Shoplog | Anna + Nina sieraden

Iedere vrouw houdt denk ik wel van sieraden, ook ik dus. Ik heb in de afgelopen jaren aardig wat mooie en duurdere sieraden aangeschaft. Nu zit ik natuurlijk in een vak gebied dat ik niet zo heel veel sieraden om kan (ik mag geen ringen en/of armbanden om ivm de hygiëne). Dus mijn sieraden liggen vooral erg veel mooi te zijn op hun eigen plekje.

Nu afgelopen jaar bedacht ik mij om dan toch maar weer een ketting aan te schaffen. Dit vond ik nog een hele opgave omdat ik zoals eerder gezegd op mijn blog ontzettend perfectionistisch ben. Ik vind een schakel van een ketting al snel te grof, niet mooi of de lengte niet goed.

Mijn voorkeur ging uit naar een minimalistische ketting. Gelukkig is 2017 echt het jaar dat dit soort kettingen helemaal hot en happening zijn. Vooral meerdere lengtes, bedels etc zijn “hip”.

Anna + Nina

Mis heb je wel eens van het merk gehoord, misschien ook helemaal niet. Anna+Nina is een sieraden en accessoires merk. Ze zijn in 2012 begonnen als een agentschap die sieraden en accessoires labels naast hun eigen merk, promootte. Op dit moment hebben ze drie winkels in Amsterdam en natuurlijk de webshop die hun eigen merk samen met andere sieraden, accessoires, mode en interieur labels verkoopt.

Hun eigen merk bevat speciaal eclectische juwelen. Meer recent hebben ze ook accessoires en interieur die een oude stijl en hun nomad-achtige reizen naar India en Bali weerspiegelen. Dit is tevens ook de plek waar de sieraden gemaakt worden.

Zoals ik al zei promoten ze dus andere merken. Onder andere youtuber, influencer Anna Nooshin is fan en heeft ook haar eigen sieraden lijn die via www.anna-nina.nl verkocht wordt. Ook in haar vlogs zie je regelmatig dat ze de kettingen draagt. Zij is echt een queen betreft het matchen van haar sieraden (vind ik dan).

Zoektocht

Ik had dus al verschillende winkels, webshops etc bezocht opzoek naar minimalistische kettingen. Specifiek had ik iets in mijn hoofd met een initiaal erin verwerkt. Deze heb ik dan ook al een half jaar geleden aangeschaft, en ontzettend blij mee. Het is niet een letter die aan een ketting hangt, maar hij zit er in verwerkt waardoor de ketting toch net iets bijzonderder wordt. De “R” staat natuurlijk gewoon voor mijn eigen naam “Rosita”. Ik weet nog dat je vroeger altijd van die zilveren armbandjes om had waar dan je naam op stond, maar ik vind dit toch net iets meer van nu (en ik mag geen sieraden om mijn armen/handen met werk).

Nadat ik de eerste ketting had aangeschaft wilde ik eigenlijk al vrij snel een tweede erbij, maar aangezien zilver niet spotgoedkoop is heb ik heel wat winkels afgezocht (lees webshops). Ik bestelde en retour-de wat af. De schakels van de kettingen matchte toch niet met de Anna+Nina ketting en naja, zo perfectionistisch als ik ben, vond ik dat echt niet mooi. Uiteindelijk zag ik al meerdere mooie bij Anna+Nina maar de prijs stond me een beetje tegen. Afgelopen week heb ik toch de knoop doorgehakt en er 1 besteld.

Anna Nooshin – Infinity charm

De tweede ketting die ik nu van het merk Anna+Nina heb is in samenwerking met Anna Nooshin. Ook wil ik even zeggen dat de producten ontzettend leuk geleverd worden. Je krijgt er schattige kaartjes bij met een bedankje erop en het inpak papier is ook ontzettend leuk. Het voelt echt als een cadeautje die je open mag maken.

Om terug te komen op welke ketting ik heb uitgezocht; het is een ketting met daaraan een bedel. Twee cirkels verbonden met elkaar, het is dan ook het teken van infinity. Nu heb ik hem daar niet echt aan gekoppeld staan, ik wilde gewoon graag iets met een cirkel en ik wilde dat de ketting iets langer was. Op de site staan ook de maten van de kettingen erbij namelijk, het verschil is niet erg groot maar het werkt voor mij. Ik ben er weer ontzettend blij mee. Ik doe deze kettingen dan ook echt nooit af, ik slaap en douche ermee. Het is natuurlijk zilver en daarom kan dat ook gewoon (verkleuren doen ze toch altijd wel iets denk ik dan). Eens in de zoveel tijd maak ik ze schoon, Zoals je kunt zien glimt de nieuwe net iets meer (al moet ik zeggen dat het echt ontzettend meevalt).

 

Hier zie je hoe ik mijn kettingen draag.

Ben jij ook fan van de minimalistische ketting? Kende jij het merk Anna+Nina al, zo ja? Laat het dan even weten in een reactie! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Zelf iets kopen bij Anna+Nina doe je hier! 

Liefs,
Rosita Elise

 

PS: Hoe vinden jullie de kwaliteit van de foto’s? Merken jullie dat ze nu scherper zijn, ik vind het lastig om het zelf goed te zien want ik heb het idee dat ik nu elk onscherp dingetje zie! haha

4 thoughts on “Shoplog | Anna + Nina sieraden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.