Relatiegeschenken om je klanten en werknemers mee te verassen

Er zijn genoeg creatieve en originele manieren om gepersonaliseerde of bedrukte geschenken te gebruiken voor extra zichtbaarheid of merkbeleving. Geef bijvoorbeeld een opvallend geschenk weg tijdens een conferentie of beurs, bijvoorbeeld een bedrukte jas. Grote kans dat concurrenten dat niet zullen hebben. Hierdoor maak je zeker indruk bij bestaande en potentiële klanten, ondanks dat ze omringt zijn door je concurrenten. Zo spring je er tussenuit!

Bedrukte pennen

Ondanks dat ons leven en werken steeds digitaler wordt, zijn bedrukte pennen nog steeds het meest populaire relatiegeschenk. Bedrukte pennen worden namelijk niet alleen veel gebruikt, ze worden ook veel doorgegeven. Hierdoor kom je met één geschenk bij meerdere mensen in beeld. Bedrukte pennen zijn niet alleen functioneel een goed geschenk, omdat pennen compact zijn kunnen deze makkelijk meegenomen of verstuurd worden. Denk aan een beurs of een mailing naar je klanten.

Bedrukte drinkflessen

Gezondheid is een van die thema’s die de laatste jaren iedereen interesseert. Belangrijk in het leven van elke dag is voldoende water drinken. Door veel water te drinken verbrandt je meer vet, houdt je je vochtbalans op peil en les je je dorst zonder calorieën op te nemen.

Met een drinkfles drink je makkelijker meer water dan telkens afzonderlijk een glas te vullen. En dat geldt natuurlijk ook voor je klanten, relaties en werknemers. Bedruk drinkflessen met je logo of bedrijfsnaam en je helpt hen gezonder te leven.

Bedrukte jassen

Jassen bedrukken met een logo zijn de perfecte manier om de zichtbaarheid en merkbeleving van je bedrijf te vergroten. Door jassen en vesten met een logo te bedrukken zullen ook je promotie teams extra goed opvallen in de menigte. Daarnaast kan je ook luxe jassen bedrukken om deze aan je relaties te schenken. Zij zullen dit luxe geschenk zeker waarderen. Geef een jas met bedrukking weg tijdens een gezamenlijk uitje of als eindejaarsgeschenk. Een jas met opdruk is een praktisch artikel dat het hele najaar kan worden gedragen.

Bedrukte powerbanks

Als je rondkijkt zie je altijd wel iemand die met zijn of haar smartphone bezig is. Daarom zijn powerbanks bijna een noodzaak. Een powerbank is een van die smartphone- en tabletaccessoires, waarmee je je klanten veel plezier mee kan doen. Het zijn uitermate nuttige toestellen, maar de vooruitgang staat niet stil. Powerbanks worden steeds uitgebreider en alsmaar trendier. Je vindt ze in verschillende kleuren en met meer opties. Koppel hier ook het nuttige aan het aangename: je kan probleemloos je powerbank laten bedrukken met je logo.

Bedrukte paraplu’s

In een land als het onze, waar regen regelmatig met bakken uit de hemel valt, is een paraplu geen overbodige luxe. Het is dan ook een heel efficiënte manier om je naamsbekendheid te vergroten. Voel je dan ook niet te beroerd om dit klassieke, maar zeer nuttige cadeau te geven. Vergeet de paraplu’s niet te personaliseren door ze te laten bedrukken met je logo.

Liefs,
Rosita

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.