Rosita Elise | plog week #29

Weekplog #29

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Een hele volle week met veel werken, paardrijden, vriendinnen en heel soms een momentje voor mijzelf. Ik kan wel zeggen dat het echt een hele chaotische week was met echt een heel druk schema. Ik moet ook hard nodig mijn Instagram weer is even goed in de gaten gaan houden, dat schoot er deze week een beetje bij in.

Hieronder de foto’s van de afgelopen week:

We starten de week met een heerlijke lange werkdag, ik maakte weer lekkere fruithapjes die het gezin de gehele week genietend aanpakte. Altijd fijn als het zo gewaardeerd wordt.

In de avond had ik even een paar uurtjes voor mijzelf, en aangezien ik nog lichtelijk moest bijkomen van de 12-uur durende werkdag op zondag wilde ik even relaxen met één van mijn favoriete films: Harry Potter (beetje jammer dat ik al redelijk snel in slaap viel oeps).

Op dinsdag was ik ook weer aan het werk, en echt zo leuk het gezin had van die mega leuke schattige konijnen (geef me een huisdier en ik ben een gelukkig mens) maar serieus het leek net een wolk; IT’S SO FLUFFY IM GONNA DIEEEEEE!

De zon scheen tussendoor ook een beetje, en in de avond ging ik ook nog eens sporten (GOED BEZIG ROOS!) Ik nam weer een lesje Sh’Bam, en ik moet altijd zo lachen tijdens deze les (had wel spierpijn de dag erna dat is een goed teken toch?).

Ik had deze week ook een beetje moeite met uit bed komen in de ochtend; wel super fijn dat het al weer wat vroeger licht is! Dat scheelt voor mij zo’n hoop; ik kan dan echt veel makkelijker mijn bed uit komen! Heb jij dat ook?

In de middag ging ik weer paardrijden, en ik nam eerst lekker de tijd om te poetsen en te vlechten. Dat moet namelijk dagelijks bij Macgic, aangezien hij hele lange manen heeft. Toch wel even confronterend dat het paard nu langer haar heeft dan ikzelf (het gaat ergens mis nu).

Knolliebollie is lekker aan het verharen, hij was wel lekker vrolijk en ik heb dan ook heerlijk gereden die middag. Wel kon je merken dat het echt weer kouder aan het worden was brrrrr.

Badkamer-selfie ik had lekker gedoucht en me haar gedaan, en ik ben nog steeds zooooooo blij met mijn nieuwe spijkerjas! Heb jij mijn shoplog al gezien?

Vers fruit met vers geperste jus de orange op donderdag ochtend! Goed bezig Roos.

Op donderdag middag ging ik ook uit werk gelijk weer even richting stal, ik mocht namelijk weer rijden en er was ook super schattig een veulen geboren. Nu zijn baby’s voor mij heel normaal maar veulens vind ik echt super bijzonder (gek he?).

Donderdag avond was het ook mijn guilty-pleasure moment! Temptation Island, echt mijn god wat is dit seizoen dramatisch slecht. Ik kan het soms gewoon niet geloven en ik ben er nu dan ook echt meer dan heilig overtuigd dat het allemaal ontzettend in scene is gezet! Kijk jij ook altijd of niet? Ik vind de sensatie toch wel heel hilarisch namelijk; ik snap echt niet waarom je je relatie op het spel zou zetten (WHY TELL ME WHY?).

Op vrijdag ging het zo goed in mijn gezin dat iedereen beneden zat en dat de konijnen buiten het hok mochten! KIJK NOU HOE LEUK DIT KONIJN IS.

In de avond was ik weer zo uitgeput dat ik vroeg wilde slapen, de volgende dag zou namelijk een drukke dag worden. Had even een off-momentje, was de hele avond aan het huilen en wist op een bepaald moment zelf niet eens meer waarom ik aan het huilen was. Ik keek een ander random deel van Harry Potter en viel ook toen weer in slaap (echt een top week was dit haha).

Op zaterdag maakte ik mijn laatste fruithapje voor het gezin, en ik dacht ik haal mijn eiland-vibes (want ik verlang naar de zomer) er maar weer eens bij. Sorry voor de vele fruithapjes foto’s deze week. Het was gewoon oprecht een drukke werk-week. Nadat ik om 13:00 klaar was bij mijn gezin, startte ik ook nog een ander gezin extra op in de middag (het was even super druk op kantoor).

Toen ik thuis kwam om 17:00 moest ik heel erg haasten omdat ik met vriendinnen had afgesproken om bij Superfun spellen en een hoogteparcours te gaan doen. Ik zeg je 1 ding; ik heb echt doodsangsten gevoeld. Zie je die trapjes op de foto? Dat onderdeel was oprecht zo eng! OMYGOD, ik was achteraf wel heel trots dat ik het hele parcours heb afgelegd (met soms een beetje hulp en heel veel steun van Sas en Cora die voor en achter mij zaten haha). Het Rescue spel hebben we ook gedaan, en dat was oprecht echt SUPER leuk. Dus wil je met vriendinnen, collega’s of met familie een leuke spel-avond (wel met veel beweging) doen? Dan raad ik je dit echt aan!

Daarvoor gingen we ook eerst nog eten, en hier waren Sas, Mies en ik wel echt op ons lekkerst (maar hey, ik deel dit soort dingen graag met jullie hihi).

Ook nog even met alle meiden op de foto, dit was VOOR we alle activiteiten gingen doen! Tegenwoordig moet je dan #squad zeggen toch ofzo?

Op zondag sloot ik mijn gezin af met een goed gevoel en ging ik daarna naar de verjaardag van mijn neefje Milan. Ik moest even wachen want ik was eerder klaar met werken dus ging ik nog even langs the Blueberry en at ik een stukje bananenbrood, omnomnom (sorry dieet, morgen beginnen we weer #fitgirl).

Na de verjaardag reed ik door naar 2 vrienden van mij in Papendrecht (ja had ik ook nog nooit van gehoord). Ze hebben net een nieuw huisje gekocht en die moest ik nog steeds komen bewonderen. We aten frietjes (#fitgirlpart2) en kletsten de hele avond! En jeetje wat hebben ze een mooi huisje samen! Trots op jullie Michael en Tim (ik weet dat Tim dit leest, die wilde heel graag op de blog; geef Tim wat liefde).

Zo daar sluit ik de week dan ook mee af, ik zit nu half bevroren in mijn bedje. Na 9 dagen werken, veel leuke dingen en veel actief bezig te zijn geweest ben ik nu wel even toe aan een paar leuke dagen vrij en vooral even goed slapen! Benieuwd wat ik aankomende week ga doen, dat zie je volgende week maandag weer!

Als jij je afgelopen week in 1 woord moest omschrijven, welk woord zou dat dan zijn?

Liefs,
Rosita Elise

8 thoughts on “Rosita Elise | plog week #29

  1. Oh wat missen wij jouw fruithapjes! Enorm bedankt voor de goede zorgen, advies en gezelligheid in één van onze mooiste en spannende week van ons leven. Tot over een aantal jaar als de tweede er is ;-). Succes bij de komende families!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.