TAG | Get to know me tag (leer mij kennen!)

Het is al weer even geleden dat ik een tag op mijn blog plaatste. Daarom vandaag de eerste tag van het jaar 2018; de “Get to know me tag”. Ik ga vandaag eens lekker uit mijn comfort zone stappen; en allemaal vragen over mijzelf en over willekeurige onderwerpen beantwoorden. Ik vind dit soort tags altijd super leuk om bij andere bloggers te lezen en zo kwam ik deze dan ook bij Loes; tegen. Ik vond hem zo leuk dat ik hem op mijn blog wilde plaatsen; dus daar gaan we dan.

 

Geboortejaar?
Ik ben geboren in 1993.

Hoe lang ben je?
Ik ben 1.70; ja helaas ik ben niet zo groot; geen lange modellen benen voor mij!

Waar dacht je aan toen je vandaag wakker werd?
Hoe beroerd ik mij voelde; want ik ben ontzettend getroffen door de griep en uit bloed onderzoek is gebleken dat ik ook nog eens een antibiotica kuur nodig heb. Het allereerste wat ik dacht was overigens; ik heb het koud.

Waar ben je op dit moment?
Op mijn gebruikelijke plekje, op mijn kamer; in bed dat wel met mijn laptop op schoot.

Single/relatie?
Ja uh geen boyfriend hier.

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig:
Perfectionistisch; zorgzaam; spontaan en een beetje gek.

Guy/Girlcrush:
Uhhh; ik neem aan dat we dan aan celebs moeten denken; ik heb altijd een crush gehad op Channing Tatum ik bedoel hallo do I need to say more?

Wat zou je op dit moment graag willen?
Hm, dat ik me snel beter voel; maar dat is een beetje te voor de hand liggend misschien. Het tweede; lekker douchen al heb ik het al 2 keer gedaan vandaag; ik vind douchen zo fijn als ik ziek ben (ben ik daar de enige in?).

Wat is je doel in het leven?
Ongelofelijk cliché, maar ik hoop dat ik gewoon heel gelukkig word. Huisje boompje beestje, ja ook een beestje. Daarnaast hoop ik nog meer mooie reizen te mogen maken en daarmee meer van de wereld te zien.

Waar ben je bang voor?
Beetje gek misschien; maar ik ben heel erg bang om eenzaam te zijn. Maar ook wat voor denk ik bijna iedereen de grootste angst is; de mensen die dichtbij staan kwijt te raken. Ik droom weleens dat mijn moeder bijvoorbeeld dood gaat (ja echt waarom droom ik dit?), maar ik schrik dan altijd huilend wakker en dan ren ik naar de kamer van mijn ouders (want ja woon nog steeds thuis) en dan zie ik mama slapen en denk ik; ze is er nog.

Heb je je rijbewijs?
Ja, ik krijg mijn eerste rijles de dag voor mijn 18e verjaardag; ik snapte er maar niks van dat mijn mama niet verder wilde winkelen was ook echt chagrijnig dat ze er op stond dat we naar huis gingen terwijl ik gewoon wilde winkelen. Made sense achteraf; we moesten op tijd thuis zijn voor mijn eerste rijles. Ik vond rijlessen overigens echt heel leuk; mijn instructeur was echt hilarisch en als er idioten voor ons reden of andere fouten maakten dan noemde hij ze altijd kut kabouters haha.

Nagellak of lippenstift?
Lippenstift; ik draag namelijk nooit nagellak, alleen als ik acryl nagels laat zetten. Maar met werken mag ik dat niet dus. Jullie weten allemaal hoe fan ik ben van de MAC lipsticks.

Wat is je favoriete seizoen van het jaar?
Dit vind ik zo lastig; elk seizoen heeft zijn eigen charme; ik vind de winter heel fijn omdat iedereen dan kaarsjes aan doet; het donker is in de avond; je gezellig bij de haard kan zitten; je in je bed kan kruipen en je helemaal er onder kan verstoppen en natuurlijk kerst; duh. Maar de zomer en de lente vind ik ook heel fijn, het warme weer; de zon; de avonden buiten eten; terrasjes met vriendinnen; geen dikke jas aan moeten; niet te hoeven krabben als het gevroren heeft en ga zo maar door. De herfst regent het veel en daar heb ik echt een hekel aan; gaat je haar zo van door de war zitten.

Wil je ooit gaan trouwen?
Het lijkt me heel mooi; maar geeft ook een enorme druk, toevallig is een vriendinnetje van mij van de week ten huwelijk gevraagd en ik moest toen huilen van geluk; toch wel heel bijzonder.

Ben je een healthy-freak?
Ik wil het heel graag zijn maar ik hou gewoon teveel van lekker eten; ik heb echt een obsessie met m&m’s en soms kan ik een frikandel speciaal ook wel waarderen. Maar ik vind bijvoorbeeld een maaltijdsalade met kip ook erg lekker; of een mandarijn. En laatst maakte ik nog bananenbrood; ik wil wel steeds meer healthy food proberen.

Wat voor kleur haar en lengte heb je?
Uh ik ben zoals mijn kapster Marije zegt; assig blond, met wat donkerde tonen erin. Mijn lengte is nu tot over mijn schouders; net iets langer dan dat; is het dan half-lang? Ik moet er nog even aan wennen.

Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag?
Haha; wat niet kun je dan beter zeggen. Ik heb hele mooie producten op het oog op make-up gebied maar kan er niet echt eentje kiezen; denk dat thebalm producten hoog op mijn lijstje staan.

Heb je tattoos?
Ja, ik heb er 2. Een kompas (kort uitgelegd) op mijn onderarm en een kleine golf op mijn voet. Ik schreef er iets over op mijn blog; het verhaal achter mijn tattoo.

Heb je piercings?
Behalve gaatjes in mijn oren niet, en verder heb ik ook geen behoefte aan piercings. Al wil ik wel wat meer een ear-party in de toekomst.

Draag je een bril?
Ik ben redelijk blind; nee het valt op zich wel mee, maar echt veilig de weg op zonder kan ik niet. Ik heb eigenlijk altijd lenzen in, maar heb thuis ook een bril liggen.

Wat is jouw perfecte pizza?
Ik kom toch bijna altijd wel op pizza hawaï uit, sommige mensen vinden ananas echt heel vies op pizza; ik vind het heerlijk. Een pizza met kip kan ik ook wel waarderen.

Favoriete eten/drinken?
Mijn favoriete eten is mexicaans; ik denk dat veel van mijn vrienden dit kunnen beamen; ik zeg altijd NACHO’S, WRAPS; TACO’s. Ik ben dan ook super benieuwd naar de Taco Bell; moet ie alleen even iets dichterbij komen. Ik kan ook genieten van sushi, frietjes en nasi goreng. EN DONUTS, ik ben een gelukkig meisje met de Dunkin’ Donuts hihi. (ik krijg honger nu). Op drinkgebied drink ik eigenlijk nu altijd water; maar sparood vind ik ook wel lekker. En op zijn tijd een cola-tje, ik neem dan tegenwoordig wel de zero variant.

Wat is je favoriete parfum?
Op dit moment Marc Jacobs Divine Decadence; love it.

Wat is het laatste wat je kocht?
Uh het laatste wat ik kocht; muntjes bij de carnaval. Haha, nee ik denk dat het laatste wat ik kocht was een trui; die heb ik nog niet binnen.

Wat deed je vanochtend om 08:00 uur?
De dokter bellen.

Favoriete ijsje?
Uhm een raketje vind ik toch echt wel heel erg lekker; en anders een solero. Maar als ik echt vrije keus in ALLES heb; dan ga ik voor een swirl; aardbeienijs met aardbeien, kiwi, witte chocolade en koekjes als topping. Kijk nu al uit naar de zomer.

Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op?
Lastig; ik ben vooral een onrustige slaper; waardoor ik veel wakker ben in de nacht en daardoor in de morgen vaak moeilijk mijn bed uit kan. Door mijn werkritme heb ik wel een heel vast ritme in mijn lichaam dat ik altijd uit mijzelf rond 08:00 wakker word; moet ik dan werken dan valt 07:00 opstaan best wel mee.

Wat zijn je plannen voor 2018?
Ik wil sowieso weer wat reizen gaan maken, maar ook sparen dus dat is lekker tegenstrijdig. Het belangrijkste is dat ik lekker in mijn vel wil zitten.

Met hoeveel kussens slaap jij?
Er liggen 4 kussens op mijn bed; maar ik gebruik er eigenlijk maar 1 en soms gebruik ik die zelfs niet. Oeps?

Ben je een ochtend of avond persoon?
Een avond persoon; ik vind het altijd fijn om in de avond dingen te ondernemen; moet ik opruimen of iets; dan doe ik dat ook altijd in de avond. Ik kan soms ook echt tot diep in de nacht artikelen schrijven haha. Als ik in de nacht moet werken dan vind ik dat wel pittig hoor soms.

Ben je geordend of rommelig?
Ik hou van een geordende werkvloer; maar ben van mijzelf wel ook heel rommelig. Maar ik hou ook van plannen; dus ik weet niet; ben het beide denk ik.

Wat wil je op dit moment graag zien?
Er komt in maart een film uit met Jennifer Lawrence “Red Sparrow”, die lijkt me heel tof.

Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt?
Ik hoop dat ik dan een mooi eigen plekje heb; misschien een vaste relatie; een kindje? Ik ben dan 34 dus ben wel benieuwd hoe mijn leven er dan uit ziet. Op werk gebied hoop ik dat nog steeds werk doe wat ik leuk vind en dat ook met plezier kan doen. Ik hoop dat mijn blog dan nog bestaat. Ik hoop dat ik nog mooie reizen heb gemaakt en vooral een gelukkig mens ben.

Wie mis je op dit moment?
Lastig; ik mis het feit dat ik sommige mensen mis die mij niet missen.

Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf?
Ik vind mijn ogen altijd wel mooi; ja lekker cliché maar wel waar. De kleur is lekker fel; en dat vind ik wel mooi stiekem.

Ben je verlegen?
Bij mij is het een gevalletje van; ik ben verlegen als je me leert kennen maar kom ik eenmaal los dan is de verlegenheid ver te zoeken. Het ligt er ook een beetje aan in welke situatie ik ben; tegenover mijn werk ben ik veel meer ingetogen dan bij vrienden.

Heb je een accent?
Uhm niet dat ik weet; al heb ik wel heel erg dat ik snel accenten overneem. Zo is het namelijk dat ik op mijn MBO opleiding een vriendin uit Amsterdam had en als ik haar dan dagen achter elkaar veel had gesproken op school; dan zei mijn mama altijd in het weekend; en nu weer normaal praten hoor (oeps).

Zussen/broers, hoe oud?
Ik heb 1 echte broer; Patrick (27, was vorige week jarig), 2 stiefbroers (31 en 33 worden ze dit jaar) en een stiefzus (die wordt dit jaar 29). Er zit precies 2 jaar tussen telkens. Dat is wel makkelijk onthouden haha.

Hoe ziet jouw dagelijkse leven eruit?
Uhm als ik werk; werk ik 8 dagen achter elkaar. Ik probeer dan op de dinsdag; woensdag en de donderdag avond nog te sporten. Ik werk naast mijn normale werk ook nog aan mijn blog; kijk netflix; bel met vrienden; ga naar de Efteling met vrienden; of andere leuke activiteiten met vrienden en familie.

Zo dat waren alle vragen; het was nog een hele klus om dit allemaal te beantwoorden; wel heel erg leuk want bij sommige vragen moest ik echt even nadenken. Wel ben ik nu echt gesloopt; en vind ik het tijd om weer even te gaan slapen.

Mocht je het nou zelf ook leuk vinden om deze tag te doen; of heb je hem al op je blog staan, laat het dan even weten hieronder in een reactie.

Liefs,
Rosita Elise

5 thoughts on “TAG | Get to know me tag (leer mij kennen!)

  1. Super leuk dat je deze tag gedaan hebt! Ik neem ook heel snel het accent van iemand over, ben daar zo vatbaar voor haha. Leuk om te lezen dat jij dat ook hebt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.