Rosita Elise | plog week #40

Weekplog #40

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Artikelen afgelopen week:

Over mij | Fotoshoot met mijn verzorgpaard Macgic – lees je hier!
Lifestyle | Fitbit Charge 2 & tips voor meer bewegen – lees je hier!

Volg me op mijn Instagram (BIJNA1000): Rositaelise

Afgelopen week was een heerlijke week kan ik wel zeggen, ik was veel vrij (onverwachts), ging daarnaast veel sporten en wandelen (again) en ik ben nu heerlijk alleen thuis waardoor ik lekker voor mezelf kook en lekker alles kan doen wat ik zelf wil. Och wat verlang ik het toch om op mijzelf te wonen. Kijk je weer mee naar de foto’s van de afgelopen week?

Hieronder de foto’s van de afgelopen week:

Wat heb ik gelachen om Macgic op de maandag morgen, wat een heerlijke foto! Hij deed zo lekker gek! Poeh nu ik dit typ besef ik dat ik nog alleen aankomende week van dit mooie paardje kan genieten :(.

Nadeel van rijden zonder zadel op een wit paard.. oeps!

In de middag kwam Saskia gezellig langs. We lagen in de zon, gingen zwemmen en deden potjes Yahtzee. Mijn vriendinnen en ikzelf houden eigenlijk allemaal heel erg van spelletjes en jij?

Op dinsdag had ik een date met Fleur! We gingen lekker terrasje pakken en daarna nog wat leuke foto’s voor onze Instagram maken! Love it, hoe cute was deze hond! AHHHHH!

In de middag ging ik samen met Maximiliano (aka Max) naar JumpXL in Amersfoort, een grote hal met springkussens. Ik kan je zeggen je denkt dat het een groot speelparadijs is (dat is het ook) maar het is echt een intense workout! Dit was zo een luchtkussen waar je dus salto’s in kunt oefenen.

Lekkere bezwete koppies! ZO CUTE. Hierna ging ik ook nog naar de Sh’bam les, ja was een pittige sport dag haha!

Wanneer je totaal geen schaamte voelt voor de bende achter deze foto haha. Ik ben zo verliefd op mijn spijker rokje en mijn nieuwe petje! Vind het echt tof! Woensdag deed ik uitgebreid boodschappen (aangezien ik alleen thuis ben) en rommelde ik thuis wat aan.

Ik at een pita broodje met een grote salade en kipdijfilet! OMNOMNOM.

In de avond pakte ik samen met Marit en Charlotte een bodypumo les; dood gaan met deze hitte. Maar hey het was weer lekker!

Even knuffelen met Kaya op donderdag ochtend, ik had de dag ervoor te kregen dat ik van de wacht af mocht (ik stond sinds woensdag te wachten maar het bleek zo rustig te zijn dat ik 2 extra vrije dagen kreeg).

Tijd om weer een grote wandeling te maken!

Ik had een echte blog dag dus zat veel binnen terwijl ik aan artikelen werkte. Ondertussen natuurlijk ook lekker eten en Gossip Girl!

Lekkere charmante foto en goed licht ook, vrijdag ochtend was ik dus spontaan vrij dus ging ik naar een extra lesje Sh’bam! Even lekker dansen! Daarna ging ik ook nog lekker naar Macgic, maar daar was ik zo aan het zweten dat ik Macgic lekker in de wei had gezet en van het weer heb genoten.

In de avond was ik opnieuw aan avondje bij Sas en kletste we onder het genot van een dekentje en een drankje. Gezelligheid!

Wat een overbelichte foto, maar ik was in mijn nopjes met mijn nieuwe hempje! (weet niet wat er aan de hand is met mijn wenkbrauwen oeps).

Zaterdag avond na een hele dag op wacht staan, dook ik gedoucht en wel mijn bedje in met dit leuke boek! Het leest ook zo heerlijk weg de boeken van Jill Mansell.

Dit is mijn favoriete toetje van dit moment! Zoooooo lekker! Op zondag ging ik heel vroeg mijn bed uit, want ik werd in de nacht gebeld voor een bevalling. Ik werkte de hele dag, ging daarna wandelen want had het idee weinig bewogen te hebben die dag. At daarna dus dit heerlijke toetje, werkte nog even aan mijn blog en ging heerlijk vroeg slapen.

Ik hoop dat je weer net zo een heerlijke week als ik heb gehad, misschien is het niet helemaal te zien aan de afgelopen foto’s van deze week maar ik ben ook gewoon lekker veel aan het genieten geweest en iets minder foto’s gemaakt. Soms ook wel goed toch?

Liefs,

Rosita Elise

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Rosita Elise | plog week #40

  1. Ooh ik ben zo benieuwd naar dat toetje. Ik hoor er heel veel goede verhalen over.
    En wat een leuke en vooral sportieve week heb jij gehad zeg. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.