Stationary | plan with me maart

Het is bijna april, de lente staat voor de deur en daarom ook een nieuwe plan-maand. In maart was ik zo ontzettend druk dat het plannen er een beetje bij in schoot. Dus niet alle weken heb ik er in opgeschreven, daar baalde ik achteraf wel van want nu is het dus niet meer compleet in mijn bujo haha. Wel was ik zo tevreden over mijn afgelopen maand-spreads dat ik deze stijl wilde voortzetten.

Hoe beviel mijn maart lay-out?

Jeetje wat een drukke maand, ik vind maart altijd beetje een rotte maand in het jaar ofzo. Het is geen winter, geen lente en het weer dit jaar was echt dramatisch. Verder merkte ik dat mijn week indeling gewoon echt te veel moeite was om telkens te tekenen en daardoor ook teveel tijd zou kosten. Dus daar ga ik komende maand iets op verzinnen, hoop ik. Verder gebruikte ik mijn uitgaven pagina echt amper afgelopen maand dus ik zit daar ook over na te denken om die te gaan schappen, want nu is het nogal een nutteloze pagina in mijn bulletjournal (ook al ziet ie er wel leuk uit). Eigenlijk was er dus toch van alles mis nog met mijn opzet. Grappig hoe je daar in de maanden achter komt. Benieuwd hoe maart eruit zag? Check dan even mijn plan with me van maart hier.

Verder heb ik een vraag op mijn Instagram gezet met welke kleur ik komende maand ga gebruiken, en daar is de kleur koraal/roze uitgekomen. Het is tenslotte lente he Loes. Thanks voor het meedenken.

De april lay-out

Hieronder zie je weer mijn lay-out, ik heb dus gekozen voor de meest simpele manier met een weekoverzicht tekenen. Op deze manier kost het mij veel minder tijd en heb ik nog steeds genoeg overzicht. Ook is het thema dit keer konijnen! Een idee van Chelsey, ook bedankt! Wel leuk dat er toch meerdere bloggers steeds meer bezig zijn met een bulletjournal, het is ook zo leuk om te doen.

Mijn Hi april pagina met konijn in dezelfde stijl als vorige maand met het hert.

Het maandoverzicht, met daarnaast weer het inplannen van mijn blogs. Dit vind ik overigens echt super handig om te gebruiken!

Ook deze maand heb ik een moodtracker, ik vind dat wel heel erg leuk om bij te houden. Vorige maand had ik dingen wat meer gegroepeerd, nu heb ik het allemaal los gedaan de dingen die ik toch het meest ben zeg maar. De bedoeling is natuurlijk dat alles roze wordt! Haha.

En hier een weekoverzicht, het is echt super easy, ik vind het eerlijk gezegd niet eens mooi. Maar hey, praktisch zijn heeft ook wat haha!

Ook had ik afgelopen maand nog een movies I watched in 2018 pagina gemaakt. Daar ga ik alle films in opschrijven waar ik heen wil, ga en die geef ik dan een cijfer. Vond ik wel een leuk idee, en popcorn is altijd goed toch!

Geef mij een dier, item of tip (EN DE KLEUR) voor het thema van volgende maand, mis gebruik ik dan jou idee voor mijn volgende maand. Hopelijk vond je het weer leuk om te zien, een kijkje in mijn bulletjournal.

Liefs,
Rosita Elise

3 thoughts on “Stationary | plan with me maart

  1. Leuk Roosje, ik vind het altijd knap hoe je geen fouten maakt. Ik heb al superlang een Bujo liggen maar nog niet begonnen want ben te precies.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.