Outfit lookbook | Polka dots!

Outfit lookbook

Tijd voor een nieuwe outfit post, ik ben op het moment echt fan van experimenteren met mijn kleding. Ik durf meer aan en ga opzoek naar nieuwe prints en kleuren om aan te doen. Nu weten jullie als je mij volgt op Instagram dat ik echt fan ben van zwarte kleding. Dus vandaag laat ik jullie mijn favoriete top van dit moment zien; uiteraard zit er zwart in haha oeps!

Polka dots

Tegenwoordig ben ik helemaal fan van stipjes! Ik vind het ontzettend leuk en speels eruit zien. Aangezien het een blouse is vind ik het ook wel netjes en leuk voor bijvoorbeeld kerst! Ik draag hem in of over mijn grijze spijkerbroek. Ik denk dat het ook heel leuk is boven een rokje! Maar ik vind dit het meeste Roos, zo staat het in mijn beleving het leukst. Daarnaast draag ik mijn nieuwe Rosefield horloge; ik ben er echt helemaal verliefd op! Hij is zo mooi strak en elegant tegelijk. Verder vind ik het matte zwart (opnieuw zwart; Roos ben je geobsedeerd?) echt heel stoer en toch ook sexy!

| clothes |
Jeans | Vero moda
Heels | Van Haren
Blouse | Only

| accessoires |
Rosefield watch
Buddha to Buddha
Anna + Nina
Lip | MAC Taupe


(Sorry voor de gekke plek van de foto maken; het regende zooooooo hard buiten
en ik werk zoveel dat het soms moeilijk is om buiten foto’s te maken hihi)

Wat vind jij van de stipjes trend? Heb jij zelf ook al zo een polka dots blouse in je kast hangen? Ik ben benieuwd wat je vind!

Liefs,
Rosita Elise

20 thoughts on “Outfit lookbook | Polka dots!

  1. Wauw, heeel leuk! Vind het ook allemaal zo goed bij elkaar passen. Ik ben ook gek op stipjes, blijf het ook kopen haha.. inmiddels al een een blouse, jurkje en top met stippen!

  2. Mensen zien mij altijd als groot stippenfan en ik ontkende dat altijd. Maar als ik in mijn kast kijk, heb ik toch behoorlijk wat polkadots hangen en die items behoren ook nog eens tot mijn favorieten. Ik beken dus! Erg fijn blouseje heb je aan en ik vind die zittende foto juist leuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.