Review | Real Techniques Miracle complexion sponge

Ik denk dat we tegenwoordig allemaal wel een keer een beauty blender hebben gebruikt. Al is het de eerste beste spons die je tegenkwam bij de Etos of kruidvat. Er zit zoveel verschil in (ook kwa prijs) dat ik door de bossen de sponsjes niet meer zag. Nu ik al een paar keer een Beautyblender heb aangeschaft wilde ik toch ook eens een andere de kans geven. Al eerder heb ik er 1 van Real techniques gebruikt; de diamant vorm; deze was erg fijn in gebruik. Vandaag ga ik voor jullie de Real Techniques Miracle complexion sponge reviewen.

De Real Techniques Miracle complexion sponge

Hij heeft een vrolijke oranje kleur; is lekker zacht en heeft een schuine kant die afgeplat is. Dat maakt hem dus ook anders als de originele beautyblender. Wat mij in het eerste gezicht super fijn lijkt voor het aanbrengen van je concealer onder de ogen.

De originele staat

Goed nat maken voor gebruik

Goed vochtig en ready to go!
(je kunt het niet zo heel goed zien maar hij is echt mega groot geworden
en daardoor nog makkelijker in te knijpen)

Review (in gebruik)

Van te voren vond ik hem al fijn om in mijn handen te houden; zoals jullie net op de foto konden zien werd hij echt mega! Dat vind ik altijd een van de leukste onderdelen van deze sponsen (ja ik ben soms echt een klein kind). Verder is hij ook heel soepel en goed in te knijpen (dat klinkt heel fout), hij krijgt zijn vorm vervolgens snel weer terug en voelt met deppen op het gezicht dus ook lekker zacht aan. Mijn gedachtes waren correct; in gebruik met de platte kant kun je makkelijk je hele gezicht doen; en zeker als je daarna nog concealer wilt aanbrengen vind ik de rand en de platte kant ideaal. Opzich zou je de rest van je vingers dus schoon kunnen houden als je enkel die platte kant gebruikt (ik maak er graag een kliederboel van joe succes he).

Of ik hem jou zou aanbevelen?

Heel eerlijk ik vind hem echt net zo fijn in gebruik als de Beautyblender, misschien nog wel fijner zelfs. Ook de prijs spreekt mij veel meer aan, hij is echt best wel goedkoop als je het vergelijkt met de Beautyblender (deze kost ongeveer €19,99), ik heb hem online voor je opgezocht en hij is bij de Boozyshop te koop voor €5,95! Dat vind ik een hele fijne prijs aangezien je zo’n soort product geen jaren kunt gebruiken. Er wordt geadviseerd elke 3 maanden het product te vernieuwen; en daarbij is het natuurlijk ook belangrijk dat je hem regelmatig schoonmaakt!

De Real Techniques Miracle complexion sponge is zowel online als in verschillende winkels te koop.

Wat gebruik jij voor het aanbrengen van foundation? Een spons of een kwast? Let me know!

Liefs,
Rosita Elise

16 thoughts on “Review | Real Techniques Miracle complexion sponge

  1. Ik gebruik nauwelijks make-up, alleen als ik moet lesgeven of naar een feest ga heb ik mascara (en soms lippenstift op). Dit sponsje lijkt me wel heel fijn om te hebben, want soms vind ik het leuk om me uitgebreid op te maken (vooral tijdens tentamens: studie-ontwijkend gedrag), hahah! 😀

  2. Fijne review! Ik gebruik zelf een sponsje van W7 en die vind ik eigenlijk ook wel heel erg fijn! Nadeel is wel dat ‘ie snel stofjes en viezigheid oppakt, dus ik ben nu weer helemaal into mijn foundation kwast haha.

  3. Ik gebruik momenteel mijn vingers om het aan te brengen en anders het liefst een spons. Deze van RT beviel mij ook goed, alleen begon wel snel te schimmelen ook al liet ik ‘m goed aan de lucht drogen 🙁

  4. Ik gebruik een kwast voor foundation en een spons voor concealer 🙂 Ik heb werkelijk geen idee waarvan mijn huidige is, haha. Echt erg eigenlijk! Het is in ieder geval niet die hele dure want dat vind ik te duur, hihi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.