Tag | I love Netflix

Aangezien ik op vakantie ben, leek het mij wel leuk dat jullie mij iets beter leerde kennen. Een Tag helpt daar heel goed bij, en aangezien jullie mij vaak in mijn weekfoto’s Netflix zien verkennen leek dit mij een geweldige aanwinst voor mijn blog (ook zag ik hem stiekem bij een goede vriendin van mij op haar blog en naja, beter goed gejat dan slecht bedacht). So here we go.

Kijk je liever films of series op Netflix?!

Ik vind allebei echt fijn, dus ik heb niet echt een voorkeur. Wat ik zo fijn vind aan series is dat er niet zo snel een eind is en dat je dus een langere tijd (in mijn geval maar weken hoor) plezier van. Met een film vind ik het fijn dat er na 2 uur vaak een goed einde is, en dat het verhaal afgesloten is. Dan hoef je er ook niet meer over na te denken, verhaal is afgesloten. Ik kan me nogal vastklampen en dan ga ik er veel te veel over nadenken (klinkt een beetje raar, maarja thats me).

Kijk je op dit moment een serie?

Dit is bijna een overbodige vraag, ja natuurlijk kijk ik op dit moment een serie. Op dit moment zit ik helemaal in Orphan Black, het werd me aangeraden door een kraamgezin en op het begin dacht ik echt, niks voor mij. Ondertussen zit ik in seizoen 4 en ben ik echt helemaal om, je moet er wel echt even in komen hoor.

Wat is jouw Netflix serie top-5?

Jemig het is voor mij echt lastig om mijn verslaving tot een top-5 te brengen omdat ik zoveel heb gekeken/ kijk, maar ik ga een poging doen! Dit is op dit moment mijn Netflix top-5!

 1. Pretty little liars;
 2. Girlmore girls;
 3. Suits;
 4. Orphan black;
 5. The 100.

Wat is je Netflix film top-5?

Hmmmm, een top 5 van de films die op Netflix staan. Klinkt heel stom, maar ik kijk echt heel vaak dezelfde film op Netflix (hoe bedoel je verslaafd).

 1. The proposal (deze heb ik echt al 100 keer gekeken);
 2. Walking on sunshine (zingende musical, love it);
 3. Letters to juliet;
 4. Alle step-up films (nee ik ga niet kiezen);
 5. Hungergames (ook hier ga ik niet uit kiezen).

Wat is je favoriete Netflix snack?

Omdat ik zo vaak Netflix kijk, probeer ik eigenlijk niet teveel te snacken. Heb ik wel zin in een echte snack dan hou ik van M&M’s (dit zijn echt mijn guilty pleasures) of een gezonde snack zoals komkommer of aardbeien.

Wat is je favoriete Netflix plek?

Ik kijk vooral Netflix in bed, maar ook sla ik soms series op en die kijk ik dan op de fiets in de sportschool (ik hou van multitasken).

Waar kijk je het liefst Netflix op? Tablet, tv, laptop, gsm of iets anders?

Ik kijk eigenlijk altijd Netflix op mijn iPad, maar heb het ook op mijn iMac, iPhone en op mijn televisie staan. Eigenlijk kan ik dus altijd wel Netflix-en, hangt er alleen vanaf of ik mijn lenzen in heb ja of de nee (met een bril in bed liggen vind ik echt kut).

Wat is je grootste tegenvaller op Netflix?

Een tegenvaller, dat zijn er wel meerdere. Ik weet nog dat ik helemaal enthousiast was over de film Shadowhunters, een verfilming van een boekenreeks die ik helemaal gelezen heb. De film was zo letterlijk uit het boek overgenomen, dat het echt te lelijk voor woorden was. Daarnaast waren de acteurs zo niet passend bij de karakters in het boek (iemand rood haar geven betekend niet gelijk dat ze op het karakter lijkt), ja dit was wel echt de grootste tegenvaller.

Stel je mocht nu iets toevoegen op Netflix, wat zou het dan zijn?

Oh men, gooi alle Game of Thrones online, breng Nashville terug, wees sneller met uploaden van onder andere The Walking Dead en noem maar op. En ik mis gewoon wat leuke films, er staat zo weinig op voor mijn gevoel op het moment (of ik heb gewoon alles al gezien).

Ben jij ook echt een Netflix-fan, en heb je nog echte aanraders, want zoals je las ben ik alweer bijna klaar met Orphan Black (oops)? Hopelijk vonden jullie dit leuk en hebben jullie mij een beetje beter leren kennen!

Liefs,
Rosita Elise

 

 

(foto van pinterest)

2 thoughts on “Tag | I love Netflix

  1. Blacklist heb ik een tijdje gekeken; werd een beetje gek van die vrouw (ben der naam ff kwijt) die hoofdrolspeelster! White collar heb ik nog niet gekeken! Ga ik mij is in verdiepen! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.