Sterrenbeelden en een relatie, wat past er bij jou?

Een partner vinden voor het leven, dat is geen gemakkelijke opgave. Sommige vinden soms maar een partner voor even. Andere die denken hun soulmate te hebben gevonden maar komen bedrogen uit en weer andere zweven nog tussen scharrel en een echte relatie. Vaak heb je een heel wensenlijstje aan dingen waaraan jouw partner moet voldoen, denk aan karaktereigenschappen, uiterlijkheden of manier hoe hij of zij in het leven staat. Heb je ook weleens nagedacht of een partner bij jou past op basis van je sterrenbeeld?

Sterrenbeelden gematched

Iedereen heeft een sterrenbeeld. Een sterrenbeeld wordt bepaald door jouw geboortedatum. Er zijn 12 verschillende sterrenbeelden. Zo is iedereen die tussen 21 januari en 19 februari geboren is een Waterman. Een tweeling ben je als jouw geboortedatum valt tussen 23 september en 22 oktober. Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Zo kan van een Leeuw worden gezegd dat hij loyaal of veeleisend is terwijl een Kreeft gevoelig is. Op basis van een sterrenbeeld kun je dus nagaan of jouw (eventuele) partner goed bij jou past. Wil jij weten wat voor sterrenbeeld je bent? Bekijk dan snel dit overzicht.

Onvoorspelbaar en intens

Houd jij graag van avontuur en ben altijd in voor iets nieuws? Dan is een Tweeling de juiste keuze. Tweelingen houden van veranderingen, verrassen de ander graag en hebben een hekel aan saaiheid. Een nadeel is echter dat ze niet zo goed zijn in afspraken nakomen. Iemand die ook intens en soms onvoorspelbaar kan zijn is een Ram. Een Ram kenmerkt zich door zijn dominante houding en is iemand die vaak sterk in zijn schoenen staat.

Zorgzaam en toegewijd

Heb je liever iemand die helemaal voor je gaat en dat je niet hoeft te denken of hij of zij het serieus meent? Dan is de Stier de beste combinatie voor jou. Een Stier is iemand die altijd voor 100% er in duikt, voor sommige kan dit soms ook wel bezitterig overkomen. Net zo als een Stier is ook een Kreeft erg toegewijd aan zijn of haar partner. Lief, opoffering en gevoelig zijn eigenschappen die bij een Kreeft passen. Een valkuil is echter dat diegene soms te onafhankelijk wordt.

Orde en evenwicht

De Weegschaal doet zijn naam eer aan. Een Weegschaal zoekt altijd naar balans, tussen liefde en alleen zijn. Daarnaast kan hij of zij een pietje precies zijn en houdt ervan om er verzorgd uit te zien. Ook de Maagd is iemand die van orde houdt. Hij of zij is prima in staat om alles goed te regelen heeft zijn of haar zaken goed op orde. Een nadeel is echter dat ze zich niet zo goed in de kaart laat kijken, je moet soms dus afwachten wat ze denkt.
Een Leeuw daarentegen is een open boek. Hij is loyaal en gepassioneerd. Je moet er wat energie in steken, maar je krijg er ook altijd veel voor terug. Net zo als de Leeuw is ook de Schorpioen gepassioneerd. Een fysieke aantrekkingskracht is voor dit sterrenbeeld van groot belang. De keerzijde is dat ze ook snel jaloers kan zijn en het met trouw ook niet zo nauw neemt.

Positiviteit en gezelligheid

Kan jij wel wat positiviteit in je leven gebruiken? Dan is de Boogschutter jouw beste match. Hij is een echte optimist en hecht veel waarden aan normen en waarden. Diepgang vind je dan ook snel bij een Boogschutter. Met een Waterman kun je rekenen op veel gezelligheid. In tegenstelling tot de Boogschutter is hij niet echt diepzinnig en is eerder afstandelijk fan open. Toch is het iemand die altijd de leuke dingen opzoekt er iets spannends of nieuws van probeert te maken.

Vasthoudend

Een kenmerk wat zowel de Steenbok als Vissen deelt is vasthoudendheid. Beide gaan helemaal voor een relatie als ze het echt menen. Een nadeel van een Steenbok is echter wel dat ze soms heel duidelijk haar eigen mening laat blijken of overheersend kan zijn. Vissen zijn dat juist niet, maar wel heel gevoelig. Maak jij een sarcastische opmerking? Dan kan het zomaar zijn dat hij of zij zich daardoor beledigd voelt. Uiteindelijk zegt een sterrenbeeld iets over een persoon, maar lang niet alles. Of jij de ware voor het leven hebt gevonden? Dat zul je zelf moeten ontdekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.