Rosita Elise | plog week #19

Plog week #19

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

De eerste week van het jaar, wat een gekke week was het. Ik heb veel gewerkt; en veeeeeeel bijgeslapen. En Glee, heel veel Glee. Kijk je mee?

Hieronder de foto’s van deze week:

We beginnen de week op dinsdag omdat het afgelopen week een beetje gek verliep. Ik ging werken en dat was een lange dag. Spontaan in de avond nog even langs een vriend van mij gezellig!

Woensdag opnieuw werken; daarna ging ik naar de IKEA omdat ik een klein uurtje moest opvullen; de sportschool zit er namelijk naast en ik werkte er dus ook vlak in de buurt. Was zonde om naar huis te rijden; tactisch he! Ik zag daar deze mini olifant; ik heb de grote al, dus deze kon niet ontbreken!

In de avond ging ik lekker sporten. Een nieuw jaar we moeten het maar weer is oppakken! Gezellig samen met Saskia. Ik was een beetje vroeg; dus maakte ik deze foto haha!

Donderdag opnieuw werken; in de middag maakte ik nog in het laatste licht-uurtje wat foto’s voor de blog. Wat een drama is dat he met dit tijdstip van het jaar. Ik kom op mijn werk aan in het donker; en kom in het donker thuis. Moeilijk foto’s maken! haha

In de avond ging ik weer sporten, ditmaal met Wendy in haar sportschool; we gingen naar een les die nieuw was (en ze mocht iemand gratis meenemen) O MY GOD, wat was dit heftig. Terwijl ik dit typ heb ik ook echt intense spierpijn (maar dat kan dus ook van woensdag zijn haha).

Op vrijdag ging ik weer werken (what else is new) en bracht ik wat pakketjes weg die ik moest retouren; werkte aan mijn blog terwijl ik Glee keek en genoot van de vrijdagavond; ondanks dat ik gewoon moet werken morgen. Ook maakte ik deze leuke foto voor op mijn insta!

Zaterdag was een lekkere dag; ik ging eerst werken (de laatste dag yay), nam afscheid van een leuk gezin en kreeg een bon van Bol.com als bedankje echt mega lief! Daarna was het tijd om 2 uur lang te sporten! BAMMMM! Ik was stiekem wel een beetje trots op mijzelf. Eerst een lesje dansen bij SH’BAM met Saskia, en daarna nog de nieuwe release van de bodypump les. Bikini body here I come. Mijn fitbit was ook trots na deze dag.

In de avond boekte ik mijn stedentrip samen met Wendy! We gaan dit jaar naar Krakau in Polen! Ben mega benieuwd!

Op zondag ging ik foto’s maken met Samantha in Haarlem, we bevroren echt mega erg; wat was het intens koud! Toch hebben we een paar leuke foto’s gemaakt en je zult ze dan ook zeker zien op the gram!

In de avond maakte mijn zus bekend of ze een jongen of een meisje kreeg! ZOOOOOOOO LEUK! AAAHHH EEN JONGENNNNN! Ik was een blij mens! Mijn oudste nichtje van 9 (denk dus even dat ik 14 was toen zij geboren werd omg haha) maakte een gezellige foto samen! <3

 

Een hele fijne week weer gewenst voor jullie! Mijn week was een beetje gekkig; maar wel heel fijn. Hoe was jou week? Laat het even weten in een reactie! Sorry dat ik niet zoveel foto’s heb en dat het vooral sport foto’s zijn, ik beloof er aankomende week iets spannenders van te maken!

Liefs,
Rosita Elise

 

4 thoughts on “Rosita Elise | plog week #19

  1. Wat een lekker weekje! Ik moet het sporten ook weer oppakken, dus ik ga vanmiddag! Jij bent ook goed bezig. En leukk, Krakau! Schijnt heel leuk te zijn.

  2. Aaah wat leuk! Een jongetje! Lijkt me heel bijzonder om van zo dichtbij mee te maken. Goed dat je zo lekker sportief bezig bent, heb het ook weer helemaal opgepakt na de feestdagen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.