Lifestyle | Dingen waar ik een hekel aan heb (part 2)

Een hele tijd terug schreef ik een artikel over dingen waar ik een hekel aan heb, dat werd ten eerste super leuk door jullie ontvangen maar daarnaast kon ik er ook erg goed mijn eigen gevoel in kwijt. Soms wil je namelijk gewoon even je hart luchten over alles wat je dwars zit en waar je je aan irriteert. Daarom maak ik vandaag een part 2 van dat lijstje. Heb je het eerste artikel gemist? Die vind je hier! En af en toe mag dat klagen nog steeds toch? (hihi) Om het iets leuker te maken heb ik een paar toepasselijke gifjes er bij gezocht (van mijn favoriete series); cuz I love gifjes!

Dingen waar ik een hekel aan heb

 1. Mijn kamer opruimen, die staat momenteel hoog op mijn lijstje.
 2. De kou in Nederland, serieus het is half maart en nog steeds bevries ik in mijn bed. En dan hebben we het nog niet over die wind gehad waardoor het nog even 10 graden kouder voelt. 
 3. File (volgens mij stond die ook al in mijn lijstje vorige keer maar dan even dubbel want jeetje wat heb ik daar toch een hekel aan).
 4. Reclame momenten op de radio, stap je net de auto in moet je eerst 5 minuten naar saaie reclame-blokken luisteren. IK WIL GEWOON MUZIEK OKE?
 5. Gillende kinderen in pretparken, ik bedoel ik vind kinderen ontzettend leuk maar dat overdreven gillen in de rij (nee niet eens in de achtbaan) dat vind ik toch wel lichtelijk irritant.  
 6. Mensen die geen richting aangeven op de weg, we hebben allemaal een knipperlicht met een reden hoor? Kleine moeite, en anders ga je voortaan met het OV want ik heb wel genoeg almost-death experiences gehad ondertussen. 
 7. In maart nog je auto te moeten krabben aangezien onze natuur denkt dat het nog normaal is op dit tijdstip van het jaar om onder de nul graden te zitten. 
 8. Ben je eindelijk de kou getrotseerd, heb je je pyjama aan lig je in bed en wordt het bed net een beetje warm en dan besef je je dat je moet plassen en dus weer je bed uit moet (daarna lig je Heook nooit meer zo lekker).
 9. Het moment dat je aan het lopen ben (dit kan overal, pretpark, winkel, supermarkt, op straat of in het openbaar vervoer) en de persoon voor je ineens stil gaat staan en je er dan dus bijna op klapt.
 10. Iemand naast je in de bioscoop vet luidruchtig aan het eten is en/of heel hard en overdreven lacht en ook echt niet stil kan zitten.
 11. Mensen die een tik hebben met hun benen (dat wiebelen?). Ik weet niet of het een naam heeft, maar prima dat je het doet; maar niet naast mij in de bioscoop waardoor de hele rij dan met je mee trilt.
 12. Mensen die niet van deodorant gehoord hebben, ik bedoel die dingen zijn er met een reden oké?
 13. Wenkbrauwen epileren, ik kan het gewoon niet goed en ik vind het ook nog eens een pijnlijke klus zo nu en dan.
 14. Het schoonmaken van mijn kwasten, ik vind het echt oprecht een nutteloze tijdsbesteding.
 15. Iets in mijn bullet-journal willen tekenen en dat het dan niet wordt zoals ik het in mijn hoofd had (neiging om het er dan gelijk uit te trekken).
 16. Föhnen vind ik ten eerste altijd saai maar wel noodzakelijk; maar dat woord föhnen is ook echt verschrikkelijk, wie heeft toch die naam bedacht?
 17. Mensen in de Sh’Bam les die denken dat ze heel goed zijn maar in feite ontzettende stijve harken zijn (sorry not sorry). 
 18. Wanneer je foto’s aan het maken ben en de wind je haar dan echt alle kanten op laat gaan (en dat terwijl je staat kou te lijden; wat we toch al niet over hebben for the gram).
 19. Teveel dingen willen doen, maar te weinig tijd hebben (dit is de afgelopen weken nogal een ding haha).
 20. En als laatste, op mijn vrije dagen wakker worden om 07:00; ik zou het zo op prijs stellen als mijn lichaam dan gewoon is langer slaapt (want ik hou van slapen). 

Dat laatste is dan ook precies wat ik nu weer ga proberen te doen, ik heb een hele lange drukke dag gehad en wilde gewoon even lekker zeiken haha. Vind je dit nou leuk? Of wil je juist is een tegenovergestelde lijst zien; dus dingen waar ik van hou in het dagelijkse leven, vertel mij dat dan even in een reactie. 

Wat is jou grootste irritatie op het moment? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Rosita Elise

12 thoughts on “Lifestyle | Dingen waar ik een hekel aan heb (part 2)

 1. Zo herkenbaar! Vooral als mensen opeens stil gaan staan. Ik kan er ook niet tegen als mensen super langzaam lopen en dan nog eens naast elkaar, zodat je er niet langs kan. En van mij mag het ook warmer worden hoor, brrr. Oh en wat je zegt: mensen die geen deo opdoen. Vooral in de zomer in een metro of trein, bah.

 2. Haha, er zitten héél veel herkenbare punten tussen! Die kou mag wat mij betreft ook wel over zijn. En die mensen met trillende benen of plotseling stilstaande mensen in een winkelstraat zijn ook niet bepaald blijmakers voor mij 😉

 3. Hahaha ik heb hier even hardop om zitten lachen! Zulke herkenbare dingen staan er in het lijstje!
  En ja het lijkt me ook leuk om het tegenovergestelde lijstje van je te lezen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.