Rosita Elise | week foto’s #1

Omdat het de eerste week is, even een korte uitleg wat ik ga doen. Elke week op de maandag wil ik jullie mijn week laten zien door middel van foto’s. Ik maak altijd ontzettend veel foto’s maar ik doe er veel te weinig mee. Dus vandaar dat het mij leuk leek om die te delen, mijn persoonlijke foto dagboek online.

 

Stiekem niet helemaal van deze week maar toch zeker nog even mentionbaar. Voor mijn verjaardag afgelopen vrijdag heb ik van een vriendin van mij die wat verder weg woont deze hele leuke “Greetz Ballon” gekregen. Ik was helaas zelf zaterdag niet thuis bij ontvangst, hij had een dagje vertraging. Hij wordt daar niet minder leuk om, ik werd ook heel gelukkig van het kaartje. Ik zat er namelijk op mijn verjaardag best wel een beetje doorheen. Thanks lieve Fre!

Er kwamen ook nog wat verjaardagskaartjes binnen, ze werd al bijna boos dat ie nog niet binnen was. Hij is er Evelyn! (Evelyn heeft trouwens ook een leuke blog)

Maandag 0:00 mijn jasje hangt al klaar, ik ben benieuwd wanneer ik een nieuw gezin mag gaan begeleiden en adviseren met hun pasgeborene! Op de “wacht”dagen is Netflix wel echt mijn beste vriend, nu heb ik sinds afgelopen week er natuurlijk wel een nieuwe hobby bij namelijk deze blog! Op dit moment kijk ik Game of Thrones, ik zit op dit moment bijna in het einde van seizoen 6 en ook in deze week start seizoen 7, just on time!

Op Dinsdag stort ik mij volledig op de blog, ik ben echt een perfectionist en de header is dan ook echt een uitdaging voor mij. Aangezien ik een grafische opleiding heb wilde ik dan ook wel iets bijzonders. Maar na verschillende pogingen, ben ik toch terug gekomen op een strak design. Past toch het beste bij me.

Vandaag was ook de dag dat mijn Cowboysbag portemonnee binnen kwam, matchend bij de tas die ik al had. Meer over weten? Hier vind je het artikel er over.

Ook dinsdag avond ging ik vroeg naar bed, want ja er is nog geen baby geboren en ik kan dus zomaar midden in de nacht mijn bed uit gebeld worden. Ik slaap altijd een stuk slechter, maar dit keer werd het nog even verergert door een verschrikkelijke mug. Ik heb echt OVERAL muggenbulten. Deze stick heb ik dan ook altijd in de buurt van mijn bed liggen, want ze moeten mij altijd hebben.

 

Woensdag ochtend was ik vroeg wakker en heb ik mijn kamer even een schoonmaakbeurt gegeven, het was vandaag bloedheet en dat besefte ik me toen ik bezig was. Alles even schoon, stofzuigen geeft mij veel rust. Ik ben eerlijk hoor; het is soms ook echt een zwijnenstal op mijn kamer.

 

Ik drink een heerlijk kopje thee, en lees ondertussen de nieuwe LINDA. die gister ook binnen gekomen is.

 

In de avond ga ik een uur wandelen, het veel binnen zitten en op wacht staan is altijd erg beklemmend dus even een berichtje naar kantoor dat ik even kort van huis weg ben. Ik woon op het platteland vlakbij Amersfoort, en dit was dan ook mijn uitzicht. Het was ook echt WARM.

Donderdag mocht ik dan eindelijk aan het werk, een record voor mijzelf want ik heb 88 uur op wacht gestaan. Normaal ben je echt binnen max 48 uur aan het werk, dus ik was erg blij dat ik eindelijk mocht werken. Ik slaap altijd zo slecht als ik op wacht sta! Daar gaan we! Het was mega warm, dus echt slipper weer!

 

In de avond had ik ontzettend zin in iets lekkers, en naja ik pakte een gezonde variant. Kipfilet met augurk en tomaat met feta. Lekker! Dit at ik op terwijl ik lekker serie keek, helaas ben ik wel door mijn serie heen dus opzoek naar iets nieuws, is Orphan Black iets? Of heb jij een andere tip? Let me know!

Tijd voor een gezonde snack voor het gezin, ik probeer er altijd maar iets creatiefs van te maken. Oke heel gezond ziet het er niet uit, is het al obvious dat ik bij een pasgeboren meisje kraam?

 

Op naar huis, op de fiets want het gezin woont lekker dichtbij en het is mooi weer! Mijn oog was deze dag ook iets ontstoken, dus ik droeg mijn bril.

Onderweg naar huis kwam ik nog even langs de bruna.. weten wat ik kocht? (lees hier)

Ik maakte een heerlijk ontbijtje voor het gezin op zaterdag ochtend. Ik kreeg zelf ook echt ontzettend zin in die yoghurt, het gezin vond het gelukkig ook erg lekker!

Dit was uiteindelijk mijn week in de Mascha Planner. Ik was er best tevreden over, al zeg ik het zelf! Er zal vast nog wel iets veranderen betreft de lay-out. Wel ben ik opzoek naar leuke stickers, want dat maakt het toch iets leuker denk ik zelf!

Op zondag kreeg ik nog een hele leuke foto opgestuurd van mijn schoonzusje, vorige week was ik een weekendje op bezoek op de camping en toen maakte zij deze foto van mij en mijn nichtje. Ze is geconcentreerd aan het eten, ik geef haar groot gelijk. Komkommer en hamburger lekker!

Zondag avond, tijd om lekker in bed te kruipen nadat ik alles voor de blog gedaan heb, mijn aankomende week heb gepland en opgeruimd. Deze sokken zitten heerlijk warm, ik had het ontzettend koud.

Fijne week allemaal! Vind je het leuk om te zien wat ik in een week doe, laat dan even een berichtje achter. Tips en tricks zijn altijd welkom!

Liefs,

Rosita Elise

Follow

9 thoughts on “Rosita Elise | week foto’s #1

  1. Wat leuk om je week zo te zien! Game of thrones vind ik ook zo leuk, jammer alleen dat Ziggo nu de rechten heeft dus moet wachten totdat de dvd box uitkomt haha. Wat een feestje maak jij van het ontbijt voor het gezin, krijg er ook helemaal zin in haha!

    1. Thanks, na al de goede reacties ga ik dit ook echt voortzetten!
      Oh ja wij hebben idd ziggo, dus ik kijk het idd via hun! Ja een kraamweek is een feestje, dus ik probeer wel altijd een beetje mijn best te doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.