Rosita Elise | plog week #30

Weekplog #30

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Alweer plog 30 deze week, dat betekend dat er al 30 weken van mijn leven online staat op de blog, jeetje wat gaat het hard en snel zeg! Wel super leuk hoor, daar niet van. Heel soms kijk ik zelf mijn eerste weken op mijn blog nog wel is terug en dat is echt hilarisch kan ik je zeggen. Afgelopen week was een redelijk fijne week, een beetje wat gekke dagen. Een nieuw gezin waar ik aan het werk ben en impulsieve dingen samen met mijn nicht. Kijk je weer mee?

Hieronder de foto’s van de afgelopen week:

Maandagochtend ging ik paardrijden, samen met Ilona (die ging mee) richting stal, gezellig kletsen, haar mijn passie voor paarden laten zien en ondanks de kou scheen het zonnetje heerlijk. Nu het is het zondag wanneer ik dit typ, en kriebelt het echt weer om te rijden ik mag gelukkig woensdag en donderdag weer rijden.

Kijk even hoe lief Ilona daar zat in de zon, terwijl ik aan het rijden was.

Had ik trouwens al verteld dat ik echt een super lief cadeautje had gehad van mijn gezin – smeltmomentje!

Daarna ging ik even koffie (lust ik niet, maar je snapt me) drinken met Fleur, echt leuk ik heb haar laatst ontmoet bij het event van The Blueberry (je weet wel met al die taarten enzo) en hadden afgesproken om even wat foto’s te maken en even thee te drinken. Ik had een beetje haast die dag. Maar Hey No Stress ik heb het gered. En het was gezellig!

Dinsdag was een dagje waar ik ontzettend naar uit had gekeken, EFTELING TIJD! Ik ging samen met Maikel naar de Efteling en het was echt oprecht weer gezellig, zo fijn want de zon scheen ook heerlijk. We hebben ook gegeten voor het leven, dus dat is altijd goed toch? Even wat sexy foto’s uit de Efteling, of zeg maar gerust awkward?

Deze is wel schattig!

Daarna ging ik nog even lekker een uurtje dansen in de sportschool, oprecht is Sh’Bam dus echt heel leuk.

Woensdag was het tijd om te stemmen! Dat heb ik dan ook gedaan, verder heb ik een beetje aan mijn blog gewerkt, spelletje gespeeld op mijn computer en getekend in mijn bulletjournal.

Donderdag middag werd ik opgeroepen voor een bevalling, ontzettend leuk bij de zus van een verloskundige (ook een verloskundige die ik super leuk vind). Daar werkte ik uiteindelijk tot een uurtje of 19:00 en ging toen lekker douchen en verder in mijn bulletjournal tekenen voor April; heb je mijn opzet al gezien?

Vrijdag ging ik de hele dag werken en was het natuurlijk tijd voor fruit, daarna belde ik met vrienden van ver weg. (Liefde voor Fre, Bo en Eef die op de app hilarisch was terwijl ze moest leren).

Het was ook nog even tijd voor temptation Island natuurlijk! DIE TIM HOU OP MET ME HOOR! (al is dit een foto van Mezdi in beeld oeps).

Ik bestelde EINDELIJK mijn fotoalbum van Bali, en ik kan echt niet wachten tot hij binnen is.

Op zaterdag ging ik de hele dag ook werken, en toen heel spontaan ging ik samen met mijn nichtje uiteten. Ik had wel even outfitstruggle maar het werd uiteindelijk dit. Wie is er ook zo fan van mijn panter shirt?

We gingen naar Feefa een soort wok met all you can eat buffet en vanalles wat er te eten valt. We aten lekker en deden zelfs 2 rondjes bij de toetjes (lees als aardbeien onder de chocolade fontein).

Daarna gingen we nog even een theetje drinken bij haar thuis, waar we nog gezellig verder kletste en deze leuke foto maakte.

Op zondag moest ik ook weer vroeg mijn bed uit om te werken, en heel gek want de zomertijd ging natuurlijk in dus ik had een uur minder slaap. En ik merkte echt naarmate de dag dat ik een uurtje miste haha (of ik moet gewoon eerder gaan slapen). Nu ben ik mijn blog aan het typen, en luister ik ondertussen lekker muziek; waarschijnlijk een hele rustige avond tegemoet.

Aankomende week weer leuke dingen gepland, ik kijk uit naar het paardrijden met Macgic en ook heb ik een afspraak voor dinsdag middag waar ik wat over op mijn blog ga plaatsen. En oja, vrijdagavond heb ik ook iets gepland staan wat echt super leuk is. Kom je volgende week weer lezen? Een hele fijne week voor jou gewenst, dikke kus. Wat staat er op jou planning aankomende week?

Liefs,
Rosita Elise

5 thoughts on “Rosita Elise | plog week #30

  1. Ik heb het niet compleet gevolgd maar die ene aflevering met Tim sloeg alles.. begreep er werkelijk niets van. als je daarheen komt om te trouwen en opeens word je verliefd op een ander.. en die alleen maar een spelletje met je speelt.. come on?!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.