Travel | What’s in my backpack 

Vandaag heb ik Nog een What’s in my; maar deze keer de daadwerkelijke backpack-versie! Hier las je wat ik meenam in mijn day-pack (de tas die ook mee het vliegtuig in gaat en waar ik overdag mee zal lopen). Maar natuurlijk heb ik kleding en andere dingen nodig die niet in mijn kleine tas kunnen!

Minimalistisch

Nou dat gaat me niet lukken, ik ben ontzettend slecht in inpakken en daarom vind ik dit ook juist een ontzettende uitdaging. Ik neem normaal veel te veel mee op reis, zo veel dat achteraf de helft onaangeraakt is. Je kent het waarschijnlijk wel: je gaat 2 weken maar je hebt echt voor een maand ingepakt. Je wil toch elke dag schone kleding aan denk je dan (en dan 2x per dag omkleden).

Voor deze reis ga ik dat dus niet doen (poging tot). Ik moet het natuurlijk ten eerste op mijn rug meedragen en dat kost ook energie. Met de warmte meegerekend wil je gewoon echt niet teveel meezeulen (is dat een Nederlands woord?) het is al zwaar genoeg.

Wat neem ik mee?

Ik heb natuurlijk al alle electronica in mijn day-pack, dus dat hoeft al niet meer in mijn backpack. Verder heb ik natuurlijk kleding nodig, toiletartikelen en wat handigheidjes voor op reis. Hieronder zie je mijn inpak lijst.

Kleding

 • 5 shirtjes
 • 4 hempjes
 • 2 korte broeken
 • 1 lange luchtige harem broek
 • 1 pyjama broekje
 • 1 pyjama shirt
 • 4 jurkjes
 • ondergoed
 • 1 bikini (de 2e zit al in mn day-pack)

(dit ziet er redelijk weinig uit toch? en mijn ondergoed gaat jou niks aan!)

 • Microvezel handdoek
 • Mummie slaapzak
 • Flightback
 • Zaklamp
 • extra waszak

Toilettas

 • Luchtje
 • Make-up
 • make-up reinigingsdoekjes
 • dag creme
 • nacht creme
 • sea salt
 • droog shampoo
 • deodorant
 • anti-deet
 • zonnebrandcreme factor 50
 • shampoo
 • cremespoeling
 • elastiekjes
 • knipjes
 • paracetamol

Natuurlijk heb ik ook nog een outfit aan die mee gaat, dat is een lange spijkerbroek, een hempje en een trui in combinatie met mijn Superstars van Adidas. Zo heb ik gelijk ook een warme trui mee mocht het wat kouder worden.

Daarnaast zijn er dingen die Milena in haar tas heeft zitten, zodat we geen dubbele dingen meenemen. Zo heeft zij een firstaid-kit mee onder andere. Een beetje een korte post, maar het is ook voornamelijk wat ik nou mee genomen heb. Als ik terug ben van Bali zal ik aan jullie vertellen of dit voor mij werkte, of niet.

Er zijn ook dingen die ik daar ga kopen, zo hebben we voor tempels een sarong nodig, die ga ik daar lekker aanschaffen. Heb ik namelijk ook gelijk een leuke souvenir. Ook wil ik daar wat luchtige leuke jurkjes aanschaffen mocht ik die tegenkomen. Ik laat me een beetje verassen.

Zoals jullie kunnen zien heb ik van die handige travelpacks gekocht, ze rekken mee en je kunt je kleding makkelijk verdelen over verschillende packs. Zo kun je snel bij je kleding of bijvoorbeeld je ondergoed. Ook kun je makkelijk je backpack weer inpakken, en ben je snel weer ready to go.

Nou ondertussen ben ik al op Bali, ik heb er ontzettend veel zin in! Aaaahhhh!

Heb jij nou leuke tips voor volgende landen waar ik heen moet reizen? Laat ze dan even weten in de reactie’s! Zelf lijken mij Zuid-Afrika, Japan, China of Cuba mij wel wat!

Liefs,
Rosita Elise

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.