REVIEW | Believ’ in Unicorns producten

Hoe leuk! Mijn eerste echte samenwerking, tijdens mijn vakantie werd ik benadert via een mailtje door het bovenstaande merk Believ’in Unicorns van het bedrijf Herbapharm. Ik kreeg de vraag of ik hun nieuwe producten wilde uitproberen. En zeg eerlijk, volgens mij heeft ieder meisje iets met unicorns. En dan is er ook nog de kans om er naar te ruiken? Let’s go!

Wie of wat is Believ’in Unicorns?

Een nieuw merk dat de unicorn hype heeft omgezet naar beauty producten. Het resultaat is een vernieuwde beautylijn met een premium uitstraling welke zich richt op tieners en jong volwassenen. Believ’in Unicorns heeft een unieke parfum, wat zorgt voor een onvergetelijke douchebeleving. We hebben een overweldigende start gemaakt en galopperen verder. Dat is wat zij zelf zeggen, ik als beauty fan, vind het dan ook alleen maar leuk om deze producten te testen, ben je benieuwd? Lees dan vooral verder.

De producten

Ik heb 3 producten opgestuurd gekregen; een douchegel, een handgel en een potje glitter ‘snot’. Wat zei je? Ja een dat las je goed glitter ‘snot’, ik was dan ook echt het meest benieuwd naar dit product want wat kan ik er mee gaan doen?

Eerste indruk

Het eerste wat mij opvalt is de verpakking, het ziet er erg meisjesachtig en jong uit. Ik word er wel vrolijk van, ik ken ook iemand die hier echt helemaal verliefd op zou zijn (het zou me ook niet verbazen als ze deze producten al gekocht heeft). Bij unicorns moet ik eigenlijk altijd gelijk denken aan de bekende zin uit de Despicable me film:

It’s so fluffy I’m gonna die!

Ik denk wel dat het dus producten zijn bedoeld voor de wat jongere doelgroep. Verder zijn de producten allemaal op dezelfde manier vormgegeven, zorgt voor een mooi geheel! En dit zal ook zeker opvallen in de winkel.

BELIEV’ IN UNICORNS – BATH & SHOWER GEL, €4,99 (250ML)

De shower gel schuimt lekker op mijn lichaam, het ruikt echt ontzettend zoet. Nadat ik gedoucht had, zei de eerste beste persoon (dat was mijn moeder) “wat ruik jij zoet zeg”. Je moet er dus wel van houden, de geur blijft ook wel een tijdje hangen. Dat vind ik altijd wel lekker. In eerste instantie had ik de substantie echt mega roze verwacht, maar het is een beetje wit doorzichtig glanzend. Er zitten geen glitters in, dus je kan niet helemaal glitter en glamour worden.

BELIEV’ IN UNICORNS – HANDSOAP, €4,99 (250ML)

Ten eerste vind ik de handzeep echt ontzettend lekker ruiken, nadat ik mijn handen gewassen heb ermee ruik ik de geur nog steeds een beetje. Het is niet te overheersend, want daar hou ik niet van. Wel had ik een soort van glitter verwacht, maar die heb ik niet gezien. Zoals je kunt zien zitten er geen glitters in de substantie, aan de ene kant ook wel logisch, wie wil er nou de hele dag met glitter handen lopen. Zeker in mijn werk, ik was mijn handen de hele dag door.

BELIEV’ IN UNICORNS – GLITTERSNOT, €5,99 (100ML)

Mijn eerste gedachte is dat het gel voor je haar is, nu heb ik best wel lang haar, en er dan gel in smeren werkt niet echt, maar wie weet kan ik mijn broer zo gek krijgen om iets glitterigs in zijn haar te smeren (that’s never gonne happen). Dan toch maar even in mijn eigen haar gesmeerd, het wordt niet echt hard en het zorgt ervoor dat er wat glitters in je haar tevoorschijn komen. Niet schrikken het is niet zo dat er ineens een regenboog aan glitters is, het is eerder (wat is het goede woord?) subtiel.

Wat ik vooral leuk vind, je kunt het ook gebruiken op je lichaam. Dus ben je van het uitgaan, en wil je een keer wat meer opvallen dan zou je dit perfect kunnen gebruiken (ook leuk voor kerst of carnaval bijvoorbeeld)!

Conclusie

Lekkere zoete producten, ik hou er wel van. De douchegel gaat wel wonderbaarlijk snel op hier thuis, dus misschien steelt mijn moeder ook stiekem de douchegel. Mocht je nou echt unicorn fan zijn, en je altijd al hebben afgevraagd hoe unicorns ruiken? Dan kan ik je deze producten als tip geven. Ik ben het meest fan van de douchegel omdat ik die het meest ga gebruiken. Voor handgel gebruik ik liever iets met antibacteriële werking.

Ben je nu helemaal enthousiast en wil je de producten meteen kopen? Kijk dan even op hun website, niet elke drogisterij verkoopt het namelijk.

En ga jij ook glitteren aankomende maanden?

Liefs,
Rosita Elise

One thought on “REVIEW | Believ’ in Unicorns producten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.