Review | L’Oréal Paris Mega Volume Miss Baby Roll

Mascara, je kunt niet met en niet zonder. Het is een product waar je echt een haat liefde verhouding mee kunt hebben. Klonten, op je ooglid, uitschieten, te weinig formule, te weinig lengte, geen krul of niet genoeg separatie. Er kunnen zoveel struggles zijn met mascara dat ik je niet kan zeggen wat voor jou werkt. Wel kan ik een nu populaire mascara testen; namelijk de L’Oréal Paris Mega Miss Baby Roll.

Wat vind ik er van

Ik heb van mijzelf hele lichte, korte wimpers in mijn beleving. Ook zit er niet veel krul in dus ik ben dan ook altijd voorstander van een mascara die voor veel volume, lengte en krul zorgt (ik vind het trouwens wel een beetje spannend om mijzelf zo te laten zien, ook kun je goed zien dat ik erg last heb van droogte rondom mijn ogen hier vertelde ik over in mijn gezichtsverzorging post).

Voor – na

Ik vind het borsteltje erg fijn aan brengen, geen klonters te bekennen, maar soms komen die later pas op. Wel merk ik dat ik makkelijk mijn onderste wimpers kan doen zonder dat ik mijn huid aanraak. Ook Kun je goed je wimpers seprareren, hierdoor krijg ik meer lengte in mijn wimpers. Het volume vind ik niet extreem, maar dat is misschien mijn beleving. Je krijgt er wel echt dat pop-achtige effect mee (duh dat zegt de naam toch ook Roos).

Een mascara die ik voorlopig zeker blijf gebruiken! Misschien tegen de tijd dat deze weer uitgedroogd is (want ja ik probeer niet 100 mascara’s tegelijk open te maken) probeer ik toch weer een andere omdat ik niet tevreden ben. Maar op dit moment vind ik dit een hele fijne mascara en blijf ik hem zeker gebruiken! Ik merk sowieso dat als je een mascara iets vaker gebruikt dat je er een soort van “the hang” in krijgt (dat klinkt mega dom, maar je moet overal aan wennen).

Welke mascara is op dit moment jou favoriet? Ik ben ontzettend benieuwd!

Liefs,

Rosita Elise

10 thoughts on “Review | L’Oréal Paris Mega Volume Miss Baby Roll

  1. Ziet er goed uit, je ziet echt duidelijk dat je lekker veel volume krijgt! Ik ben helemaal blij met Chanel Le Volume, gebruik ik nu al een paar jaar en wil niet anders, haha! ^^

    xx Alex

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.