TAG | First Things

Een blog zou een blog niet zijn als er geen tags op zouden staan. Het lijkt mij dan ook leuk om 1 keer per week of 1 keer in de 2 weken een tag te uploaden. Is er een tag die jij mij wilt zien doen? Dat kun je dan hier onder altijd laten weten!

Voor alles is er een eerste keer, voor mij is het deze week de eerste week dat ik aan het bloggen ben en dus ook de eerste tag die ik nu ga doen. Daarom leek het mij leuk om de Tag: First Things, te gaan doen. Dit is een Tag die ik gevonden heb bij Teske en het leek mij leuk om jullie iets meer over mijzelf te laten weten.

First Things

There is a first time for everything

Eerste ding dat je doet als je ‘s ochtends wakker wordt;

Ik kijk als eerste op mijn telefoon hoe laat het is, vaak ben ik voor de wekker al wakker en dan vind ik het altijd een fijne gedachte als ik zie dat ik nog een uur heerlijk kan liggen. Daarna moet ik echt richting het toilet, mijn blaas vind mij in de morgen nooit zo lief, kan ik gelijk even wakker worden als ik richting de badkamer loop. Ik doe me bril op en pak de kleding die ik aan wil doen, ik ben dus echt niet zo een type die haar kleding klaar legt die avond van te voren, want dan vind ik het ‘s ochtends toch niet meer de perfecte outfit. Als ik aan het werken ben dan is het enkel een kwestie van een broek en onder shirt uitzoeken. Daarna drink ik mijn dopper leeg aangezien ik anders op de dag zelf vergeet om genoeg te drinken. En zo begint mijn dag..

Eerste ding dat je doet als je naar de sportschool gaat;

Zuchten? Nee grapje, ik denk het eerste wat ik doe als ik naar de sportschool ga is mij omkleden, en mijn spullen in de groepsles klaarzetten. Ik doe aan Bodypump en dit is in groepsverband, je hebt daarbij je gewichten nodig en je eigen step. Daarvoor check ik trouwens altijd of ik mijn Fitbit bij me heb, als ik dan ga sporten wil ik wel gebruik maken van dat handige apparaatje.

Eerste ding dat je doet als je thuiskomt van je werk of school;

Vaak moet ik als eerste opnieuw langs het toilet, (ik lijk wel een zeikwijf) maar ik vergeet het vaak wanneer ik aan het werk ben en zodra ik dan in de auto richting huis zit besef ik mij dat mijn blaas nodig leeg moet.

Eerste auto;

Een Suzuki Alto uit 2010, in het silver. Ik heb hem nu 2 jaar in bezit en ben er nog steeds erg blij mee. Ik kocht hem met de insteek dat hij redelijk zuinig reed, en persoonlijk hou ik niet zo van hele grote auto’s. Deze Alto is ook lekker klein en kan ik zo overal parkeren, erg handig als je zoals ik soms midden in de nacht in een drukke straat moet parkeren omdat je bij een bevalling moet assisteren.

Eerste ongeluk/verkeersovertreding;

Je kunt deze tag bijna in 2 delen opsplitsen in mijn beleving, ik heb namelijk mijn eerste echte ongeluk gehad toen ik op skivakantie met familie was ondertussen 4 jaar geleden volgens mij. Daarbij heb ik mijn kruisband gescheurd en heb ik 8 maanden moeten herstellen. Mijn eerste verkeersovertreding; die heb ik volgens mij niet eens zelf hoeven te betalen. Op de heenweg reed ik volgens mij en op de terugweg mijn moeder, we weten alleen niet meer hoe laat wie waar reed. Het was op een weg waar je 80 mag, maar iedereen gemakkelijk 100 rijd. Natuurlijk geen excuus maar het verkeer ophouden is natuurlijk ook niet de bedoeling!

 

Eerste ding dat je wilde worden als je later groot was;

Volgens mij heb ik altijd gezegd moeder, lerares, kapster of dierenarts. Ik heb denk ik alles wel een keer gehad, ik vond het dan ook ontzettend moeilijk om te kiezen toen ik een opleiding moest uitzoeken!

Eerste keus qua drinken;

Water, ik drink eigenlijk sinds ongeveer 16 weken niks anders als water. Mis je het dan niet om een cola te drinken?! Tuurlijk ik mis het soms om een keer een andere smaak in mijn mond te hebben, en als ik op een dorpsfeest sta of bij een BBQ dan zou ik ook best een biertje lusten. Maar af en toe moet dat dan ook kunnen!

Eerste keus dessert;

TOEEEEETJES, ik hou van toetjes, daar mag je me echt altijd voor wakker maken. Ook al eet ik thuis bijna nooit een toetje na het eten, maar als ik uiteten ben vind ik dat altijd wel de afsluiter van de avond. Ik vind creme brulee erg lekker, maar je kunt me ook met een goede spekkoek of een lekker ijsje zien smullen. Een echte absoluut nummer 1 heb ik denk ik niet, daar zijn ze toch allemaal veel te lekker voor?

Eerste liedje dat in je opkomt;

Henk Dissel – Een Bom, dit is al jaren 1 van mijn favoriete nummers. Hier zie je Henk Dissel op een van de fantastische feesten in mijn dorp.

Eerste grote aankoop;

Mijn Macbook Pro 15′ uit 2007, ik zat toen op een opleiding waar ik deze nodig had en heb toen mijn spaargeld er aan uitgegeven. Ik heb dit prachtige ding denk ik wel 7/8 jaar gebruikt, helaas heb ik hem nu niet meer in mijn bezit!

Eerste baantje;

Mijn eerste baantje was als een soort van invaller voor mijn broer zijn krantenwijk, de ene week deed mijn zus de krant op zaterdagochtend met mijn vader, en de andere week deed ik de kranten met mijn vader. Zo hoefde mijn broer niet op zaterdag ook vroeg zijn bed uit. Maar wat was ik altijd chagrijnig als mijn vader me wakker maakte om 05:30, rond een uurtje of 07:30 lag ik dan moe op de bank. Maar hey wel 20 euro verdient. Ik was toch ook altijd wel heel blij dat me vader mee was, met de bus. Ik rennen met de krant van deur, terug naar de bus, krant aanpakken, deur rennen, terug etc..

Eerste keer in het vliegtuig;

De eerste keer in het vliegtuig was toen ik ongeveer 7 was, volgens mij gingen we toen met het gezin naar Spanje. Ik kwam terug met groen haar, dat is me meer bij gebleven dan de vliegreis zelf. Oeps.

Eerste tattoo;

Ja ik heb 1 tattoo, hij zit op mijn onderarm en heeft een speciale betekenis voor mij. Wil je hier meer over weten, laat het mij dan weten dan kijk ik of ik er een post over kan schrijven!

Eerste concert;

Mijn eerste concert was volgens mij Jan Smit, Ik was toen denk ik echt 12 en ging met mijn vader en een vriendin naar zijn concert. Volgens mij waren Nick en Simon toen zelfs nog zijn voorprogramma. Ja verklaar me voor gek, maar Nederlandse muziek blijft fantastisch, al zou ik nu niet snel meer naar een concert gaan van meneer Jan.
Mijn eerste grote concert, dus dan moet je denken aan de grote namen in de industrie was P!NK. Oh wat was ik in extase, ik ging met een vriendin en we zaten op de tribune en zongen elk nummer mee. Haar volgende tour stond ik met heel veel geluk in de VIP lounge vooraan samen met een vriend van mij Robin!

Eerste telefoon;

Mijn eerste telefoon, ik was denk ik 9 jaar? zoiets ik heb echt geen idee en ik kreeg de oude Nokia van mijn vader. De echte oldskool, met enkel snake erop. Verder kon ik er niet veel mee, ja bellen maar hallo, beltegoed was veel te duur!

Dat was de First Things tag alweer, ik hoop dat je het leuk vond om wat over mij te weten te komen. Mocht je zelf een blog hebben en hem zelf willen invullen, laat het dan even weten in een berichtje hieronder. Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!

Ik heb er zelf een paar toegevoegd, omdat dat mij nog wel leuke toevoegingen leken! Wil je een andere tag ingevuld zien worden door mij? Laat het dan even weten in een reactie en wie weet zie je hem dan voorbij komen!

Liefs,
Rosita Elise

Follow

2 thoughts on “TAG | First Things

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.