te knuffelen! (let niet op mijn pretbek, dit ben ik als ik iets te enthousiast ben haha)

Afgelopen 2 weken was weer ontzettend druk, daarnaast was het mega mooi weer (als je dat nog niet door had heb je echt onder een steen geleefd!) en dus niet echt weer om binnen te zitten. Het liefst lig ik met mijn dikke billen op dit moment in het frisse water van een zwembad maar goed je kan niet alles hebben in het leven haha. Ik maakte deze heerlijke wrap, en kan je zeggen 1 van mijn lekkerste maaltijden in de afgelopen tijd!

Aangezien ik nog steeds voor Birgit aan het werk was (mijn voorkeurs gezin) ging ik lekkere broodjes halen bij de supermarkt en ja hoor natuurlijk overkwam mij weer dit; ik had de sleutels laten liggen in de winkel dus ik kon weer opnieuw terug wandelen want ik kon het huis niet meer in oeps!

Ik kreeg deze 2 grote mega ballonnen binnen, helaas ging ik de dag erna foto’s maken met lieve fleur en ja hoor toen verloor ik er 1 terwijl ik ze in mijn auto aan het proppen was. Daar vloog die dan de lucht in.. overkomt ook alleen mij weer he.. ik huilend terug naar binnen dat die ballon weg was en dat ik nu nog maar 5 jaar werd in plaats van 25, en mijn ouders maar lachen!

In een van de avonden ging ik nog lekker samen met mijn moeder en mijn achter tante (is dat een term) in onze jacuzzi. Ik had ontzettend zwaar getraind dus was ook wel echt gesloopt; dit was heerlijk alleen viel ik echt mega snel in slaap.

Een heerlijk ontbijtje! Magere yoghurt 0% vet, aardbeien, blauwe bessen en een kiwi gemixt met Kellogs pure chocolade! OMNOMNOM.

Ik had zoals ik net al zei afgesproken om met fleur wat leuke foto;s te gaan maken en gelijk even bij te kletsen (zijn we erg goed in)! We gingen naar ons vaste tentje Madonna en daar hing deze heerlijke quote!

Even winkelen samen nog! Spontane foto’s en boomerangs maken voor Instagram haha!

Daisy is er ook nog steeds!! Ze mag steeds meer naar binnen en er is al een mini krabpaal voor haar neergezet, gaat het me dan toch lukken om weer een katje binnen te houden?! Dit was trouwens op mijn verjaardag! 14 juli werd ik 25 jaar oud en het eerste wat ik deed in de ochtend was knuffelen met Daisy!

Opgetut en wel ging ik samen met mama (en een nieuwe ballon die ik dus opnieuw heb besteld) foto’s maken.

Aangezien je snapt dat er wind was; was dit een hele opgave hahaha! Maar het is gelukt daarna was het tijd voor..

TAART! Ik mocht van mezelf een cheatday op mijn verjaardag; ik koos een stuk oreo taart en omygod wat was deze lekker! Multivlaat verkoopt deze als je het zou willen proberen (winkwink).

Allemaal vriendjes en vriendinnetjes <3

Fotootje met mijn lieve vriendinnetjes uit Hoogland! <3

De volgende dag ging ik met een paar die ook op mijn verjaardag waren naar de Efteling! Was super leuk! Ik heb er gevlogt dus die kunnen jullie komende week verwachten op mijn youtube kanaal! Spannend! Hij wordt erg leuk de vlog!

Even fotograaf spelen voor Evelyn tijdens de boottocht!

Fre leuk op de foto zetten met ook nog eens de baron op de achtergrond! <3

Groepsfoto! Fre (ik) Melvin Evelyn Don Emely & voorop Sander! Was een leuke dag!

Zie je die 2 oma’s die daar lopen, dat zijn Evelyn en ik later HAHA.

Tijd om de volgende dag gelijk weer hard te sporten na al dat lekker eten van mijn verjaardag!

Ook had ik afgesproken met Marit om weer lekker te gaan paardrijden! Het was super leuk en het ging uiteindelijk erg goed! Dik uur gereden! Marit riep toen we weggingen; nou ik zie het wel verschijnen op je blog! OEPS had nog geen foto gemaakt; dus even snel samen op de foto! Lekker hard gewerkte koppies! HIHI

Knuffel tijd! <3

Ik was nog een dag vrij na de Efteling en ik genoot van de zon en mijn boek (ik begin telkens aan dit boek lees 10 blz en val in slaap, schijnbaar ben ik moe; maar dit keer heb ik echt hem voor de helft uitgelezen).

Met collega’s ging ik een avondje gezellig hapjes eten. De bedoeling was dat iedereen iets meenam! Ik nam wraps mee; zalm en met kipfilet! Ze vielen goed in de smaak; de schaal was bijna helemaal leeg!

Een en al gezelligheid! Ben nog steeds zo blij met mijn nieuwe jurkje!

Weer aan het werk gaan met elke ochtend dit lieve hondje die je komt knuffelen! <3 Ondertussen ben ik ook alweer 3 dagen vollop aan het werk en kan ik niet echt van het weer genieten. Ik wandel wel elke avond dus de warmte voel ik wel, maar echt zwemmen hoop ik volgend weekend weer te kunnen doen!

Tot volgende week lieve lezer! Kaya, Daisy & ik gaan weer een frisse week tegemoed. Wat ga jij komende week doen met de voorspelde temperaturen van 36+ graden? Oja zouden jullie het leuk vinden om een soort shoplog te zien van mijn gekregen verjaardags cadeautjes?

KOMENDE WEEK KOMT DE VLOG ONLINE! IK DENK VRIJDAG! XXX

Liefs,

Rosita Elise

 

 

3 thoughts on “Rosita Elise | plog week #46 & #47

  1. Wat een schattig kindje!! Zo herkenbaar met die ballon.. ik kocht zelf eens helium ballonnen en wilde foto’s maken, kon er op de dag zelf niemand mee foto’s maken, waardoor ik enkel wat foto’s in de tuin had ipv op de hei wat ik juist wilde.. en lekker hoor jacuzzi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.