Travel | Inpaklijst stedentrip Polen

Binnenkort ga ik naar Polen en dat betekend dat we ook spullen moeten gaan inpakken en dus een inpaklijst nodig hebben, maar wat neem je nou mee op een stedentrip. Dat hangt natuurlijk af van verschillende factoren; hoe is het namelijk met het weer gesteld in het land wat je gaat bezoeken, welk tijd van het jaar is dan ook niet onbelangrijk en wat ga je er bezichtigen en bezoeken. Moet je namelijk ook zwemkleding mee, of oude kleding omdat je misschien vies kan worden van een activiteit, of sportkleding want je gaat sportieve activiteiten doen zoals bijvoorbeeld mountainbiken. Aangezien ik over ongeveer 3 weken een weekendje weg ga naar Krakau dacht ik is het misschien wel handig om een lijst te maken met dingen die ik mee moet nemen (waarschijnlijk gaat Wendy mij nog allerlei dingen zeggen die ik ook mee moet nemen, maar dit terzijde).

Wat neem ik mee naar Krakau?

Ten eerste heb ik even gekeken wat het weer in Krakau is in de tijd dat wij gaan, en het is daar dan tussen de 10 en 18 graden. Nou wil dat niet heel veel zeggen, want dat kan natuurlijk allemaal nog veranderen. Daarnaast is het een stuk kouder in Polen van zichzelf, in ieder geval dat denk ik maar daarom wil ik gewoon gevarieerd kleding meenemen. Wij gaan verder geen sportieve dingen doen behalve heel veel lopen en eten, maar ook daar krijg je het heel warm van. Goeie schoenen zijn dus wel echt essential want heel veel lopen betekend dat je goed en lang op dezelfde schoenen moet kunnen lopen.

Inpaklijst Krakau april 2018

 • Iphone
 • Camera
 • Opladers + kabels
 • Iphone oortjes
 • Portemonnee
 • Paspoort
 • Zonnebril
 • Day-pack
 • Lonely planet Polen
 • Deodorant
 • Luchtje
 • Make-up
 • Reinigingsdoekjes
 • Tandenborstel
 • Tandpasta
 • Borstel
 • Extra elastiekjes
 • Stijltang (eventueel)
 • Droogshampoo (MINI)
 • Shampoo + conditioner (MINI’S)
 • Eigen handdoek
 • Ondergoed
 • Sokken
 • 2 broeken
 • 4 bovenkleding
 • 1 panty + jurkje (optioneel nog)
 • Pyjama
 • E-reader
 • 1 extra paar schoenen

Dus het is nog een hele opgave om dit in een handbagage te proppen, maar hey challenge accepted. Ik heb er in ieder geval ontzettend zin in en Wendy en ik gaan binnenkort nog heerlijk high tea-en om alles te bespreken kwa wat we willen doen samen met een lonelyplanet in de hand. Ik heb nu iniedergeval al een houvast voor wat ik allemaal mee moet nemen, al zullen er vast dingen zijn die ik vergeten ben!

Heb jij nog tips voor mij met wat ik nu echt mee moet nemen als ik een stedentripje weg ga, wat is het geen dat jij altijd vergeet als je op reis bent? Ik ben heel benieuwd, en misschien heb je er zelf wat aan als je een weekendje weg gaat!

Liefs,
Rosita Elise

6 thoughts on “Travel | Inpaklijst stedentrip Polen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.