Mijn Tips voor Warme voeten in de winter

De winter staat voor de deur dus een passende warme schoen kan niet ontbreken aan jouw garderobe. Maar welke schoen kun je nu het beste kiezen? Welke schoenen zijn in de mode, maar houden je voeten ook warm? Wel in dit artikel vind je het antwoord!

Boots

Stevige zwarte boots zijn nog steeds in de mode! Boots maken elke outfit stoer. Tegenwoordig heb je ze niet alleen in het zwart, maar ook in andere kleuren. Daarbij zijn ze niet alleen mooi, maar zitten ze ook goed om je voet en houden hem lekker warm. Ze staan erg leuk onder een jeans, maar ook onder een rok of een kleedje. Boots zijn bijna even stevig als wandelschoenen hierdoor krijg je geen pijnlijke voeten wanneer je een wandeling maakt in het bos of de stad. Deze schoenen maken van elke outfit een top outfit!

Enkellaarzen

Enkellaarzen blijven in de mode en ze zijn leuk om te combineren met eender welke outfit. Een enkellaars kan niet ontbreken in jouw kledingkast aangezien ze bij elke outfit passen. Je hoeft ook niet te gaan voor de standaard zwarte enkellaarzen want je hebt veel verschillende soorten. Zo heb je enkellaarzen met verschillende hoogte bij de hak, maar je hebt ze ook in verschillende kleuren. Wat nu helemaal hip is zijn enkellaarzen met een dierenprint. Ze zijn makkelijk te combineren en ze geven aan elke outfit net dat tikkeltje meer.

Deze winter zijn dus vooral enkellaarzen met aparte kleurtjes, printjes en vreemde hakken in de mode. Probeer de trend zeker eens uit. Je wordt gegarandeerd verliefd op deze schoenen!

Opvallende sneakers

We zien ze steeds meer en meer. Sneakers met gekke printjes, zotte zolen… Er wordt behoorlijk wat geëxperimenteerd met deze schoenen. Net zoals de boots maken sneakers jouw outfit stoer. Daarbij zijn sneakers heel gemakkelijk om mee rond te wandelen en houden ze je voet warm. Zeker de sneakers met de brede zolen zijn zalig om mee rond te wandelen. De sneakers worden steeds lomper waardoor ze steviger zijn en beter aan je voet zitten. Nu moeilijk dat deze schoen zo populair is!

Laarzen

Gewone laarzen kunnen natuurlijk niet ontbreken. Ook dit jaar zijn laarzen in de mode. Zo variëren de verschillende laarzen in lengte, materiaal, maar ook kleur en printjes. Er is zeker wel een laars die je mooi vindt! Laarzen zitten meestal ook erg goed en houden heel je been warm. Dit is een groot voordeel wat je bij de andere soorten schoenen niet hebt. Verder kun je laarzen bij veel verschillende outfits combineren. Zo blijf je warm en stijlvol.

Nu dat je wat meer weet over de nieuwe wintertrends kun je kijken welke schoen het beste bij jou past. De Gabor Nieuwe Collectie kan je sowieso een hoop inspiratie bieden. Hopelijk loop je nu stijlvol rond en krijg je ook nog is geen koude voeten meer.

Liefs,
Rosita

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.