Mijn top 5 loungesets

Een loungeset is mede bepalend hoe je lounge eruit zal zien. We weten allemaal wat we doen in een lounge en dat is op de eerste plaats tot rust komen. Het is daarom van belang om ervoor te zorgen dat we alles in het werk stellen om onze lounge schappelijk en modern eruit te laten zien. Hierbij zijn er enorm veel zaken belangrijk die je zelf kunt bedenken. Het eindstation is dat je lounge of tuin daadwerkelijk een plek wordt om tot rust te komen of een gezellige tijd te hebben. Het is dus niet raar om de beste loungeset voor je lounge te kiezen.

Bastogne set

De Bastogne set is een van de vele modellen loungesets die je in je tuin kunt plaatsen. Deze set heeft een rustgevende uitsraling en je zult gegarandeerd een aangename zitplaats hebben. Los van een zitplaats is de Bastogne set een unieke plek om een dutje te doen. Een mooie loungeset buiten plaatsen is zeker de Bastogne set. Deze loungeset, die een L set vormt, wordt compleet aangeleverd met een drie delig achtige tafel. Je drank of dergelijken kunnen hierop.

Forza Barolo hoek loungeset

De Forza Barolo hoek loungeset wordt omschreven als een van de best geteste loungeset voor het jaar 2021. Daarbij wordt er aangevoerd dat de kwaliteit en de prijs van deze loungeset met elkaar corresponderen. Het geld dat je voor deze loungeset uitgeeft is dus zeker de moeite waard. De Forza Barolo hoek loungeset is aan de hand van wicker vervaardigd. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Het eerste is het een licht in gewicht is en de tweede is dat hij onderhoudsvrij is. De Forza Barolo hoek loungeset is zeker een go.

Senja sofa van Tribù

De Senja sofa hangt meer aan de kant van een luxieuze loungeset. Verder bezorgd de Senja sofa menigeen een ultiem gevoel van rust en comfort. Bij de Senja sofa wordt je in de gelegenheid gesteld om gedeeltelijk je eigen draai aan het ontwerp te geven. Zo is het mogelijk om jouw eigen kleur te kiezen voor de poten. Daarnaast is het mogelijk om één-, twee- of driezitsmodulen,tezamen met een hoge of lage armleuningen, met elkaar te combineren. De Senja sofa van Tribù past in elke tuin.

Cocoon – Apple Bee

De Cocoon – Apple Bee loungeset heeft veel te maken met een vlinder. Het ontwerp van de Cocoon – Apple Bee loungeset vind namelijk zijn grondslag in de cocon. In een cocon maakt een rups de transformatie naar een prachtige vlinder. Dit verklaard in een keer de ronde vorm van de Cocoon – Apple Bee. Wat enorm veel aandacht trekt is de dikke vlechtwerk van rotanstokjes. De Cocoon – Apple Bee is ook makkelijk te verplaatsen. Dit komt omdat er sisaltouw in verwerkt is.

DELPHINE

De Delphine lounge chair is een tweedelige lounge set. Een heerlijk privé gesprek kan makkelijk voortgang hebben. Deze lounge set straalt een bepaalde eenvoud uit. De stoelen van deze lounge set heeft een lage zit en dat maakt het loungen heel erg aangenaam. Deze lounge set is verder van wicker vervaardigd. Praktisch betekend dit dat de lounge set zelfs onder extreme weersomstandigheden in tact blijft. Compleet met een salontafel is het geheel helemaal compleet. De Delphine lounge chair is zeker een aanwinst voor elke tuin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.