Rosita Elise | week foto’s #5

Mijn online foto dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t word unless you do

Het is weer een nieuwe week, er en staat vrij weinig op de planning voor aankomende week. Toch heb ik geprobeerd er weer een leuke week van te maken. Nog 3 weken en dan ga ik op reis, het komt nu toch wel erg dichtbij en ik moet zeggen dat ik nu toch wel langzamerhand heel zenuwachtig word!

 

Op maandag ben ik as always weer vroeg wakker. In plaats van de hele ochtend op mijn vrije dag in bed door te brengen, verschoon ik mijn bed; stofzuiger ik mijn kamer en maak ik alles schoon. Lekker schoon bedje slaapt toch wel het lekkerst (even hoe lang blijft die ballon in de lucht, goede ballonnen heeft Greetz hoor).

Even een potje spelen met mijn moeder. Uiteindelijk is het 1 – 1 geworden; we gingen allebei ontzettend slecht. Maar ach de zon scheen en het was even heerlijk.

Ook sta ik weer paraat om aan het werk te gaan, ik zorg dat alles weer klaar staat zodat ik ready to go ben (stiekem vind ik een nachtje slapen nog wel erg lekker). Eerst nog even tijd voor Netflix!


Ready to go, ga ik op dinsdag met mama op pad.


Even rondneuzen in de Intratuin, ik had namelijk vernomen dat er korting was op een van mijn favoriete merken!


Helaas was het niet waar, Blond Amsterdam was niet in de aanbieding! Ik vond het ook al zo bijzonder! Wel weer even lekker rondgesnuffeld. Bijna kocht ik een echte cactus maar twijfel kwa grootte was real.

Op Woensdag kwamen er wat dingetjes voor mijn camera binnen, dit statief en een beveiliging voor mijn camera dop (want ik ga dat ding geheid kwijt raken anders). Nog steeds erg happy met me camera, wel nog erg zoekende want de foto’s lijken in mijn beleving niet scherp op de blog. De weekfoto’s blijf ik trouwens met mijn iPhone 7 maken die heb ik namelijk altijd bij de hand.


Yasssssss een nieuwe Linda is binnen, lekker even lezen!

Om 18:30 word ik gebeld voor een bevalling. Dus omgekleed en wel richting het ziekenhuis (mijn jasje is nogal te groot erger me er kapot aan).


De volgende ochtend (donderdag) ging ik gelijk weer werken, uiteindelijk lag ik om 00:30 in bed na een mooie bevalling. Moe maar om 17:00 was ik weer klaar; ik ging mijn backpack ophalen! Wooooohooo


Ik downloadde verschillende apps voor mijn reis alvast op mijn telefoon. Handig om snel het geld te kunnen omrekenen bijvoorbeeld!


Op vrijdag speelde ik deze memorie met de oudste, terwijl de rest van het gezin sliep. Altijd leuk, en oprecht best moeilijk om kinderen te laten winnen (oeps).


Tijd voor een heerlijk fruithapje!


Ik kreeg een nieuw basic shirtje binnen, op de ene of andere manier weet ik nooit zo goed wat ik met zon hoge hals aan moet. Alsof het me niet staat. Bij truien heb ik dit overigens wel altijd maar met shirtjes vind ik het een beetje gek.


De enige echte Channing Tatum was bij Rtl summer night. Nou kijk ik dit bijna nooit, wilde toch even een uitzondering maken. Beetje jammer dat het niet een heel boeiend interview was, maar ach hij maakt een hele boel goed.


Op zaterdag regende het, aangezien ik verder geparkeerd sta ivm gratis parkeren, was ik erg blij dat er een paraplu in mijn auto lag. Zeker toen het gezin niet open deed, en ik daar 10 min voor de deur stond te wachten (ze sliepen en hadden de bel niet gehoord oeps).


Ik kookte eitjes voor het gezin, goed begin van hun weekend! Kreeg er zelf ook wel honger van moet ik zeggen!


Kent iemand deze boekenreeks? En zo ja, is het wat? Ben nog op zoek naar leuke boeken die ik kan lezen op reis! Ik zet ze dan wel op mijn ereader is wat lichter met reizen.


PAKKKKKKETJE! Hier zie je binnenkort meer over op mijn blog! Dus hou hem in de gaten als je wilt zien wat er in zit!

 

Terrasje op zondag avond met mijn lieve vriendinnetje Ilona! Niet onze beste foto maar dit kind staat altijd mooi op foto’s! Bedankt voor de gezellige avond! We hebben ook nog erg gelachen met de foto’s maken, benieuwd naar deze dan zeg ik volg mij op Instagram! Nu duik ik snel mijn bedje in want morgen is er gewoon weer een werk dag!

Zo dat was mijn week alweer een beetje een saaie week maar er staat een hoop leuks op de planning! De vakantie is namelijk bijna! Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad! Wat ga jij aankomende week doen?

Liefs,
Rosita Elise

4 thoughts on “Rosita Elise | week foto’s #5

  1. Oehh je zat er net naast.. de Intratuin had woensdag avond korting op alles en dus ook op Blond Amsterdam! Hebben ze een paar keer per jaar, dus goed in de gaten houden 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.