Rosita Elise | week foto’s #4

Mijn online foto dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t word unless you do

Op maandag ben ik lekker aan het werk, ik maak een lekker eitje voor het ontbijt. En in de middag deze lekkere fruit eiland! Ziet er toch wel leuk uit dacht ik zo!

Opnieuw had ik maandag pech met het verkeer (het zit niet mee).

Ook kreeg ik een leuk pakketje binnen, weten wat? Binnenkort op de blog!

Dit is onze hond Kaya, ze moet altijd perse 1 poot omhoog hebben en eigenlijk het liefst zit ze met haar poten in je nek (wel een beetje een enge foto dit, ze kijkt zo gek).

Opnieuw leuke pakketjes binnen op dinsdag(ik bestel echt veel te veel) moet het helaas retouren om te ruilen want ik vond het jurkje wat ik had besteld toch niet zo heel leuk!

Dinsdag avond had ik dan ook eindelijk tijd voor Game of thrones, met een gezonde snack erbij. WOW deze aflevering was echt fantastisch!

Op woensdag uit werk snel omgekleed (heb je nou alweer je Timberlands aan?)

Ik had namelijk een verjaardag van mijn nicht. Daar krijg je altijd de lekkerste Bosche bollen die er bestaan, en ik kon het dan ook echt niet weerstaan.

Ze hebben ook sinds kort een nieuw hondje, ze was zo druk dat dit de enige normale foto is die ik van der heb (believe me I tried)!

Op de radio werd er omgeroepen dat dit levensgevaarlijk is, maar het zit zooooo lekker!

We haalde ook nog stiekem een ijsje! Ik had ongelovelijk zin in een McFlurry, ik had deze echt al een half jaar niet meer gehad en ik wist dan ook niet dat dit bestond met Oreo! Hemels! Caramel en Oreo koos ik, zo wat heb ik hier van genoten!

Donderdag bracht ik wat pakketjes naar het postkantoor om te retouren (goed verhaal, maandag stond ik er ook al en toen was die dus dicht echt super slim).

Voelde mij deze dag ook niet fantastisch, dit was dan ook mijn avond eten; wat ik op at terwijl ik serie keek in bed.

Vrijdag hield ik even een mij-dag, ik merkte dat mijn lichaam er ook even aan toe was. Ik ben de stad in gedoken en heb mij even verwend met wat nieuwe make-up (er was korting bij de Douglas en mijn foundation was op). Dat was niet de allerleukste aankoop van de dag; na veel wikken en wegen heb ik besloten om een camera aan te schaffen. Trots liep ik met dit mandje in de Mediamarkt. Benieuwd welke camera ik gekocht heb? Bekijk hem hier!

Ik heb daarna een lange tijd gebeld met een vriendin (ook een collega van mij is ze, maar ze is zoveel meer dan dat), zij heeft zelf ook een Canon dus we hadden even een momentje. Hoe leuk!

Door haar kwam ik er dus ook achter dat deze gleuf in mijn iMac een functie heeft (ik voelde me echt heel dom) mijn foto’s vanaf mijn camera halen is echt super makkelijk!

 

Zaterdag – even de stad in om een cadeautje voor mijn nichtje te halen. Ik scoorde niet alleen een leuke spijkerblouse voor haar maar vond ook dit leuke groene jasje voor mijzelf! Ik was op slag verliefd!

Op zaterdag had ik dus ook een verjaardag, mijn nichtje Tess was vorige week 2 jaar geworden en dat vierde we vandaag. Hier zit ze samen met haar vriendinnetje in haar stoere auto (deze kun je besturen via een afstandsbediening echt te cool, hij is zo wazig omdat het een filmpje was haha).

Mijn neefje Ian was er ook, zoals je kunt zien was ik erg gefocust met hem helpen met zijn taartje!

In de avond ging ik met mijn moeder naar de bioscoop, heel spontaan. We gingen naar de film: Girls Night Out. Hij was erg leuk, al zeiden mijn moeder en ik tegen elkaar halverwege de film dat we hem niet zo leuk vonden. Hij werd steeds leuker! Aanrader dus!

Herkennen jullie dit? Je snacks zijn al op voordat de film daadwerkelijk begonnen is? Wij gingen voor chocola; blijven vrouwen natuurlijk.

Op zondag had ik een relaxte dag, lekker in mijn pyjama en mijn planning bijwerken. Daarnaast heb ik ook een paar potjes league gedaan. Nu denk je vast; wat heb je gedaan? League of Legends is een soort vecht spelletje. Ik bak er niet veel van maar ik vind het vooral gewoon leuk tijdverdrijf!

Liefs,

Rosita Elise

2 thoughts on “Rosita Elise | week foto’s #4

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.