Rosita Elise | plog week #20

Plog week #20

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Januari gaat altijd sneller voorbij dan je denkt; en deze week had ik aardig wat dagen vrij maar het was helaas ontzettend naar weer. Ik heb wel weer lekker veel gesport en geprobeerd vooruit te werken op mijn blog. Ik was alleen een beetje inspiratieloos deze week; dus heb niet zo ver vooruitgepland als dat ik in mijn hoofd had. Verder ging ik weer aan het werk, en had ik leuke dingen gepland waaronder een feestje! Benieuwd?

Hieronder de foto’s van deze week:

Maandag was ik vrij; en aangezien dit mijn eerste vrije dag was dat ik NIKS gepland had; heb ik de hele dag heel lui in bed gelegen en Friends gekeken op Netflix. Dit was een serie die ik zo’n anderhalf jaar geleden ben gestopt met kijken, maar nu toch wel heel benieuwd was hoe het zou aflopen. En wees eerlijk zo’n vriendschap als Chandler en Joey; WIE WIL DIT NOU NIET?

Deze foto kwam ik tegen op de instapagina van mijn sportschool; ik had jullie verteld dat vorige week de nieuwe release van de bodypump was; we moesten op de foto. PRACHTIG DIT.

Op dinsdag werkte ik aan mijn blog, maar ik was zo inspiratieloos dat ik echt niks op papier kreeg(ik bedoel natuurlijk getypt). In plaats daarvan keek ik Glee, ruimde ik mijn kamer op ging ik sporten en nam daarna een lekkere douche. Ben ik de enige die daar zo ontzettend van kan genieten? Uitgebreid douchen? Nog even een spontane selfie;

Woensdag had ik dan eindelijk weer een beetje inspiratie voor mijn blog (ik hoop zo dat dit herkenbaar is want ik voel echt de druk dat ik leuke onderwerpen moet verzinnen om te plaatsen op mijn blog). Dus was ik lekker aan het typen en thumbnails aan het maken.

Even een momentje om lekker te knuffelen met onze doggie.

In de avond ging ik weer sporten, ik lijk wel een sport-addict maar hey. De spierpijn was wel echt real de dag erna. Ik vind bodypumpen echt heerlijk.

Op donderdag had ik cursus van mijn werk; over psychologische klachten. Was erg intensief, maar leerzaam. En leuk om weer even wat collega’s te zien.

In de avond ging ik weer sporten, maar ditmaal in het zwembad. Ook wel eens lekker om in het water baantjes te trekken; en super goed voor je lichaam! Ook fijn om de spierpijn lekker weg te werken, ik deed dit samen met een vriendin en we lachte wat af in dat water. Ik weet nog niet of ik dit elke week ga doen; maar ik ga mijn best doen. In de ochtend zag ik dat mijn dipbrow van Anastasia echt steeds verder op gaat; maar dat mag ook wel na een half jaar gebruiken haha!

Vrijdag 0:00 ging ik weer op wacht; maar er gebeurde helaas niks die dag. Ik werkte mijn blog voor de zaterdag klaar en keek opnieuw heel veel glee. Ik moest zelfs huilen; ik kan me soms zo laten meeslepen met een serie kijken oeps. Ik vrees ook al voor het moment dat ik bij de aflevering ben dat ze Cory Monteith herdenken. Dat wordt nog meer huilen.

Ik haalde kaartjes voor Carnaval; YAS. Duurt nog even maar heb er zin in. Dat wordt; vrijdag, zaterdag, zondag, maandag en dinsdag losgaan. HEFTIG (niet alle kaartjes had ik vast haha)

We liepen even de Etos in en daar zag ik deze bril; ik wilde even kijken wat ik van zo’n soort montuur vind aangezien ik heel graag een nieuwe bril wil; want ik vind de gene die ik nu heb gewoon echt niet leuk meer haha. Wat vind jij kan ik zo’n ronde bril hebben?!

In de avond had ik een verjaardag van een vriendinnetje; ik ben dus alleen helemaal vergeten een foto te maken oeps; toch zit dat helemaal niet lekker op een verjaardag als je op wacht staat. Wel had ik vlak ik voor ging een haar-crisis; mijn haar had de hele dag in een knot gezeten na het douchen en was zo opgedroogd; HELP!

Zaterdag nog steeds geen baby; genoeg tijd voor Glee dat wel. Hahaha, wat heb je gedaan deze week? Glee sums it up.

In de avond had ik een feestje; en omdat er geen baby was ben ik maar wel gegaan, op tijd naar huis en geen bier. Ben blij dat ik toch gegaan ben want uiteindelijk ben ik niet gebeld. Het was een voor-feestje voor carnaval? Het was erg leuk; samen met mijn lieve vriendinnetje even op de foto want ja ze is de hofdame dit jaar. Vraag me niet waarom ik hier zo raar op sta; HAAA.

En oja; k3 was er ook! Bedenk even dat deze blonde familie is…. waar gaat het mis? Hihi.

Zondag nog steeds geen baby; maakte ik vast een nieuwe week in mijn bulletjournal en plande mijn week lichtelijk vooruit.

Uit verveling daagde ik mijn moeder uit voor sjoelen (verveling heerste) en ik verloor echt finaal hahaha!

Ik keek wie is de mol terug en werd uiteindelijk om 17:00 gebeld dat ik een gezin kon opstarten; EINDELIJK! Nu ben ik net thuis van werken en typ ik deze blogpost. In mijn schoon opgemaakte bedje! Want toen ik thuis kwam zag mijn bed er zo uit; dat was ik even vergeten hahaha. Maar slapen in een schoon bed? Love it.

Een hele fijne week voor jou gewenst; ik ben heel niewsgierig; vier jij carnaval?

Even applaus btw; ik heb de 700 volgers behaald op mijn Instagram; ik ben trots! Volg jij mij al? <3

Liefs,
Rosita Elise

 

2 thoughts on “Rosita Elise | plog week #20

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.