Rosita Elise | plog week #15

Plog week #15

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Afgelopen week was ik de hele week aan het werk; en had ik ook een ontzettend druk weekend! Wel allemaal erg leuke dingen. Helaas schoot het sporten er wel een beetje bij in deze week; oeps! Vorige week vertelde ik jullie ook dat er iets was wat ik nog niet zeker wist of ik dat mocht zeggen! Maar vandaag ga ik het jullie dan eindelijk vertellen!

Hieronder de foto’s van deze week:

Maandag ging ik werken, het was een lange dag en toen ik eenmaal thuis was; had ik er echt geen puf meer voor om te gaan sporten. Ik dook met een van mijn favoriete films mijn bed in; Mama Mia! Sinds kort op Netflix en naja; vond het wel weer een goed excuus om hem nogmaals te kijken haha!

Dinsdag opnieuw een dag werken, maar het was die dag ook sinterklaas. Nou doen wij daar thuis niet zoveel aan maar ik at in de middag een cheatmeal door lekker een mini portie kibbeling te eten. In de avond keken wij naar Sint de leeuw; een programma met Paul de leeuw en een hele groffe sint haha! Ook krijgen we toch nog een cadeautje van de Sint; een lekkere chocolade letter!

Woensdag weer een dag werken; (ja ik heb aardig veel gewerkt afgelopen week haha) in de middag ging ik iets heel leuks doen. Namelijk hetgeen wat ik jullie nog niet mocht vertellen; mijn schoonzus is bevallen van een prachtige zoon genaamd Lyam! (dit was zaterdag al) Ik was in het ziekenhuis al langs geweest, maar ging nu even thuis langs en mocht ik ook lekker knuffelen met de kleine jongen. Nogmaals gefeliciteerd met jullie wondertje; dat de 3 zusjes maar heel veel plezier krijgen met hun kleine broertje! WAT EEN POEPIE HE?

Dit was in het ziekenhuis zaterdagavond

En knuffelen thuis

In de avond ging ik ook weer lekker sporten; en onze vaste instructrice was er niet; dus dat was een beetje een gemiste kans maar uiteindelijk toch wel een lekker uurtje gesport.

Op donderdag had ik opnieuw een dag werken; vervolgens ging ik in de middag de kerstboom opzetten en die hebben jullie afgelopen zaterdag al op mijn blog kunnen zien; heb je hem gemist? Klik dan hier! Ik had een beetje ruzie met de lampjes op het begin hahaha!

In de avond kwam mijn vriendinnetje Ilona langs om gezellig samen Expeditie Robinson te kijken! Dat was me weer een spannende aflevering! Bijna de finale oehoeh! Kijk jij ook Expeditie Robinson? (lekker charmante foto not!)

Vrijdag had ik mijn laatste dagje werken; ik kreeg een super lief cadeautje toen ik wegging. Een cadeaubon van de Etos! Altijd fijn; kan ik weer iets leuks kopen om te testen voor op de blog! Wat zou jij graag willen zien dat ik test?

in de middag moest ik eventueel nog extra een gezin opstarten; maar ben uiteindelijk niet gebeld. Ik was ook in slaap gevallen; na 9 dagen werken was ik toch best wel een beetje moe haha. Ik keek de serie Lucifer, echt een aanrader! (als je niet in slaap valt dan tenminste)

In de avond ging ik met Ilona nog even langs de inschrijving van de carnavalsoptocht en daarna zagen we 2 vriendinnen van ons in onze ouderwetse stamkroeg de Kolk! Ik was er echt al een hele tijd niet geweest, maar het voelde weer vanouds. Tijd voor een foto!

Zaterdag ochtend was ik echt na 5 uur slaap al wakker; ritme van werken zat er nog in oeps! Ik had afgesproken om mijn oude verzorgpaard te bezoeken. Ik heb vroeger heel lang een verzorgpaard gehad waar ik bijrijder van was. En ik moest toen helaas stoppen vanwege school, wat ik echt super jammer vond. Maar sinds kort hadden we weer contact en hadden we afgesproken. Het was een beetje jammer dat het zo slecht weer was; want daardoor konden we niet rijden; maar binnenkort mag ik ook weer eens rijden. EN ZO LIEF; hij herkende me nog! Ik riep hem en hij keek echt meteen op; was zo leuk (iig ik denk dat ie me nog herkende haha).

Het vlechten van zijn hengstenvlecht kon ik ook nog! GOALS.

Dit is Mariska; zij is de eigenaresse van Macgic (dat is de naam van het paard). Ik heb dus nog ergens foto’s van vroeger en ik ben echt zoooooo veranderd hahahaha! Maar het was weer super gezellig en we moeten dit echt vaker doen! We hebben ook nog steeds dezelfde winter paarden jas hahaha alleen gebruikt zij hem dus iets meer!

 

Zondag hield ik een hele chille dag; ging even wandelen met de sneeuw om wat mooie foto’s te maken. Mijn mama hielp me en ook de hond kwam er even bij te pas! Kaya valt ook gewoon bijna niet op omdat ze zo donker is haha!

IM SCHNEEEEEE! Ben je nu heel benieuwd waar ik mijn foto’s post! Volg mij dan op Instagram; daar post ik mijn mooiste foto’s!

Hoe was jouw week? En wat vond je van de sneeuw, ik hou er altijd wel van, de hond ook heel erg! Fijne dagen en rij veilig want die sneeuw maakt het wel glad op de weg! XOXO

Liefs,
Rosita Elise

15 thoughts on “Rosita Elise | plog week #15

  1. Wat een leuke week! Lijkt me heel bijzonder aan je werk, dat je zo intensief met de baby’s bezig bent. Ik vond de sneeuw wel leuk, maar ben ook extreeem natgesneeuwd 2x, wat minder fijn was haha..

  2. Jeej wat leuk, een baby! Vorige week zijn in mijn omgeving (nicht en vriendin) 2 baby’s geboren <3 Deze week bij allebei snel kijken! Ik vind de sneeuw wel leuk, als ik geen plannen heb en lekker binnen kan blijven haha.

  3. Wat een leuke week!!! Al die foto’s op je Instagram (vooral nu met de sneeuw) zijn zoooooo leuk ?. Wat een lieve baby!

    Die kibbeling ziet er ook echt zo lekker uit. En ik werd ook helemaal enthousiast van Mamma Mia op Netflix, terwijl ik ‘m ook op DVD heb, hihihi.

    Gister heb ik een sneeuwpop gemaakt ? Ben wel echt al vijftig keer bijna uitgegleden, bijna gelukkig. Het is zo glad.

    Liefs xxxx

  4. Ahhh die baby wat een dropje! Ik moet eerlijk toegeven dat ik een enorme angst voor paarden heb en niet snap wat mensen hier leuk aan vinden haha. Ik vind de sneeuw fijn om naar te kijken en om foto’s in te maken haha maar zodra ik erdoorheen moet naar het werk vind ik het niet meer zo leuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.