Rosita Elise | week foto’s #6

Mijn online foto dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Deze week was een drukke maar vooral een hele relaxte week. Ik had nog enkele korte dagen op het werk, heb mezelf verwend met een kappersbezoek en een behandeling bij de nagelsalon. Eindelijk weer eens in Utrecht geweest, een nieuwe trui gekocht en ben ik begonnen met inpakken voor mijn reis. En hoe kan het ook anders; het was weer tijd voor een bezoekje aan de Efteling, daarmee zag ik eindelijk Evelyn weer (duurt lang).

Maandag even een korte dag werken, spelletjes en kleien. Ook daar moet af en toe tijd voor gemaakt worden tijdens het werken.

Op maandag werd er ook bekend gemaakt dat de Sims Cats & Dogs EINDELIJK in november uit komt. Het mocht even duren maar dan heb je ook wat. Wel heel jammer dat hij ontzettend duur is. Ik ben hier wel ontzettend enthousiast over, mochten jullie het leuk vinden om eens te zien hoe ik mijn huisjes bouw of wat voorn sims ik maak; laat dan even een berichtje achter dan kan ik daar in de toekomst een post over maken.

De aflevering van Game of Thrones was al gelekt, maar ik was zo braaf om toch te wachten op de dag dat hij eigenlijk uit zou komen. SPOILERALERT; deze aflevering is echt awesome, ik heb echt zitten gillen.

Dinsdag had ik een hele teleurgestelde hond bij weggaan, ze keek mij echt heel boos aan.

 

Een middagje met mama op pad, is altijd goed. We kwamen in een winkel terecht waar echt alles goedkoop was, ook hadden ze een make-up schap en ik kon het dan ook echt niet laten om iets mee te nemen. Ik zag een “dupe” van de hoola bronzer, ik had hier wel al is van gehoord maar was hem nog nooit tegen gekomen dus ik dacht; wie niet waagt wie niet wint.

Een ijsje omdat het zo ontzettend lekker weer was, ik neem altijd spikkels omdat ik dat ontzettend lekker vind (een beetje kind blijven is niks mis mee toch?)

Op woensdag kreeg ik dit te lieve afscheids cadeautje van mijn gezin (ik word hier altijd vet verlegen van). Een mega grote mok van Blond Amsterdam, zij was hier zelf ook fan van. Een travel reis dagboek, hier kan ik hele handig wat dingen opschrijven tijdens Bali. Ook zitten er al wat tips en tricks in en belangrijke dingen zoals de Nederlandse ambassade.

Tijd voor het laten doen van mijn nagels alvast, ik mag geen nagellak op met werken. Maar vlak voor de vakantie ga ik ook mijn nagels laten doen, solar nagels en gellak. Dan hoeven we er als goed is tijdens de vakantie helemaal niet mee bezig te zijn. Dit ga ik samen met Milena doen, de dag voordat we vertrekken!

Donderdag lekker uitslapen, alleen lukt dat mij niet tot amper. Maar even lekker YouTube bekijken vanuit bed.

Onderweg naar Utrecht! Je kunt mij ook op Snapchat volgen! @rositabb

Jullie willen niet weten hoe lang het is geleden dat ik in een trein zat.

 

Starbucks!

Samen met een vriend van mij geluncht bij Bagels & Beans.

Ik kwam deze mega toffe trui tegen van Superdry, het prijskaartje vond ik minder leuk dus heb ‘m nog maar even laten hangen. Kijk niet naar deze combo, ik had een jurk aan (lol).

Niels maakte wat toffe foto’s van mij, wil je hier meer van zien check dan mijn instagram; daar post ik regelmatig foto’s van wat ik doe en meemaak.

Op vrijdag startte ik rustig mijn dag, ik maakte wat foto’s voor mijn blog. En deed boodschappen, aangezien ik bijna op vakantie ga pas ik mijn dieet een beetje aan (zeg maar heel veel). Ik weet dat ik jullie daar nog niks over verteld heb. Zodra ik hier meer moed voor heb maak ik hier een post over.

Mijn nieuwe trui kwam binnen die ik al besteld had. Zoals je kunt zien was ik erg excited!

Ik bracht een bezoek aan Salon B, meer daarover lees je morgen! Ik kreeg in ieder geval een heerlijk kopje thee, en ondertussen kon ik mooi aan de slag met de blog (lekker multitasken).

Op zaterdag zag ik eindelijk mijn lieve vriendinnetje Evelyn. Ik denk dat we elkaar al echt 3 maanden niet hadden gezien. We gingen een dagje naar de Efteling, maar onze auto ritjes zijn alleen al grappig (hè Eef).


Even wat leuke foto’s maken van ons samen. Evelyn heeft ook een blog, mocht je het leuk vinden om haar blog ook eens te bekijken klik dan hier! Dat zal ze vast heel leuk vinden.

Zondag hoopte ik op een speciale ontmoeting met beautygoeroe Mascha! Ik stond helaas ook op wacht dus vond ik het niet slim om Amersfoort in te gaan. In plaats daarvan heb ik mijn backpack voor zover ik kan, ingepakt. Tv gekeken en opgeruimd. En dit was mijn heerlijke ontbijt!

 

Op naar een laatste weekje werken en dan vanaf aanstaande zondag vakantie! Spannend! Daarna zal het helaas even wat stiller op mijn blog zijn, ik hoop dat je daar begrip voor hebt.

Eeeeeeen hele fijne week gewenst! Geniet lekker van het weer, het ziet er naar uit dat het eindelijk mooi weer in Nederland wordt!

 

Liefs,
Rosita Elise

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.