Beauty | Vevina Wear a Dress Again Friction Protection Creme

Vevina

Ondertussen hebben alle blote benen de zon wel gezien (dat denk ik tenminste), de temperaturen lopen zo hoog op dat alleen van douchen je al begint te zweten (heb ik dan). Ik vind het dan ook ontzettend rokjes of jurkjes weer. Het liefst loop ik natuurlijk de hele dag in bikini, correctie dan lig ik liever in bikini in het zwembad. Nu moet ik zeggen dat ik de warmte in Nederland veel beter kan hendelen dan eerst, waarschijnlijk omdat ik in Bali veel warmere temperaturen gewend was. Het probleem in Nederland is dat het zo broeierig is, waardoor je dus ook sneller gaat zweten (Spoiler: gebruik Vevina).

Vevina

Laten we nu net vandaag daar over gaan hebben, het is namelijk zo dat ik die rokjes en jurkjes dus super leuk vind maar ik krijg dan dus echt pijnlijke plekken en soms zelfs wondjes tussen mijn benen. Nou heb ik alle standaard dingen al geprobeerd; talkpoeder, korte broekjes van elk merk wat ze heeft maar nog niet het product wat ik vandaag ga reviewen: Vevina. Ik had er echt nog nooit van gehoord, dankzij @levendeloes nu wel en omdat ik altijd opzoek ben naar iets wat daar tegen kan helpen kocht ik de Vevina online en heb het een week ongeveer getest (want ja wel eerst testen voor we zelf kunnen oordelen). En ik kan zegge: Ik kan niet meer zonder in de zomer!

Vevina Creme

Vevina Creme

Vevina is een zalf, creme-achtig product speciaal bedoelt voor curvy vrouwen die last hebben van schurende bovenbenen en daardoor niet snel meer een rokje of jurkje aan durven te trekken.

Het belooft dus een geschuurde huid te voorkomen. Zowel onder de borsten, op de buik en tussen de bovenbenen moet Vevina ervoor zorgen dat er zich een beschermlaagje op je huid vormt waardoor er geen wrijving meer plaatsvindt en jij dus geen irritante vlekken en schaafwondjes krijgt. Daarnaast is de crème waterproof en ook zweet heeft geen invloed op de werking van Vevina. Klinkt natuurlijk fantastisch, maar werkt het ook echt?

Vevina komt in een roze tube, het ontwerp is in mijn beleving redelijk simpel maar de tube is ook niet te groot waardoor hij makkelijk mee te nemen is in de tas. Daarnaast kun je er gemakkelijk product uithalen zonder er een ontzettende kliederboel van te maken. Ik las overal online dat je maar een kleine hoeveelheid nodig hebt; dus dat is wel fijn (ik zie het al weer voor me dat ik dan zo uitschiet en de halve tube leeg is HAHA).

Vevina Creme Review

Vevina Prijs

Je kunt Vevina online kopen, maar het zal waarschijnlijk ook in enkele drogisterijen te koop zijn. Ik zelf bestelde het via bol.com en had het 2 dagen later binnen. Ik heb een tube van 50ml aangeschaft en deze past prima in mijn tas. De prijs vind ik meevallen, omdat het product lang mee gaat (zoals ik hierboven zei heb je maar een kleine hoeveelheid nodig). Dan heb ik het er wel voor over, al die dure correctie en shape broekjes zijn veel duurder en moeten ook nog eens gewassen worden (wasmiddel alles jaja).

Vevina 50ml – €15,00 

Tijd om te gaan testen

Nadat het product binnen was gekomen (ik uitgebreid foto’s heb gemaakt), was het tijd om het te gaan testen. De afgelopen week had ik allerlei dingen gepland waarbij ik graag een rokje aan wilde. Ik droeg eerst altijd zo’n broekje eronder, maar die gaan vaak oprollen waardoor ik dan juist wondjes tussen mijn benen kreeg (over first world problems gesproken). Dat ik dus nu geen broekje eronder zou doen vond ik wel een beetje spannend. Tijd om te gaan smeren.

  1. Breng ter grootte van een doperwt op je hand
  2. Smeer dit uit aan de binnenkant van de benen (waar je dus snel die plekken krijgt, andere plekken mogen uiteraard ook)
  3. Laat het even aan de lucht drogen
  4. Ready to go

Hand test

Hier zie je het product uitgesmeerd op mijn hand, je ziet een hele kleine witte waas, maar smeer je het nog meer uit dan zie je er echt niets van!

Een kind kan de was doen zou ik zeggen, 1 tip; ik deed het de eerste keer net na het douchen. Zorg dat je huid wel goed droog is. Ik merkte eigenlijk na 10 minuten namelijk dat het niets deed die dag. De dagen erop, had ik opnieuw rokjes aan en liet ik het goed drogen. Het aanbrengen gaat super gemakkelijk en je hebt inderdaad niet veel product nodig om het overal te krijgen waar je wilt. Ondanks het product wit is, is het transparant wanneer je het uitsmeert (ook wel weer fijn).

Aan het einde van de week kan ik je zeggen, jeetje het werkt! Ik heb geen schaaf- of wondjes gehad, ik merkte eigenlijk niet eens dat ik geen broekje aan had die mijn benen beschermde. Verder was het veel luchtiger (want niet zo’n warm broekje om je benen), wat ook wel weer lekker is want het was al warm genoeg. Ik verbaasde me er over dat het niet schuurde, heb ook regelmatig gevoeld en gekeken of er daadwerkelijk niets zat. Op de warmste avond; en ook de drukste dag voor mij afgelopen weekend heb ik wel halverwege de dag even bijgesmeerd; ik voelde dat het iets begon te schuren dus toen dacht ik; HO STOP. Na het smeren was dat gevoel weer helemaal weg, dus daar was ik echt in shock over.

Vevina Schurende Benen

Vevina Creme Conclusie

Deze meid is fan! Ik ben echt zo blij dat ik het gevonden heb want nu hoef ik geen extra lagen meer te dragen onder mijn kleding omdat het anders “schuurt”. Ik zal dit kleine mooie tube-tje overal mee naar toe nemen wanneer ik jurkjes of rokjes draag, maar ook als ik op vakantie ben.

Heb jij nou ook altijd last van die vervelende schurende plekken tussen je benen, of op andere plekken natuurlijk, probeer Vevina dan eens! Het werkt echt!

Liefs,
Rosita Elise

Wat is Vevina?

Vevina is een creme speciaal gemaakt voor curvy vrouwen die last hebben van schurende bovenbenen. Door de zalf moet je weer met gemak een rokje of jurkje aan durven trekken.

Is Vevina Creme waterproof?

Ja! Vevina creme is waterproof, dus ook zweet heeft geen invloed op de werking van het product.

Helpt Vevina Friction Protection tegen schurende benen?

Jazeker, deze Vevina Wear a Dress Again creme is speciaal gemaakt om het schuren van de benen tegen te gaan.

4 thoughts on “Beauty | Vevina Wear a Dress Again Friction Protection Creme

  1. Ahhh zo fijn dat je ook fan bent! Ik vind dit product ook echt een uitkomst. Ik merk inderdaad dat je soms halverwege de dag een beetje moet bijwerken als je echt vel loopt of zweet, maar verder: top product!

  2. wauw! Het klinkt echt ideaal. Ben vooral benieuwd of het ook echt goed werkt op de fiets. In de zomer fiets ik regelmatig naar het strand, vooral dan ga ik letterlijk kapot. haha.
    Ik ga het aanschaffen!

  3. Goede tip! Ik was er ook naar aan het kijken omdat ik vorig jaar op Mysteryland echt verschrikkelijke schaafwonden tussen mn benen heb gehad en ik dit jaar in Indonesië dat echtttt niet weer wil. Ik ga deze eens bestellen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.