Rosita Elise | week foto’s #7

Mijn online foto dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Afgelopen week was een hectische week waar ik nog een beetje aan het settelen was. Ik heb daarom ook niet heel erg veel foto’s gemaakt van wat ik gedaan heb. Maaaaaar ik zou ik niet zijn, als ik toch wel wat foto’s heb gemaakt en die graag met jullie deel.

Op maandag werk ik, want ja ik was ondertussen gewoon alweer aan het werk. Ik kom in de middag best wel vermoeid thuis, en kijk wat afleveringen van het nieuwe seizoen van Vampire Diaries wat op Netflix gereleased is. Ik vind het stiekem wel chill (SPOILER ALERT) dat Elena even niet in beeld is.

Ik ruim mijn kamer op, want nog steeds lag er overal zooi van de backpack. Ik klets wat met mama en duik lekker vroeg mijn bed in, leest nog wat in mijn boek tot mijn ogen zeggen dat het tijd is om te slapen.

Op dinsdag ga ik opnieuw werken, gelukkig maar een kort dagje. Ik ruim daarna mijn auto een beetje op. Bij thuiskomst is oma er, wat me toch altijd wel stiekem een beetje blij maakt. Ik geef haar de souvenir die ik voor haar heb meegenomen uit Bali, ook al weet ik dat ze er niet zo van houdt. Vorige keer was ze ook heel blij met wat ik meenam uit Parijs. En ook dit keer was het raak, ze was helemaal enthousiast en ging snel het beeldje veilig stellen. Vet lief (nu verwacht ik ook iets terug he oma.. nee grapje).

Woensdag 04:00 word ik wakker gemaakt, ik moet namelijk mijn ouders + oma naar Schiphol brengen. Die gaan lekker naar huis en mijn broer en ik blijven achter. BELACHELIJK. Zoals jullie kunnen zien is dit een foto van snapchat, daar ben ik best actief op. Ook op de insta stories, don’t forget to follow me there!

 

Ik sluit ook woensdag mijn gezin af, krijg super lief een doosje snoepjes mee (daar gaat me dieet, wat overigens de heel week al niet lukt hahaha oeps). En ik ga naar de stad, waar ik mijn nieuwe Macbook aanschaf! Ik verschoon mijn bedje, en maak wat foto’s voor de blog. Ik besefte me dat ik nu toch echt weer aan de slag moest (wel weer heel veel zin in). Ging aan de slag om de foto’s te selecteren van Bali en was druk met de teksten over te nemen uit de traveljournal.

Donderdag hou ik echt een complete mij-dag. Af en toe moet dat toch! Ik werk vanuit bed (want ja nieuwe macbook, dat kan nu weer) aan de blog en kijk ook een leuke film; Kingsman. Deel 2 had ik afgelopen zondag in de bioscoop gezien dus had ongelofelijk veel zin om deel 1 ook weer eens te kijken. Siri hielp me ook uit de brand want ik was even radeloos wat ik eten wilde.

Vrijdag zit ik de hele dag vrijwel in de Bagels & Beans, vooruit te werken op de blog en mijn agenda maar weer eens bij te werken. Besloten dat dit vandaag de laatste dag is voor excuses en ik genoot nog even van een heerlijke bagel met hummus en avocado (niet eens heel ongezond).

In de avond had ik een verjaardag, mijn lieve vriendinnetje Claudia is vandaag jarig en ik zet het getal er maar niet bij want dat vind ze niet zo leuk. Laten we zeggen dat het nogal een mijlpaal is, tijd voor taart? Nee die heb ik laten staan.

Zaterdag ga ik naar Walibi fright nights, hier ga ik nog een post over maken!

Op zondag ga ik langs mijn vader, en in de middag komt een vriend van mij langs en maken we nachos terwijl we een film kijken. De kachel kreeg ik ook eindelijk aan na een uur moeilijk doen.

Niet zoveel foto’s deze week, eerlijk gezegd ben ik nog niet zo bezig met mijn telefoon. Sinds Bali besef ik me, hoe lekker het is om je telefoon gewoon even aan de kant te hebben liggen. Aankomende week beloof ik weer leuke foto’s te maken voor jullie en komt de plog gewoon weer om 06:00 online!

Geniet van jullie week! Sorry als deze plog een beetje tegenviel! Wat ga jij aankomende week doen? Laat het even weten in een reactie!

Liefs,
Rosita Elise

 

ps; op de ene of andere manier is er iets veranderd met in het invoegen van de foto’s waardoor ik ze nu allemaal heel moeilijk moest verkleinen. Ik heb daardoor het idee dat ze nu niet helemaal optimaal zijn kwa kwaliteit. Ik hoor het graag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.